Протест "Застани, Србијо" одржан у неколико градова, туча испред РТС, инциденти у Београду (фото, видео)

Kako to misliš?
Moras da gledas malo vise u buducnost, ova vlast sve vise zaduzuje Srbiju, mi zaduzivanjem vracamo stare dugove i tako se presipa iz supljeg u prazno...zatim mi bukvalno nemamo nase firme skoro sve su prodali ili su doveli strance kojima daju subvencije od para koje su uzeli zaduzivanjem i te pare odnosno kapital se opet vraca u inostranstvo, jednom recju mi nemamo ni privredu ni ekonomiju...a da ne govorim da smo u vrhu po korupciji u Evropi, zvanicno na 2 mestu.

A da ne pricam koliko obradivog zemljista su prodali strancima i koliko je poljoprivreda devastirana tako da poljoprivrednici ne zavise od svoje proizvodnje direktno nego od subvencija koje daje drzava..ima jos toga puno ali treba vremena da se sve to obrazlozi i napise.

Pa dobro,ako se dobro radi dobro se i zaradi, eto ja sam dobro zaradio da sve manje osetimo probleme.
Meni nije normalno da zivmo u drzavi gde se placa porez na kucu ili stan, drzava nam nije to pravila sto automatski znaci da to nije nase, nije nasa imovina.
Kod nasih suseda se to ne placa.

Meni nije normalno da zivmo u drzavi gde se placa porez na kucu ili stan, drzava nam nije to pravila sto automatski znaci da to nije nase, nije nasa imovina.
Kod nasih suseda se to ne placa.
U Češkoj se plaća porez na nekretnine na sve građevine i parcele, kuće, objekte, stanove. Donedavno su tog poreza na 15 godina bili oslobođeni stanovi u novogradnji čime su vlasti htele tokom tranzicije da podstaknu izgradnju novih stanova i kupovinu.

U Češkoj se plaća porez na nekretnine na sve građevine i parcele, kuće, objekte, stanove. Donedavno su tog poreza na 15 godina bili oslobođeni stanovi u novogradnji čime su vlasti htele tokom tranzicije da podstaknu izgradnju novih stanova i kupovinu.
Ne zanima me Ceska.

Izvesna sns budaletina iz Rume, odaziva se na petar cikota, a evo šta nam poručuje: "Organizatore "demokratskih protesta" treba hapsiti i likvidirati po kratkom postupku..."!

468603262_901133725489428_860136739185130286_n.jpg

Ovo je jedan od pet pandura koji su učestvovali u krvničkom prebijanju Iliju Kostića, nakon čega su doktori morali da mu uklone testis!
468711206_897987869137347_1662022241753016290_n.jpg
A šo je činio Ilija ?

Otimao mu štit i skidao šlem ? :think:

Proizvoljne polupismene konstatacije "nevladinih stručnjaka" su uvek debilne i ničim dokazane. Širenje laži za platu koju narod plaća. Mnogo para bi se slilo u državnu kasu da se samo lažovima oduzmu plate, a mnogi su pretrčali da se sakriju u SNS ko što su se nekad krili u KP i iz nje pljačkali i radili štogore to bolje....profesija za koju se sa sigurnošću zna da je antisrpska su zaštićene sudije koje postavlja engleska ambasada, a pomoćnici i izvršioci deca advokata i suudija kao izvršitelji, tužioci koji to i ne mogu da postanu, ako nisu deo antisrpke mafije....

Stao mu na put, zabranio prolazak, baš čudno što ga udario ?

Šta će biti ako zaustave nekog nervoznijeg, koji izvadi palicu ?

Hoćete li ga premlatiti ?
Pa, nije ga udario zbog toga što mu je "zabranio prolazak", ali neka te to ne sprečava da spinuješ i dalje.

Što se tiče drugog dela objave - neću ja, pošto mene među njima nema, ali pretpostavljam da oni na koje bude krenuo palicom hoće. Bar se nadam.

Back