Протест "Застани, Србијо" одржан у неколико градова, туча испред РТС, инциденти у Београду (фото, видео)

Упадљиво одсуство Неутралног @Emihs на теми
лол гдје мене нађе?Нисам од маја прошле године долазио у Србију, обавеза преко главе, углавном присутан на теми о Украјини.
Ако ћеш искрено уопште не контам не пратим јел просвјета била у штрајку због себе или због надстрешнице, мало сам читао јуче тему и нисам сконтао дјелује ми све то превише треш око гужвања на улици.
Шта значи Застани Србијо ово је тема од новембра?Штрајк, протести , ванредни избори или...позив на скидање Вучића са улице?

Шта треба да коментаришем овдје? :think:

napali studente , dosli da im crtaju sprejem po zgradi, jedan od njih ujeo studenta!

Мада познавајући тебе ово би требала као бити провокација јер елте ми сви тамо преко Дрине подржавамо безглаво Вучића или шта али ја ријетко када коментаришем чисто локалне теме поготово везано за политику у Србији, немам довољно инфо и мислим да је то ок.Имао сам другаре који су били актвисти ДС из Лазаревца и једног из Сомбора актвиста СП али видим да више нагиње ка Ружић причи СП.Данас се ти људи не баве политиком.Уосталом сваком је његова мука највећа тако и мени моја локал прича.Ако желиш мишљење о тренутном стању у Србији сада и пре цц 20 година рецимо када сам био присутан чешће и у главном на страни протеста , ово је све камилица.Са пребивалиштем на Теразијама сам се нагледао протеста, судара полиције и кога све не за два живота.О томе ти могу причати, за ово сада тешко јер полицију и не видим на улици.Већина тих људи на улици сада нису ни били рођени када сам ходао улицама Београда.Неке друге борбе нека друга тема...

Poslednja izmena:
дјелује ми све то превише треш око гужвања на улици.
ма, ја ба, шта се ту они ко фол нешто окупљају, блокирају кад је председник још истог дана фино објаснио да настријешница није реконструирана, конташ

Gh0ZfkoXwAAF6Rq.jpeg

ма, ја ба, шта се ту они ко фол нешто окупљају, блокирају кад је председник још истог дана фино објаснио да настријешница није реконструирана, конташ
Па иди онда блокирај или шта већ што мене позиваш на тему не контам? :think:

Па иди онда блокирај или шта већ што мене позиваш на тему не контам? :think:
ЛоЛ, упадљиво ми твоје и тихијево одсуство са ове теме, пошто си до сада био активан на скоро свим темама србијанске политике

Poslednja izmena:
Nesto razmisljam dal jos uvek ima u ex-yu republikama aktivnh politicara u opoziciji ili poziciji koji su ostosi iz 90-ih....osim u Srbiji gde su decenijama na najvisim funkcijama..svuda im je prosao rok trajanja - zadnji je bio Djukanovic u CG...svuda su smenjeni osim u Srbiji :rtfm::sad2:

ЛоЛ, упадљиво ми твоје и тихијево одсуство са ове теме, пошто си до сада био активан на скоро свим темама србијанске политике
Да си обратио пажњу као што ниси ја сам активан углавном на свјетским-глобалним политичким темама.
Није ми интересантна превише позиција а још мање опозиција Србије.На тему последњих избора у Србији нисам оставио пар порука а можда ни толико.Дјелује ми као да ти је досадно, углавном СНС ботови у бану па би се расправљао или шта са емихсом видим ја. :lol:
Не видим сврху да ме на силу увлачиш у политичко блато Србије, мислим реално нисам ти ја баш муштерија јер не пратим толико ни домаћу сцену а камо ли Србију.Заситио сам се локалних политичара за не два већ три живота.
Ако те интересује мишљење ветерана о позицији-опозицији Србије можемо причати али не овако пусти те форе нисам ја клињо...

Nesto razmisljam dal jos uvek ima u ex-yu republikama aktivnh politicara u opoziciji ili poziciji koji su ostosi iz 90-ih....osim u Srbiji gde su decenijama na najvisim funkcijama..svuda im je prosao rok trajanja - zadnji je bio Djukanovic u CG...svuda su smenjeni osim u Srbiji :rtfm::sad2:
Па имаш Додика.
Сада када се замислим Хрвати организују изборе без превише галаме траје пар дана галама и готово нема више приче.
Само код нас вјечито некаква галама...и сваке године избори да ли регуларни да ли ванредни.

Само код нас вјечито некаква галама...и сваке године избори да ли регуларни да ли ванредни.
У Хрватској НЕ КРАДУ ИЗБОРЕ

Back