aleksije radicevic
Ističe se
- Poruka
- 2.145
Onda ih ne gledaj, nego čitaj Da Sistijeve komentare uz svaki video koji je postavio: Čačak 12 ljudi se okupilo, Kragujevac 11, Beograd 25...Tvitovi si kredibilan izvor?! O, teško tebi!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda ih ne gledaj, nego čitaj Da Sistijeve komentare uz svaki video koji je postavio: Čačak 12 ljudi se okupilo, Kragujevac 11, Beograd 25...Tvitovi si kredibilan izvor?! O, teško tebi!
Да, истина, може се рећи да нисмо шампиони дипломатије.Meni je uvek izazivala osmeh činjenica o sklonosti bunjenja protiv nečega kod ljudi iz Čačka (ali i generalno iz zapadne Srbije) koje sam upoznao, što tokom studija, što poslovno. Kod svakog se nazirala misao : "e sad neću ni kako ja hoću", i "ti ćeš da mi kažeš", ali se sputavala. Posledica dugotrajnog samosputavanja je bila enormna količina emocija i energije kada se ti ljudi konačno pobune. Imao sam u firmi, za koju sada radim, kolegu Milana iz Čačka, koji je, kada je pukao,srušio celo jedno odeljenje kojem je pripadao. Svi su dobili otkaze,a neki i tužbe. A i on je sam ,nakon svega, demonstrativno i teatralno napustio kompaniju. I dan danas čuvam njegov "Time to say goodbye" mail, gde je, poetično, u zvezde okovao sve nas sa kojima je lepo sarađivao i napljuvao sve one za koje je mislio da ih treba napljuvati. Ni grama asertivnosti![]()
Nisu trebali da uzimaju te krvave ruke, trebali su da izmisle neki svoj znak, to je jedino sto mi se ne svidja.Мапа до сада
Pogledajte prilog 1673763
sve je vec izmisljeno u svetu, ni 1 drugi znak ne bi bolje odrazavao sta su ucinili sa nadstresnicom, tj. da su uhvaceni krvavih ruku - mnoga nepocinstva su ostala iza njih, ali ovde su uhvaceni, jos im se vide krvave ruke koje ne mogu da operu, i zato ne daju finansijsku dokumentaciju, tj. racuneNisu trebali da uzimaju te krvave ruke, trebali su da izmisle neki svoj znak, to je jedino sto mi se ne svidja.
Ја им не замерам.Nisu trebali da uzimaju te krvave ruke, trebali su da izmisle neki svoj znak, to je jedino sto mi se ne svidja.
ja mislim da si ti subjektivan, da milan iz cacka zivi svuda po svetu, pa nisu srbi izumeli revolucije, bune, i demonstrativno cinjenje kojecega, uklj. i davanje otkaza?Meni je uvek izazivala osmeh činjenica o sklonosti bunjenja protiv nečega kod ljudi iz Čačka (ali i generalno iz zapadne Srbije) koje sam upoznao, što tokom studija, što poslovno. Kod svakog se nazirala misao : "e sad neću ni kako ja hoću", i "ti ćeš da mi kažeš", ali se sputavala. Posledica dugotrajnog samosputavanja je bila enormna količina emocija i energije kada se ti ljudi konačno pobune. Imao sam u firmi, za koju sada radim, kolegu Milana iz Čačka, koji je, kada je pukao,srušio celo jedno odeljenje kojem je pripadao. Svi su dobili otkaze,a neki i tužbe. A i on je sam ,nakon svega, demonstrativno i teatralno napustio kompaniju. I dan danas čuvam njegov "Time to say goodbye" mail, gde je, poetično, u zvezde okovao sve nas sa kojima je lepo sarađivao i napljuvao sve one za koje je mislio da ih treba napljuvati. Ni grama asertivnosti![]()
Simbol nije originalan vec preuzet.Ја им не замерам.
Врло упечатљиво знак, једноставан а асоцира на све што је потребно
јбг, родило се, ваља га љуљати, бар док траје ова фаза...Simbol nije originalan vec preuzet.
To se slazem, dok se ne srusi.јбг, родило се, ваља га љуљати, бар док траје ова фаза...
Moj неки став је да протестима и студентима не треба сад ништа замерати.To se slazem, dok se ne srusi.
Kako da ne.Moj неки став је да протестима и студентима не треба сад ништа замерати.
Можда нешто може боље и визуелно и медијски и оперативно и логистички. Може, вероватно.
Али и ово како је сад чини да је страх почео да се слама.
Почео, али су и даље животи угрожени.
Много је ту још фордова, поршеа, аудија који би се залетали у људе