Protest završen, Gazela je prohodna; Incidenti i pretnje; Skup je ipak politički?

Америка је демократска земља, па када демонстранти провале у скупштину(Конгрес) они једноставно убију једну учесницу демонстрација а остале кривично гоне.
Amerika je raspuknuti kurton.
 
Nece uzeti narod drzavu vlast nego opet neki razbojnik koji je navuko narod da srusi kurtu a da bi.murta zaseo.I dje narod u toj novoj drzavi.Jel njegova drzava.Nije.po tvojoj logici drzava je narod.
Ne postoji drzava bez naroda, vlast nije drzava, vlast je vlast i vlast je promenljiva ali sistem ostaje isti to je problem.
 

„Rulja hoće na silu da uzme vlast“: Brnabić došla na Hepi kod Marića da u tandemu vređaju učesnike protesta​


https://nova.rs/vesti/politika/rulj...bpush&utm_campaign=2023-05-17-Rulja-hoe-na-si
Zapaža se da u Srbijo odnos prema revolucionarnim metodama borbe zavisi isključivo od toga ko ih primenjuje, a ne kakve su. Demonstracije naših protiv njihovih su OK, demonstracije njih protiv nas pokušaj državnog udara. Isto kao Demokrate protiv Republikanaca - za 6. januar se sudi, a za iste takve stvari svojima se aplaudira.
 
Naravno, lepo piše “Public Policy Institute.”

Alternatively: Nekada se tako učio a i studirao i marksizam, branili se magistarski radovi i doktorske disertacije na istu temu. Sad je na redu predmet demokratija, u Americi i to može da se studira, pa se onda normalno i doktorira na strukturnim problemima demokratije u EU.

Zli jezici kažu da ko je dovoljno dugog veka obavezno nadživi svaku ideologiju, ali ko hoće da sluša zle jezike?
 
Poslednja izmena:
Ne postoji drzava bez naroda, vlast nije drzava, vlast je vlast i vlast je promenljiva ali sistem ostaje isti to je problem.
Postoji i te kako, samo država koja ratuje sa narodom ili ga drži u pokornosti mora da bude veoma jaka ili se raspadne kao kula od karata čim režim popusti. Nekad joj ostanu spoljne granice, nekad ni to.
 
Screen Shot 2023-05-18 at 5.56.45 AM.png
 
Džo Bagerista je bio simbol Petog oktobra. Posle „oslobođenja“ postao je simbol petooktobarskih promena, čije posledice su ga oterale u grob. Kao što se 5. oktobra 2000. godine nije uplašio metaka, koji su udarali u njegov bager, ni kasnije se nije povlačio pred tužbama i presudama. Borio se do kraja. Učestvovao je na skoro svim protestima i protiv aktuelne diktature. I na poslednjim demonstracijama, početkom jula, bio je u prvim redovima, pod policijskim pendrecima, zaliven suzavcem.
 
Kolika budaletina mora neko da bude, pa da veruje tako idiotskim lažima iz nova.rs?
Čuj, otpustili njega, pa primili 4 nova vozača?
Jel on to vozio 4 smene dnevno?
Samo debili mogu da napišu tako nešto, a samo još veći debili da to poveruju i citiraju.
Danas vozače ljube u dupe samo da potpišu ugovor, kakva crna stranka.
Jel su možda i ovi vozači autobusa iz Šri Lanke morali prvo da se učlane u SNS?
 

Back
Top