карлос
Veoma poznat
- Poruka
- 10.764
Milo je negde pogresio svojim nalogodavcima.Pogresio je velikom bosu pa im vise nije potreban.Narod Crne Gore?Ma ko pitanaroda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milo je negde pogresio svojim nalogodavcima.Pogresio je velikom bosu pa im vise nije potreban.Narod Crne Gore?Ma ko pitanaroda?
Propustili bager? Ako su propustili bager to je gotova prica.
http://fakti.org/srpski-duh/u-crnoj...a-milo-vice-da-je-to-velikosrpski-velikoruski
У Црној Гори народ више неће диктатуру, а Мило виче да је то великосрпски, великоруски...
15:39 24.10.2015.0 коментараШтампај
МЛАЂАН ЂОРЂЕВИЋ, ПРЕДСЕДНИК „СРПСКОГ КОДА” О СРБИМА У ПРЕВИРАЊИМА У ЦРНОЈ ГОРИ
Млађан Ђорђевић
Власт Србије гради добре односе, личне, са Ђукановићем и његовим режимом. Али то, нажалост, не побољшава положај Срба у Црној Гори, који су без могућности да добију посао и очувају свој идентитет...
Митрополит Амфилохије трпи константан притисак режима Мила Ђукановића. Најновије је да Црна Гора спрема закон који фактички одузима имовину не само СПЦ него свим верским заједницама, а најгоре је што би по том закону малтене постављење митрополита требало да одобрава Влада Црне Горе. Покушај стварања измишљеног црногорског идентитета на рачун гашења српског идентитета иде највише преко Цркве
У Подгорици су на најгрубљи начин ухапшени посланици, претучени су новинари. Један од новинара је Србин, који води угледан портал „Ин4С”. Ухапшен је и председник Извршног одбора Матице српске у Црној Гори др Владимир Божовић, који је професор универзитета. Зар то није довољан разлог да неко из српске државе реагује и да каже да се тиме крше права Срба? Замислите да ми у Србији ухапсимо хрватског, мађарског или албанског новинара, или председника матице црногорске, албанске, хрватске...
Зашто Ђукановић тврди да иза протста стоје великосрпски кругови? Зато што тиме мотивише своје гласаче, зато што тако ствара утисак да је угрожена црногорска државност и слично, да се људи не би бавили суштином. А да ли је нормално да у демократији један човек влада 27 година?
Sada sam vec 100% siguran da ovo rade Rusi.
Nadam se da ce Milo
biti uskoro skinut
MJK
Nadam se da ce Milo
biti uskoro skinut
MJK

Rusi sa ovim protestima nemaju nikakve veze ....
Сигурно не раде Руси, али није искључено да ће се умешати касније.Sada sam vec 100% siguran da ovo rade Rusi.
Ispravka. Iz Nikšića je krenulo više desetina prepunih autobusa i više stotina automobila!
Pa ako se bude Milo branio ko Asad možda ni on neće pasti.A Assad,nadas li se da ce i on uskoro biti skinut ?![]()
Ispravka. Iz Nikšića je krenulo više desetina prepunih autobusa i više stotina automobila!
A Assad,nadas li se da ce i on uskoro biti skinut ?![]()

Sada sam vec 100% siguran da ovo rade Rusi.

Neinformisan izgleda..., a i ispravio sam se. MSP Rusije je verbalno i u neku ruku podrzalo prosteste u CG.a jel si ti trol ili naprosto retardiran? vođa demokratskog fronta je rekao da je za ulazak u nato, tako da rusi sigurno nemaju veze sa ovim

Assad ce ostati, iza Assad stoje velike sile, a u zapadu ima samo jedna sila,
ali EU nece ostati, i
tvoja Njemacka nece ostati
ovo vec treci put da tvoja Njemacka izgubila rat
to su stvarno nesposobne mizerije
Kad tvoja Njemacka nestane, hoces li reci
Kroate "Danke Deutschland"?
Merkel najavila da ce i dalje izbjeglice uzimati
http://deutsche-wirtschafts-nachric...l-fluechtlinge-direkt-nach-deutschland-holen/
http://www.epochtimes.de/politik/eu...r-ex-major-spricht-von-invasion-a1278649.html
Ti kao Kroate bi trebao znati njemacki citati
MJK

У 19 сати.
Аууу, сад кад смене Мила па Васојевићи дођу на власт.
Има да им буде ко нама под Слобом!