- Poruka
- 20
Još jedna od tvojih beskrajno glupih hrišćanskih aluzija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još jedna od tvojih beskrajno glupih hrišćanskih aluzija?
To su bili srbi koji pobegoše u bosnu od pogroma ustaša u sremu u sklopu fašističke ndh
Ne koristi laži titinih mantri i pesama
Neka ruse ali ne koristi lazi titove i mantre oko pogroma nad srbima u sremu kada su utekli od ustasa za bosnu tokom drugog sv rata.Ovi ce u Beograd da ruse vas sns sistem.![]()
Neka ruse ali ne koristi lazi titove i mantre oko pogroma nad srbima u sremu kada su utekli od ustasa za bosnu tokom drugog sv rata.
Шумски докторанд. Видимо се на циркулар економијиJoš jedna od tvojih beskrajno glupih hrišćanskih aluzija?
Budala obrisao anketu.
Видех само једно име. Имају ли ти људи породице?Moram da pitam, verovatno sam propustio
Da li je objavio neko, bilo ko, imena onih ljudi što izgoreše u domu za stare
Osam duša odoše u mukama, bio je dan žalosti a niko imena da im pomene
Nema ni dece, prijatelja, nisam čuo da je neka sahrana održana
Šta je ovo, deluje baš morbidno, eno psa su juče ubili, zna mu se ime a imena 8 ljudi niko da objavi.
Лесковац је у протесту, такођеTeže je pronaći gde narod nije usta. Ja nisam povatao, pa možda grešim, ali čini mi se da je Leskovac kao jedan od većih gradova miran, i nisam nešto video da se dešava u Majdanpeku, Žagubici, Boru, Negotinu. Knjaževac i Zaječar takođe.
Pa ako neki ima vesti iz ovih gradova, bio bih zahvalan da nam predoči ovde.![]()
SRBI su iz SREMA utekli u bosnu u sume da se spasu od pogroma USTASA / hrvata , u sremu tokom fasiticke ndh .
Nisu utekli u Bosnu koja je isto bila pod ustasama, nego su otisli da se bore protiv potomaka sns seseljevaca izmedju ostalih.![]()