Zlatko 01
Iskusan
- Poruka
- 6.506
nema novih akcija od strane Srbendi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
лол гдје мене нађе?Нисам од маја прошле године долазио у Србију, обавеза преко главе, углавном присутан на теми о Украјини.Упадљиво одсуство Неутралног @Emihs на теми
Bas nasuprot tada niko ne sme ni da pridje kolima sto je i Aleksic potvrdio.I još veći incident se napravi.
ма, ја ба, шта се ту они ко фол нешто окупљају, блокирају кад је председник још истог дана фино објаснио да настријешница није реконструирана, конташдјелује ми све то превише треш око гужвања на улици.
Па иди онда блокирај или шта већ што мене позиваш на тему не контам?ма, ја ба, шта се ту они ко фол нешто окупљају, блокирају кад је председник још истог дана фино објаснио да настријешница није реконструирана, конташ
ЛоЛ, упадљиво ми твоје и тихијево одсуство са ове теме, пошто си до сада био активан на скоро свим темама србијанске политикеПа иди онда блокирај или шта већ што мене позиваш на тему не контам?![]()
Да си обратио пажњу као што ниси ја сам активан углавном на свјетским-глобалним политичким темама.ЛоЛ, упадљиво ми твоје и тихијево одсуство са ове теме, пошто си до сада био активан на скоро свим темама србијанске политике
Па имаш Додика.Nesto razmisljam dal jos uvek ima u ex-yu republikama aktivnh politicara u opoziciji ili poziciji koji su ostosi iz 90-ih....osim u Srbiji gde su decenijama na najvisim funkcijama..svuda im je prosao rok trajanja - zadnji je bio Djukanovic u CG...svuda su smenjeni osim u Srbiji![]()
Баш зато што сам обратио пажњу, зато и кажемДа си обратио пажњу
У Хрватској НЕ КРАДУ ИЗБОРЕСамо код нас вјечито некаква галама...и сваке године избори да ли регуларни да ли ванредни.