DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 50.484
Pokret MOBA jedina prava opozicija koja nije kontrolisana niti placena od jedne sluzbe.Ne Kiki je pojeo g... 5 oktobra pa se razocarao
Jos jednom pitanje ko posle,ako mi predlozis nekog pametnog ja sam prvi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokret MOBA jedina prava opozicija koja nije kontrolisana niti placena od jedne sluzbe.Ne Kiki je pojeo g... 5 oktobra pa se razocarao
Jos jednom pitanje ko posle,ako mi predlozis nekog pametnog ja sam prvi
Један од тих ,, професора" из те емисије подржава тезу да су Срби починили ,,геноцид" у Сребреници:Ma kakvi studenti to su za vas Profesori koji treba da vam objasne smisao zivota.
Кажем да велики број студената, а не само ово двоје, не подржавају протесте, блокаде и остало што се раде, а што предводе професори који су у Ђиласовој странци.Dva i slovima dva studenta koje je SNS danas poslao da izigravaju neku drugu stranu imaju 28 odnosno 29 godina
Devojka koja je na čelu studentske organizacije u Srbiji (državne, partijske) ima 29 godina, 9 godina studira i tek je druga godina fakulteta.
Šta kaže uvaženi SNS branitelj Dule na ove činjenice
Кажем да велики број студената, а не само ово двоје, не подржавају протесте, блокаде и остало што се раде, а што предводе професори који су у Ђиласовој странци.
Млатиш...Pa što ne nađoste JEDNOG dobrog i redovnog studenta nego ove koji 9 godina studiraju i tek su na drugoj godini fakulteta
Млатиш...
Ajmo curice, ajmo dječaciАма иста банда лезилебовичка и онда и сада. Погледај шта они раде у слободно време:
pa mora tako... svaka promena ima faze gde bez ucestvovanja pomenutih ne bi bila promena, vec skroz providno pozoristeAjmo curice, ajmo dječaci
Studenti i džaci
Milicajci
Демагогија...Klasičan radikalsko naprednjački odgovor na sasvim normalno pitanje.
Šta očekivati od stranke plagijatora i kupljenih diploma nego da je predstavljaju studenti sa 30 godina i 10 godina studentskog staža
Демагогија...
Да ли је икада доказано да је господин Томислав Николић или неко други купио диплому?ČINJENICA
i to svi znaju, od Tome Diplome do poslednjeg konduktera ili šofera koga ste proizveli u direktora sa kupljenom diplomom.
Da li je ikada dokazano da Tomislav Nikolić zna na kojem smeru je masterirao?Да ли је икада доказано да је господин Томислав Николић или неко други купио диплому?
Наравно да зна.Da li je ikada dokazano da Tomislav Nikolić zna na kojem smeru je masterirao?![]()
Ponukana nedavnim i davnim protestima pitam se da li su učinkovit i jedino ispravan način na ukazivanje volje i želje za promjenom, traženju odgovornosti i dr. ?
Postoji li bolja i ucinkovitija zamjena za ulične proteste?