Protesti protiv Milovog rezima u CG

I ja sam bio ubeđen da su propustili šansu pre 6 dana iako su bili malobrojniji,međutim sada je velika verovatnoća da se posle ovoga umeša Rusija, kako bi pokazala da i na Balkanu ima uticaja.

Неће, јер Русија не жели да се петља , то је на грађанинма ЦГ да одлуче своју судбину .

Очекује се од Србије да покаже своој утицај у региону , како у ЦГ тако и у Македонији.

Морамо ми да покажемо да имамо утицај на регион , односно на Црну Гору ..Потребна је осуда режима Миле .Ђ и јавни протести подршке народу Црне Горе ..у наредним данима.

То и Русија од анс очекује.

I ja sam bio ubeđen da su propustili šansu pre 6 dana iako su bili malobrojniji,međutim sada je velika verovatnoća da se posle ovoga umeša Rusija, kako bi pokazala da i na Balkanu ima uticaja.

Неће, јер Русија не жели да се петља , то је на грађанинма ЦГ да одлуче своју судбину .

Очекује се од Србије да покаже своој утицај у региону , како у ЦГ тако и у Македонији.

Морамо ми да покажемо да имамо утицај на регион , односно на Црну Гору ..

Потребна је осуда режима Миле .Ђ и јавни протести подршке народу Црне Горе ..у наредним данима.

То и Русија од НАС очекује.

И ја мислим да неће бити нереда. Мило ће се склонити, а замениће га Мурта.
Убеђена сам да је ово све у режији англосаксонаца. На жалост.

Врло вероватно али има ту једна битна чињеница.
Сви режими који су се оформили после 1990 године широм Еворпе су на силу наметнути фашистички, демократски и нацистички елемети који имају само један задатак а то је да буду верни извршиоци америчких наређења која се спроводе преко Брисела а чији су извршиоци такозване демократске владе а у пракси крајње квислиншки и издајнички отпад, људски шљам, криминалци, рекеташи, убице .....
Зато су сви ти режими врло крхки и слаби и не треба много да се скрше сами од себе.
Било ко да стоји иза ових дешавања уопште није толико битан колико чињеница да ће било ко да дође после бити још лакше смењив.
А знаћемо ко стоји иза овога тек онда ако почне цео квислиншки окупациони систем власти да се урушава сам од себе.
На жалост, пошто САД и ЕУ ћуте, по свој прилици они стоје иза овога али кад се смени црногорски велики мафијашки шеф тек следећи ће бити толико лако смењив као да се хапси пијани кафански бурдеља.

Морамо ми да покажемо да имамо утицај на регион , односно на Црну Гору ..Потребна је осуда режима Миле .Ђ и јавни протести подршке народу Црне Горе ..у наредним данима.

То и Русија од анс очекује.

Grešiš, ako Rusija zacrta da im treba vojna luka u Baru, vojna luka će biti u Baru!

Grešiš, ako Rusija zacrta da im treba vojna luka u Baru, vojna luka će biti u Baru!
Русија жели јаку Србију , од нас се очекује да подржимо народ Црне Горе ..То би за нас било од значаја
време је да покажемо да имамо снаге за уједињење са Црном Гором .

Србија , Црна Гора , Република Српска и Македноја то је савез који би нас начинио силом на Блакану .

то је оно што Русија жели .

мормао да помажемо ЦГ.у овом тешком тренутку

Mislite da se Srbija umesala u ove proteste. Jeste ali na Milovoj strani. Mediji u Srbiji RTS samo izvestava ne komentarise,PINK opravdava rezim ,Informer naviaju protiv Mandica.B92 vise nije ni za sta. Ovi protesti su znacajni iako nije skinut rezim ,koji je sada ostao bez ijednog parlamentarnog saveznika.Mene je iznenadilio koliko su razocarani Bosnjaci.Milu niko nije dao podrsku ni iznutra ni spolja. Ostao je sam kao i svaki autokrata. Ocekujem da ce pasti vrlo brzo.

Mislite da se Srbija umesala u ove proteste. Jeste ali na Milovoj strani. Mediji u Srbiji RTS samo izvestava ne komentarise,PINK opravdava rezim ,Informer naviaju protiv Mandica.B92 vise nije ni za sta. Ovi protesti su znacajni iako nije skinut rezim ,koji je sada ostao bez ijednog parlamentarnog saveznika.Mene je iznenadilio koliko su razocarani Bosnjaci.Milu niko nije dao podrsku ni iznutra ni spolja. Ostao je sam kao i svaki autokrata. Ocekujem da ce pasti vrlo brzo.

Вучић је следећи ..он то зна и због тога , не Србије, него њени медији ..који су прозападни ..извештавају да је Мило романтик .

Тресла се гора родио се миш. Вероватно ће за сву штету и пљачкање златаре Мајдампек медији свалити на Медојевића и Мандића и то је то. Мило остаје све док США не повуче воду а пре тога не пранађе замену за овог.

Србија мора д аподржи народ Црне Горе , јавно да се изађе на протест , ми мрамо бити први којим аће се обратити нова влада Црне Горе .

Црна Горе жели помоћ од Србије, анрод гледа и тражи поршку грађана Србије.

На том снимку се види да је Мило уплашен .Помно сам гледала његове интервјуе и морам да признам , да је уплашен

Drži ruku savijenu, ne znam koji je fazon...

- - - - - - - - - -

B92 govori kako su protestanti napali policiju...

Back