Protesti protiv Milovog rezima u CG

Drži ruku savijenu, ne znam koji je fazon...

- - - - - - - - - -

B92 govori kako su protestanti napali policiju...

"Fazon" je u strahu ako ne "ispuni zadatak" , jer "imperija dobra kaze da moze da bude samo - jedan" ...

http://cs624229.vk.me/v624229097/5532e/JFu2D98u3Qs.jpg

JFu2D98u3Qs.jpg

Mislite da se Srbija umesala u ove proteste. Jeste ali na Milovoj strani. Mediji u Srbiji RTS samo izvestava ne komentarise,PINK opravdava rezim ,Informer naviaju protiv Mandica.B92 vise nije ni za sta. Ovi protesti su znacajni iako nije skinut rezim ,koji je sada ostao bez ijednog parlamentarnog saveznika.Mene je iznenadilio koliko su razocarani Bosnjaci.Milu niko nije dao podrsku ni iznutra ni spolja. Ostao je sam kao i svaki autokrata. Ocekujem da ce pasti vrlo brzo.

Zasto bi se mijesali,i to na strani opozicije,Vucic ionako prati Milov put prema eurointegracijama

2015 10 21 Milo Djukanovic Intervju FTV 05 - Ovo nije samo naša bitka
Đukanović - Crna Gora mora ići naprijed , tragično bi bilo vraćanje u prošlost

Једном да се сложимо ... Повратка на фашизам, демократију и нацизам нема. Зато сад када је почело ломљење крволочних идеологија у Црној Гори не може да се стане све до последњег милогрца, демократе и нацисте.

Неће, јер Русија не жели да се петља , то је на грађанинма ЦГ да одлуче своју судбину .

Очекује се од Србије да покаже своој утицај у региону , како у ЦГ тако и у Македонији.

Морамо ми да покажемо да имамо утицај на регион , односно на Црну Гору ..Потребна је осуда режима Миле .Ђ и јавни протести подршке народу Црне Горе ..у наредним данима.

То и Русија од анс очекује.

Да би се то заиста и десило морају најпре да нестану вучић и николић.

Да би се то заиста и десило морају најпре да нестану вучић и николић.

Вући је следећи , због тога је потребна слободна Црна Гора .Ако гледамо историју , прво се Црна Гора ослободила од Турака ..онда остатак српских земаља..У Црној Гопори се данас рађа нова држава , слобода Србије зависи од дешавања у Црној Гори..

Због тога су потребни протести подршке , солидарност са народом који страда ..и ПОРУКА Вучићу , ко је следећи.

kakva je to zemlja u kojoj vlast nece da ode posle ovoga... sta su oni umislili da su nezamenljivi ...toga ima samo u banana drzavama... toliko ljudi da izadje na ulicu i trazi da vlast ode a oni - ko vas hebe cekajte izbore ...toga u normalnim drzavama nema...zasto ne dozvole vanredne izbore kao sto su im trazili

kakva je to zemlja u kojoj vlast nece da ode posle ovoga... sta su oni umislili da su nezamenljivi ...toga ima samo u banana drzavama... toliko ljudi da izadje na ulicu i trazi da vlast ode a oni - ko vas hebe cekajte izbore ...toga u normalnim drzavama nema...zasto ne dozvole vanredne izbore kao sto su im trazili

svega 5 - 6 000,ni 1% od ukupne populacije...

Čisto sumnjam , mislim da je to isto kao u BiH, zbog srpskog nacionalizma socijalno pitanje je u drugom planu ..

yedi vise qomna sa srpskim nacionalizmom. zasto nebi bili nacionalisti? zasto mi ne smemo da volimo svoju srpsku naciju? mi imamo svoju naciju i ponosni smo na nju, na njenu istoriju, nismo kao vi novokomponovane nacije, koje su postale bezeci od srba, koje su izdale svoje oceve i sad se stide svoga porekla.malo procitaj sta kazu muslimanski istoricari ko ste i sta ste. da imas svoju istoriju i svoj ponos bila bi i ti nacionalista. pogledaj ovde na forumu, vidis li i jednog pravog hrvata, pravog turcina, svi ste ovde bivsi srbi, jer onaj pravi hrvat- zagorac jos ni jednom nije bio ovde, verujem da niti zna da ovaj forum i postoji, kao sto i ja nemam pojma koji su to hrvatski forumi.

Back