Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na mestu studenata ja bi ih motkama izjurio.Ako se i tamo pojavi stranka?
On podstice i na gradjanski rat i sukob, tako da ima jos jedna stavka za krivicno delo.
Znas zasto su sada studenti u fokusu.Studentski protesti su sad najvazniji.
Drugacijeg sam misljenja pogotovo za Rusiju i Kinu i zasto se ovde zivi lose ali o tome nekom drugom prilikom.Zapadu je u interesu da Srbija bude sto slabija kao sto im je u interesu i da Rusija bude tako, ali Rusija je sila pa je tu druga prica.
Ne verujem zato sto studente nije niko pozivao, oni su sami izasli spontano, najbolji su protesti koji pocnu spontano, neplanirano i onda krene talas kao sto se i sada vec desava sirom Srbije sve vise.Znas zasto su sada studenti u fokusu.
Zato sto je tako moguce da zapad pritiska AV-a za neki novi ustupak,mala je verovatnoca da ce otvoreno da posalje batinase na decu.
Kada se dogovore idu studenti nazad u klupe kao da se nista nije dogodilo.
Kina je najjaca ekonomska sila na svetu, nemojmo da se zavaravamo, naravno imaju oni i siromasne ali imaju i neku srednju klasu pa i ekstremno bogate i to ne mali broj.Drugacijeg sam misljenja pogotovo za Rusiju i Kinu i zasto se ovde zivi lose ali o tome nekom drugom prilikom.
Nema nista spontano,pogotovo na ovim nasim prostorima.Ne verujem zato sto studente nije niko pozivao, oni su sami izasli spontano, najbolji su protesti koji pocnu spontano, neplanirano i onda krene talas kao sto se i sada vec desava sirom Srbije sve vise.
To je pokusaj ubistva i tako treba da se okarakterise.Uhapšen je narkodiler i član SNS-a.
PRIVEDEN MUŠKARAC KOJI JE NA PROTESTU KOLIMA UDARIO LJUDE: Oglasilo se Više javno tužilaštvo, osumnjičenom određeno zadržavanje
https://www.kurir.rs/crna-hronika/9518159/priveden-muskarac-koji-je-kolima-udario-ljude-na-protestu
Ima itekako i protesti povodom Ribnikara i Dubone su krenuli spontano sve dok se politicari nisu umesali i unistili sve.Nema nista spontano,pogotovo na ovim nasim prostorima.
Takav smo narod,takav nam je mentalitet.
Spontano je mozda moglo da bude pre 200 godina u danasnjem digitalnom dobu nista nije spontano,pogoto ne ovakva okupljanja.Ima itekako i protesti povodom Ribnikara i Dubone su krenuli spontano sve dok se politicari nisu umesali i unistili sve.
Ako mislis na smesne proteste u Bg na vodi onda jeste, a da neko skupi 200 000 ljudi od njih to sigurno ne, a sto se tice Ribnikara i Dubone tu su ljudi izasli zbog stradalih ljudi, dece i zato sto vise ne mogu da trpe nepravdu, ne zbog opozicije i ne zbog njihovog pozivanja....vidis i sam da oni licno ne mogu da okupe ni 100 ljudi jedva.Spontano je mozda moglo da bude pre 200 godina u danasnjem digitalnom dobu nista nije spontano,pogoto ne ovakva okupljanja.
Opet brkaš sa vašim gazdom?Kmeci Udbo, kmeci.
Zaustavile jajare 1 (i slovima: jedan) automobil, nisu pustili čoveka