DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 51.709
Ovaj covek pored nje je jaci i deluje mi iskrenije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj covek pored nje je jaci i deluje mi iskrenije.
Ima ...96 su studenti i bili bijeni i znali su da uzvrate a ovi danasnji vise se na intelekt oslanjaju ali su mekani u nekim situacijama.Ima velike razlike između protesta 1996 i 2024/2025.
Bili su jači.Ima ...96 su studenti i bili bijeni i znali su da uzvrate a ovi danasnji vise se na intelekt oslanjaju ali su mekani u nekim situacijama.
Да, Пеђа је ударио као волеј пуномOvaj covek pored nje je jaci i deluje mi iskrenije.
To nije dokaz da je iz BIA.13:27
Incident na uglu Ustaničke i Grčića Milenka
U toku blokade ulice na uglu Ustaničke i Grčića Milenka na studente Osme beogradske gimnazije naleteo je automobil. Vozač je potom izašao iz automobila, opsovao učenike i snimatelja N1. Studenti su rekli da je na sedištu automobila imao kačket na kome piše BIA tj. Bezbednosno-informativna agencija.
![]()
Ima i ljudi iz BIA koji podrzavaju studente i proteste generalno.To nije dokaz da je iz BIA.
Da ih nema koji podržavaju studente, ne bi onaj snimak Andrejevog druga koji organizuje vređanje opozicije dospeo do javnosti.Ima i ljudi iz BIA koji podrzavaju studente i proteste generalno.
Koji snimak?Da ih nema koji podržavaju studente, ne bi onaj snimak Andrejevog druga koji organizuje vređanje opozicije dospeo do javnosti.