Protesti protiv Milovog rezima u CG

Četnika ima i među Srbima i među Crnogorcima vjerovatno podjednako.
To nije šovinizam a još manje rasizam već jasan stav i neslaganje sa politikom i stavovima jedne političke opcije.

Ja sam izrazio neslaganje jer smatram njihovu ideologiju nazadnom.
Pošto imaju nekoliko % pristalica a ako kojim slučajem osvoje vlast, to ne može biti na pošten način
i zato sam spreman na otpor svim sredstvima.
U tom smislu jeste poziv na nasilje ako se sa nasiljem dođe na vlast.

Šta je četnička ideologija, baš me zanima šta znaš? Šta je to protiv čega se ti buniš, ajde prosvetli me.
ČETNIČKA IDEOLOGIJA...hmmm...ajd' da te vidim.

znas i sam da je mislio na srpska ideologija...
sve im je to mrsko a lepse e kad se prohrvatski kaze, cetnicka, srbijanska...

na protestima su i crnogorske zastave, sto govori da spika o toboz par stotina procetnickih fanatika pada u vodu... narod je krenuo da otera lopova i poslednjeg olosa koji nemmanacionalnost no da je djubre...

njegova politika, zavadjanja, podmicivanja za mizerne usluge, placanje duga za struju i sta sve ne je svima dozlogrdila... narod je dotakao dno time i vraca poljuljan obraz... cak i ove price o cetnicima bradatim i masnim koji odmah vode u krvoprolice vise ni deci ne mogu prodati... odziv je sve veci, padaju barikade policije, koje je postavio diktator, jer i policija polako prelazi narodu...

ne moze vise, i sad u nema spasa... sve ove godine koje je proveo na laprdanju o toboz cetnicima kao jedino ne prijatelju i opasnosti, dok je zgrco ogromno boatstvo seb ii svojima a svojim glasacima davao po koji gros, ostaju za cast ovakvima koji i dalje poput moracanina baljezgaju, o toboz odlasku u sume i pucanju na cetnike... prnut ces ti u fenjer vrlo brzo a sutra ces ko mis da se skijes, ako sto nisi nedje umesan u kakvu mutnu rabotu... ili si samo musliman, siptar il hrvat pa od muke ne mozes da zamislis da ode zastitnik koji je sve sagradio iskljucivo uz politiku zavadjanja i distance od srbje...

jbg, proslo vreme, narod doso sebi i gleda p ovratiti jos malo dostojanstva sto mu ostalo od pradjedova...

narod se dize rotiv lopovluka i diktatora mafijaskog a ti moracanin ako ti nije milo sto i narodu vecinskom a ti lepo put pod noge... od lajanja nemas nista , jer znas i sam da su to gluposti... cu on ce dizat pusku?

ne brabonjaj, neces ti repom mrdnut... i ne kevci, proslost si, prihvati to ko covek i prilagodi se normalnom zivotu ili lepo odleprsaj sto podalje... bice ti lakse, posto na ulici nes smeti ni prnut od tog tvog vokabulara ni rec... jer ce bit po ustima skrbavim ...

u pamet se

To je sve apsolutno tačno ali je zaboravio reći, da je za vrijeme njegove vladavine 80% naroda osiromašilo a nekih 10% postalo ekstra bogatih ne sa svojim radom, već sa švercom i lopovlukom.
Zaboravio je reći, da je protiv volje svojih građana priznao Kosovo i sada se bori za interese Kosova a njegovi Crnogorci iz Peći i ostalih djelova Metohije došli kao izbjeglice u CG pretučeni i bez ičega.
Nije poštovao volju svojih građana da se ne ulazi u zločinačku organizaciju NATO.

Mafijašu Milo - sram te bilo.

Zato treba da ode a na vlast nikako i nikad ne smiju doći pročetnički kadrovi -Mandićevi,Bulatovićevi,Šešeljevi......
Ako do toga dođe onda - ZLO TI U DOM CRNA GORO.

ka pucam.

Djukanovic treba da ode sa vlasti jer je unazadio 90% gradjana Crne Gore, opljackao osiromasio i vodi politiku protivno interesima i zelji vecine gradjana Crne Gore.

Sto se tice politickog pravca kojim Crna Gora treba da ide, tu nema zabranjenih stvari , tj sve je legitimno osim ono sto krsi i ugrozava ljudska i nacionalna prava drugih.

Sami politicki pravac Crne Gore treba da definisu gradjani Crne Gore na demokratskim postenim i slobodnim izborima.

A nema postenih i slobodnih izbora dok se DPS i Djukanovic ne uklone sa vlasti to je i tebi jasno nadam se.

Eto na primer u Crnoj Gori je uveden tzv elektronski sistem glasanja, ali on nije u funkciji zato sto vlast zeli da pokrade i ove sledece izbore koji treba da se odrze u martu.

Opozicija upravo to i trazi - da se odrze fer i demokratski izbori bez mucki kupovine poslanika i kradje.

Na primer u demokratski uredjenim drzavama, dovoljno je da se jednim video snimkom ili svedocima dokaze da neka stranka kupuje glasove na izborima, da se ta stranka diskfalifikuje i cak joj se zabrani rad.

Najvise ugrozeni pod vlascu Mila DJukanovica su Srbi, jer se diskriminisu na svaki nacin, i kroz zaposljavanje u drzavnoj upravi, i nacionalno i verski , jer im ova vlast zeli uskratiti pravo da upraznjavaju i ispovedaju svoju pravoslavnu veru , otudjenjem tj nacionalizacijom svih crkava, katedrala i dzamija u Crnoj Gori i njihovim prevodjenjem u drzavno vlasnistvo.

Sa druge strane ti bi trebao da znas da smo mi u Srbiji i vi u Crnoj Gori prakticno jedan te isti narod i po krvi i po veri i po jeziku izmedju kojih je stvorena vestacka podela i pravi se mrznja da bi se nama takvima lakse vladalo.. Npr u opstini u kojoj ja zivim preko 90% stanovnika tj prezimena i porodica, izmedju kojih i moja, vode poreklo iz Crne Gore i Hercegovine. Moji po ocu su iz Hercegovine a po majci iz Crne Gore. Celokupno danasnje stanovnistvo centralne Srbije jesu potomci nekadasnjih stanovnika Crne Gore koji su se iz Crne Gore iselili iz ekonomskih razloga , i naselili na pustoj zemlji u Srbiji koja je opustela nakon velike seobe Srba pod Carnojevicima iz Sumadije i sa Kosmeta u tadasnju Austro Ugarsku.

Sve se to desilo unazad 200 godina ne vise. Najveci broj doseljavanja je bio u periodu od 1760 do 1850

Eto od vidjenijih srpskih porodica , Karadjordjevici su dosli iz Kuca na Pester , u okolinu sela Zabren u tzv Petrovo Polje, zatim se odatle iselili u Topolu.

Porodica Vuka Karadzica iz Savnika se preselila u Loznicu itd.

U mojoj opstini na primer ima dosta ljudi koji se prezivaju Moracanin ili Kolasinac. To su sve ljudi doseljeni u Srbiju iz tvog kraja - Morace/Kolasina.
Primera je na hiljade i hiljade. I kako onda mozemo mi biti razliciti narod ako su nam pradedovi ili cukundedovi braca?

Poslednja izmena:
Ono sto je pozitivno u celoj ovoj prici jeste da se protesti dobili medjunarodni karakter.

Tj u protestima ne ucesttvuju samo Srbi, vec jednako i drugi narodi a prvenstveno Crnogorci u nacionalnom smislu kao i Bosnjaci tj njihove stranke.

Prakticno svima je vise dosta Mila Djukanovica njegove mafijske klike lopova i razbojnika

Jer Milo DJukanovic je prevario sve.

Takodje proteste podrzava i dosta ljudi iz samog DPS-a nezadovoljnih njegovom vlascu koje Djukanovic hapsi u poslednje vreme zbog napakovanih malverzacija u vezi prodaje drzavnog zemljista.

Ono sto je pozitivno u celoj ovoj prici jeste da se protesti dobili medjunarodni karakter.

Tj u protestima ne ucesttvuju samo Srbi, vec jednako i drugi narodi a prvenstveno Crnogorci u nacionalnom smislu kao i Bosnjaci tj njihove stranke.

Prakticno svima je vise dosta Mila Djukanovica njegove mafijske klike lopova i razbojnika

Jer Milo DJukanovic je prevario sve.

Takodje proteste podrzava i dosta ljudi iz samog DPS-a nezadovoljnih njegovom vlascu koje Djukanovic hapsi u poslednje vreme zbog napakovanih malverzacija u vezi prodaje drzavnog zemljista.

Milo Djukanovic je mafijas,drpio je lovu kupio kerove da ga cuvaju i laju za njega zato se zadrzao 20 godina na vlasti.

Poruka svim obrazovanim stanovnicima Crne Gore:

Studenti i fakultetski obrazovani gradjani Crne Gore - vi ste nezaposleni ili KONOBARI,TAKSISTI!Vase diplome ne vrede nista ! Na vasa radna mesta rade njihovi RODJACI,KUMOVI,PRIJATELJI I ISTOMISLJENICI..

Ako zelite da promenite nametnuto stanje , morate izaci na ulicu i preko ulice izvrsiti pritisak na aktuelni mafijaski rezim da podnese ostavku. Jedino tako se mogu pokrenuti promene u Crnoj Gori.

- - - - - - - - - -

Milo Djukanovic je mafijas,drpio je lovu kupio kerove da ga cuvaju i laju za njega zato se zadrzao 20 godina na vlasti.

Djukanovic je na vlasti od 1988 godine tj tacno 27 godina.

Djukanovic treba da ode sa vlasti jer je unazadio 90% gradjana Crne Gore, opljackao osiromasio i vodi politiku protivno interesima i zelji vecine gradjana Crne Gore.

Sto se tice politickog pravca kojim Crna Gora treba da ide, tu nema zabranjenih stvari , tj sve je legitimno osim ono sto krsi i ugrozava ljudska i nacionalna prava drugih.

Sami politicki pravac Crne Gore treba da definisu gradjani Crne Gore na demokratskim postenim i slobodnim izborima.

A nema postenih i slobodnih izbora dok se DPS i Djukanovic ne uklone sa vlasti to je i tebi jasno nadam se.

Eto na primer u Crnoj Gori je uveden tzv elektronski sistem glasanja, ali on nije u funkciji zato sto vlast zeli da pokrade i ove sledece izbore koji treba da se odrze u martu.

Opozicija upravo to i trazi - da se odrze fer i demokratski izbori bez mucki kupovine poslanika i kradje.

Na primer u demokratski uredjenim drzavama, dovoljno je da se jednim video snimkom ili svedocima dokaze da neka stranka kupuje glasove na izborima, da se ta stranka diskfalifikuje i cak joj se zabrani rad.

Najvise ugrozeni pod vlascu Mila DJukanovica su Srbi, jer se diskriminisu na svaki nacin, i kroz zaposljavanje u drzavnoj upravi, i nacionalno i verski , jer im ova vlast zeli uskratiti pravo da upraznjavaju i ispovedaju svoju pravoslavnu veru , otudjenjem tj nacionalizacijom svih crkava, katedrala i dzamija u Crnoj Gori i njihovim prevodjenjem u drzavno vlasnistvo.

Sa druge strane ti bi trebao da znas da smo mi u Srbiji i vi u Crnoj Gori prakticno jedan te isti narod i po krvi i po veri i po jeziku izmedju kojih je stvorena vestacka podela i pravi se mrznja da bi se nama takvima lakse vladalo.. Npr u opstini u kojoj ja zivim preko 90% stanovnika tj prezimena i porodica, izmedju kojih i moja, vode poreklo iz Crne Gore i Hercegovine. Moji po ocu su iz Hercegovine a po majci iz Crne Gore. Celokupno danasnje stanovnistvo centralne Srbije jesu potomci nekadasnjih stanovnika Crne Gore koji su se iz Crne Gore iselili iz ekonomskih razloga , i naselili na pustoj zemlji u Srbiji koja je opustela nakon velike seobe Srba pod Carnojevicima iz Sumadije i sa Kosmeta u tadasnju Austro Ugarsku.

Eto od vidjenijih srpskih porodica , Karadjordjevici su dosli iz Kuca na Pester , u okolinu sela Zabren u tzv Petrovo Polje, zatim se odatle iselili u Topolu.

Porodica Vuka Karadzica iz Savnika se preselila u Loznicu itd.

U mojoj opstini na primer ima dosta ljudi koji se prezivaju Moracanin ili Kolasinac. To su sve ljudi doseljeni u Srbiju iz tvog kraja - Morace/Kolasina.
Primera je na hiljade i hiljade. I kako onda mozemo mi biti razliciti narod ako su nam pradedovi ili cukundedovi braca?

POTPISUJEM.
Sve to stoji samo se Crnogorci NIKAD neće odreći svoga imena.
Sa tim bi izgubili svoj ponos, čast i dostojanstvo.
Zato moraju i trebaju ostati dva istokrvna, istovjerna, istojezična naroda.

Ja se jedino bojim da u ovom haosu vlast ne uzmu četnički elementi.
Ako do toga dođe, biće krvi do koljena.
U to sam sigura.

POTPISUJEM.
Sve to stoji samo se Crnogorci NIKAD neće odreći svoga imena.
Sa tim bi izgubili svoj ponos, čast i dostojanstvo.
Zato moraju i trebaju ostati dva istokrvna, istovjerna, istojezična naroda.

Ja se jedino bojim da u ovom haosu vlast ne uzmu četnički elementi.

Ako do toga dođe, biće krvi do koljena.
U to sam sigura.

ŠTA I KO SU ČETNIČKI ELEMENTI?

:lol: U profilu ti piše:
Pol: muški
:lol: A ti si sigurna...

Poruka svim obrazovanim stanovnicima Crne Gore:

Studenti i fakultetski obrazovani gradjani Crne Gore - vi ste nezaposleni ili KONOBARI,TAKSISTI!Vase diplome ne vrede nista ! Na vasa radna mesta rade njihovi RODJACI,KUMOVI,PRIJATELJI I ISTOMISLJENICI..

Ako zelite da promenite nametnuto stanje , morate izaci na ulicu i preko ulice izvrsiti pritisak na aktuelni mafijaski rezim da podnese ostavku. Jedino tako se mogu pokrenuti promene u Crnoj Gori.

- - - - - - - - - -

Djukanovic je na vlasti od 1988 godine tj tacno 27 godina.

Zar ima toliko?

ŠTA I KO SU ČETNIČKI ELEMENTI?

:lol: U profilu ti piše:
Pol: muški
:lol: A ti si sigurna...

Samo ti zajebavaj a ustvari zajebavaš samu sebe.
Da ti odma rečem da ti ne znaš ništa.

Ne povezuj ideje i nastanak četnika prije 100 i više godina sa ovim iz bliže prošlosti.
To su dva pojma i tu nema ništa od prvobitne pozitivne tradicije i rodoljublja i borbe protiv okupatora.

Samo da te podsjetim, pošto vidim da ništa ne znaš, da su to oni "elementi" zbog kojih
ste se u poslednjih 50-tak godina omrazili cijelome Bakanu a možda i šire.

To su oni elementi koji su na kraju 2.sv.rata bježali zajedno sa našim neprijateljima prema zapadu.

Da ne dužim dalje i nemoj me izazivati da još nešto ne zinem.
Četništvo u 2.sv.ratu i ovo u ovom poslednjem je sramota za srpski narod i zato vas mnogi mrze.
To u CG neće zaživjeti pa svi da će okrilatit Turci.

Ne povezuj ideje i nastanak četnika prije 100 i više godina sa ovim iz bliže prošlosti.
To su dva pojma i tu nema ništa od prvobitne pozitivne tradicije i rodoljublja i borbe protiv okupatora.

Samo da te podsjetim, pošto vidim da ništa ne znaš, da su to oni "elementi" zbog kojih

To su oni elementi koji su na kraju 2.sv.rata bježali zajedno sa našim neprijateljima prema zapadu.

Četništvo u 2.sv.ratu i ovo u ovom poslednjem je sramota za srpski narod i zato vas mnogi mrze.

Mrze nas zbog drugih stvari, a najviše nas mrze prevjerice

:lol: Šta je pesnik - pesnikinja hteo - htela da kaže? Šta s čim da ne povezujem, ili da povežem? Ko su četnici današnjice? ŠTA JE ČETNIČKA IDEOLOGIJA DANAS?
Ja upravo čekam celo jutro da zineš činjenice, a ti treskaš li treskaš, paušalno! :lol:
:zper: Zini i o tome jesi li muško ili žensko, da znam u kom rodu da ti se obraćam.

:lol: Šta je pesnik - pesnikinja hteo - htela da kaže? Šta s čim da ne povezujem, ili da povežem? Ko su četnici današnjice? ŠTA JE ČETNIČKA IDEOLOGIJA DANAS?
Ja upravo čekam celo jutro da zineš činjenice, a ti treskaš li treskaš, paušalno! :lol:
:zper: Zini i o tome jesi li muško ili žensko, da znam u kom rodu da ti se obraćam.

Znao sam da nećeš ništa napisano moći razumjeti!
Preostaje mi samo da ti sve nacrtam.

ZAR JE PREČA ŠAKA VLASTI OD OBRAZA I OD ČASTI: Narod Crne Gore priznao te nije, Kosovo je srce Srbije!
Crna Gora 23:27, 21.10.2015. 13089

Poruka je izazvala hiljade reakcija i poziva da se prekine sramna politika zvanične Podgorice
Fotografija s porukom dva bratska naroda širi se večeras, posle sramnog glasanja predstavnika Crne Gore na sednici Uneska. Poruka "Narod Crne Gore priznao te nije, Kosovo je srce Srbije" izazvala je hiljade reakcija i poziva da se prekine sramna politika, koja je počela 2008. godine priznanjem fantomske države od strane zvanične Podgorice!

Izdvajamo neke od komentara građana Crne Gore.
- Sta učinji Crna Goro, đe na brata diže ruku, što na sebi baci bruku. Zar je preča šaka vlasti od OBRAZA I ČASTI!
- A bože zdravlja i ta odluka da se preispita posle subote, nije možda nekima po volji, ali biće i toga
- To što je veliki broj građana bio te referendumske godine protiv odvajanja CG od bratske nam Srbije ne znači da smo negirali državnost CG. Znamo mi da je CG bila država, ali nismo ju htjeli ovakvu, privatnu, sramnu, opljačkanu, poniženu, državu...
Još se utrkujemo da omalovažimo sve što nosi ime srpsko, da omrznemo Obilića, medalje i medalje osvećeno Kosovo koje naši đedovi dobiše i još ubacismo nekih slova da se tobož razlikujemo. E to se zove poniženje, to se zove izdaja Petrovićevske Crne Gore, na žalost, ali u boga se nadam da će i tome doći kraj.

Znao sam da nećeš ništa napisano moći razumjeti!
Preostaje mi samo da ti sve nacrtam.

Odgovori na ono što sam te pitala, pa da vidim ko razume, a ko ne.

- - - - - - - - - -

ZAR JE PREČA ŠAKA VLASTI OD OBRAZA I OD ČASTI: Narod Crne Gore priznao te nije, Kosovo je srce Srbije!
Crna Gora 23:27, 21.10.2015. 13089

Poruka je izazvala hiljade reakcija i poziva da se prekine sramna politika zvanične Podgorice
Fotografija s porukom dva bratska naroda širi se večeras, posle sramnog glasanja predstavnika Crne Gore na sednici Uneska. Poruka "Narod Crne Gore priznao te nije, Kosovo je srce Srbije" izazvala je hiljade reakcija i poziva da se prekine sramna politika, koja je počela 2008. godine priznanjem fantomske države od strane zvanične Podgorice!

Izdvajamo neke od komentara građana Crne Gore.
- Sta učinji Crna Goro, đe na brata diže ruku, što na sebi baci bruku. Zar je preča šaka vlasti od OBRAZA I ČASTI!
- A bože zdravlja i ta odluka da se preispita posle subote, nije možda nekima po volji, ali biće i toga
- To što je veliki broj građana bio te referendumske godine protiv odvajanja CG od bratske nam Srbije ne znači da smo negirali državnost CG. Znamo mi da je CG bila država, ali nismo ju htjeli ovakvu, privatnu, sramnu, opljačkanu, poniženu, državu...
Još se utrkujemo da omalovažimo sve što nosi ime srpsko, da omrznemo Obilića, medalje i medalje osvećeno Kosovo koje naši đedovi dobiše i još ubacismo nekih slova da se tobož razlikujemo. E to se zove poniženje, to se zove izdaja Petrovićevske Crne Gore, na žalost, ali u boga se nadam da će i tome doći kraj.

:eek: Jesu li to ti srpski četnici u Crnoj Gori?
Ako jesu, onda mi je drago. :lol:

Poslednja izmena:
Pricajuci o cetnicima i partizanima dans,2015-e godine,znaci da si glup. Ne znam kako to drugacije da nazovem.
Daj mi ko je taj cetnik u Srbiji,koja je to cetnicka stranka pa da pokusam da razumem cetnicku ideologiju. Kad mrzis srbe i srpski narod onda mu zalepis da je cetnik.Kretenluk.
Dosadilo narodu vise da ga pljackaju kriminalci.CG je cista mafijaska drzava,i to vise nece niko u evropi da trpi,ne moze da se popravi,mora da se srusi.I to se sad desava,ne moze taj sistem vise niko da brani niti odbrani.

Back