Volunteer firefighter
Buduća legenda
- Poruka
- 42.870
Kako to misliš?Ako ne uspe, zbogom Srbijo.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to misliš?Ako ne uspe, zbogom Srbijo.
Moras da gledas malo vise u buducnost, ova vlast sve vise zaduzuje Srbiju, mi zaduzivanjem vracamo stare dugove i tako se presipa iz supljeg u prazno...zatim mi bukvalno nemamo nase firme skoro sve su prodali ili su doveli strance kojima daju subvencije od para koje su uzeli zaduzivanjem i te pare odnosno kapital se opet vraca u inostranstvo, jednom recju mi nemamo ni privredu ni ekonomiju...a da ne govorim da smo u vrhu po korupciji u Evropi, zvanicno na 2 mestu.Kako to misliš?
Svi mi na neki nacin zavisimo od politike odnosno sistema koji je ta politika stvorila.Hvala bogu ja ne zavisim od politike, nego cela moja porodica od mojih ruku.
Bogami moja porodica ne.Svi mi na neki nacin zavisimo od politike odnosno sistema koji je ta politika stvorila.
Poskupljenje ne utice na tebe , na vas ...pa ti si onda multimilioner.Bogami moja porodica ne.
Nisam, nego sam počeo da radim sa 14godina zaradilo se.Poskupljenje ne utice na tebe , na vas ...pa ti si onda multimilioner.
..pa dobro zaradilo se i kod mene, ja nisam siromasan, ja pricam o drugim stvarima.Nisam, nego sam počeo da radim sa 14godina zaradilo se.
Pa dobro,ako se dobro radi dobro se i zaradi, eto ja sam dobro zaradio da sve manje osetimo probleme...pa dobro zaradilo se i kod mene, ja nisam siromasan, ja pricam o drugim stvarima.
Meni nije normalno da zivmo u drzavi gde se placa porez na kucu ili stan, drzava nam nije to pravila sto automatski znaci da to nije nase, nije nasa imovina.Pa dobro,ako se dobro radi dobro se i zaradi, eto ja sam dobro zaradio da sve manje osetimo probleme.
U Češkoj se plaća porez na nekretnine na sve građevine i parcele, kuće, objekte, stanove. Donedavno su tog poreza na 15 godina bili oslobođeni stanovi u novogradnji čime su vlasti htele tokom tranzicije da podstaknu izgradnju novih stanova i kupovinu.Meni nije normalno da zivmo u drzavi gde se placa porez na kucu ili stan, drzava nam nije to pravila sto automatski znaci da to nije nase, nije nasa imovina.
Kod nasih suseda se to ne placa.
Ne zanima me Ceska.U Češkoj se plaća porez na nekretnine na sve građevine i parcele, kuće, objekte, stanove. Donedavno su tog poreza na 15 godina bili oslobođeni stanovi u novogradnji čime su vlasti htele tokom tranzicije da podstaknu izgradnju novih stanova i kupovinu.
A šo je činio Ilija ?Izvesna sns budaletina iz Rume, odaziva se na petar cikota, a evo šta nam poručuje: "Organizatore "demokratskih protesta" treba hapsiti i likvidirati po kratkom postupku..."!
Ovo je jedan od pet pandura koji su učestvovali u krvničkom prebijanju Iliju Kostića, nakon čega su doktori morali da mu uklone testis!
Stao mu na put, zabranio prolazak, baš čudno što ga udario ?
Znam da se u HRVATSKOJ još ne naplaćuje.Ne zanima me Ceska.
Pa, nije ga udario zbog toga što mu je "zabranio prolazak", ali neka te to ne sprečava da spinuješ i dalje.Stao mu na put, zabranio prolazak, baš čudno što ga udario ?
Šta će biti ako zaustave nekog nervoznijeg, koji izvadi palicu ?
Hoćete li ga premlatiti ?