- Poruka
- 72.767
Ali zato gledaš neku korist iz poslednjih 12 godina pa računaš? Da nisi vaga u horoskopu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva crna korist i ja ga nevolim,samo razmisljam unapredAli zato gledaš neku korist iz poslednjih 12 godina pa računaš? Da nisi vaga u horoskopu?
Znaci boli me tuki samo da ga srusimo to razmisljanjePosle ćemo da im sudimo tako da više nikome neće pasti na pamet da krade!
A tebe bole tuki samo da ga ne sruše?Znaci boli me tuki samo da ga srusimo to razmisljanje
Dokle god pozicija i opozicija imaju istog gazdu boli me tukiA tebe bole tuki samo da ga ne sruše?![]()
Daleko od toga,samo biram manje zloZnači da ti trenutno sve odgovara i zadovoljan si.
Zamisli vece zlo pa jos 20 godinaManje zlo 12 godina? Odličan put ka dnu.
Dokle god pozicija i opozicija imaju istog gazdu boli me tuki
Taj kome se i ti klanjasKo je taj gazda zivota ti tvog?
Taj kome se i ti klanjas
Volim kad si iskrenAmerici, ili Siptarima
ma kiki jos nije usao ni u pubertet vidis da je klinja neki preplaseni koji se igra sa figuricamaManje zlo 12 godina? Odličan put ka dnu.
Ne Kiki je pojeo g... 5 oktobra pa se razocaraoma kiki jos nije usao ni u pubertet vidis da je klinja neki preplaseni koji se igra sa figuricama
I kaze da kod studenata jedino pali 5 oktobar kod starijuh malo tezeKaže jedna baba (kiki) na teve: šta ima studenti da se bune država im plaća hranu i školovanje![]()
Без демагогије молим. Студенти који се буне, а којих ће видећеш бити све мање, нису једини релевантни представници омладине у Србији.
Pocinju da mozda donose.Ponukana nedavnim i davnim protestima pitam se da li su učinkovit i jedino ispravan način na ukazivanje volje i želje za promjenom, traženju odgovornosti i dr. ?
Postoji li bolja i ucinkovitija zamjena za ulične proteste?
Без демагогије молим. Студенти који се буне, а којих ће видећеш бити све мање, нису једини релевантни представници омладине у Србији.
Duletova raja. Ponavljači.Dva i slovima dva studenta koje je SNS danas poslao da izigravaju neku drugu stranu imaju 28 odnosno 29 godina
Devojka koja je na čelu studentske organizacije u Srbiji (državne, partijske) ima 29 godina, 9 godina studira i tek je druga godina fakulteta.
Šta kaže uvaženi SNS branitelj Dule na ove činjenice
Nema prastanja vise nikome.Dule, srbendo. Predji na pravu stranu, dok je vrijeme. Biće ti sve oprošteno.![]()
MOBAZamisli vece zlo pa jos 20 godina
Nisi mi odgovorio ko posle,neko iz opozicije ili ???