Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И то врло провидни перформанси:Opet performansi
Moraju se ljuti građani provjeselit malo, bolan. Žuti lopovi im ne daju ni gradom prolazit niti prijedsednika voljet.Мали Книнџа јачи од злонамерних жртава,
које су погинуле њему у инат да спрече концерт
Pogledajte prilog 1648202
Друже, канал који је постовао овај снимај смрди на Вучић.
Е, ова ти је право добра.Moraju se ljuti građani provjeselit malo, bolan. Žuti lopovi im ne daju ni gradom prolazit niti prijedsednika voljet.
Е Систи, на ниске си гране спао да ратујеш против Баје Малог Книнџе као највеће ,,опасности" за Србију.Мали Книнџа јачи од злонамерних жртава,
које су погинуле њему у инат да спрече концерт
Pogledajte prilog 1648202
Ево, @DarkMoon зашто никада нећу подржати овакву опозицију. Зато што све што има придев србски, све што има реч Србија, њима смета, одмах је то нешто лоше, одмах ти су ,, прикривени ботови", раде за Вучића итд.Друже, канал који је постовао овај снимај смрди на Вучић.
Запази овај "манифест", буквално идеалан за читање на Хепију
Pogledajte prilog 1648226
Zunic nije niciji bot i razotkrio mobitel opoziciju samo tako.Ево, @DarkMoon зашто никада нећу подржати овакву опозицију. Зато што све што има придев србски, све што има реч Србија, њима смета, одмах је то нешто лоше, одмах ти су ,, прикривени ботови", раде за Вучића итд.
Само аутошовинисти и србофоби се желе наметнути као алтернатива! Зато нема подршке за њих!
Најаче је што сви они међусобно оптужују једни друге да раде за Вучића. Циркус.Zunic nije niciji bot i razotkrio mobitel opoziciju samo tako.
Svi rade za njega, i sam vucic je jednom prilikom rekao pa vi ste svi moji i nisu negirali, niko nje negirao.Најаче је што сви они међусобно оптужују једни друге да раде за Вучића. Циркус.
Чак ни ја у то не могу да поверујем.Svi rade za njega, i sam vucic je jednom prilikom rekao pa vi ste svi moji i nisu negirali, niko nje negirao.