DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 49.310
Tu je najveci problem - u redu protesti...to sto ce opet biti lazirani izbori koji nista nece promeniti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora opozicija da ponudi nesto USA i EU sto Vucic vec nije.Tu je najveci problem - u redu protesti...to sto ce opet biti lazirani izbori koji nista nece promeniti.
Sta da ponude, Vojvodinu?Mora opozicija da ponudi nesto USA i EU sto Vucic vec nije.
Sta god treba ako zele da preuzmi vlast.Sta da ponude, Vojvodinu?
Ja ne vidim sta oni drugo mogu da ponude, jer su oni isti kao ova vlast.
Jel podrzavas ovu tzv. opoziciju?Sta god treba ako zele da preuzmi vlast.
Ocigledno imaju problem da se organizuju i sami preuzmi vlast na izborima...
Svakoga ko je stvarno protiv vlasti.Jel podrzavas ovu tzv. opoziciju?
Da privatnici su gazde.Jedino ako si privatnik inace politika svuda pusta pipke.
To nije resenje, to je samo izgovor za odvajanje Vojvodine, da dodju isti kao sto su ovi na vlasti samo u malo drugacijem pakovanju.Svakoga ko je stvarno protiv vlasti.
Ako je to plan,ona ce to da bude apdejtovana verzija sns-mafije.Mora opozicija da ponudi nesto USA i EU sto Vucic vec nije.
Oni prizeljkuju da ce da se pripoje Madjarskoj a nas da odjebu, znam ja taj nacin razmisljanja ali to nece proci bez gradjanskog rata.Ako je to plan,ona ce to da bude apdejtovana verzija sns-mafije.
Kakav Vucic naselio Bosance??? Bosanci su u Vojvodini dosli jos sa pocetka 70tih...Oni prizeljkuju da ce da se pripoje Madjarskoj a nas da odjebu, znam ja taj nacin razmisljanja ali to nece proci bez gradjanskog rata.
Zbog toga je vucic naselio Bosance Srbe tzv Srbende, plus Kosovari se nabili po Vojvodini, plus ima ustasa koji dodatno potpaljuju vatru ....gde ces gore.
A ova tzv opozicija je definitivno protiv Srbije i Srpskog naroda.
Dobro moj lapsus....ali razvlaci ih po protestima, mitinzima .....Kakav Vucic naselio Bosance??? Bosanci su u Vojvodini dosli jos sa pocetka 70tih...
Koji Hrvati pa ima, to kapetan zna detaljnije da objasni, ima ona Ana Lalic, Dinko Gruhonjic ....ima ih.Koji Hrvati tacno potpaljuju vatru? Mi smo manjina koja uopste ne pravi nikakve probleme.
Mi i Madjari gledamo svoje i sebe, cuvamo jezik i kulturu. Za razliku od nas Slovaci su ispali totalne ***** i kao manjina se stopili u SNS umesto da su cuvali svoj identitet.
Autinomasi su mitska bica,produkt DB-a.Oni prizeljkuju da ce da se pripoje Madjarskoj a nas da odjebu, znam ja taj nacin razmisljanja ali to nece proci bez gradjanskog rata.
Zbog toga je vucic naselio Bosance Srbe tzv Srbende, plus Kosovari se nabili po Vojvodini, plus ima ustasa koji dodatno potpaljuju vatru ....gde ces gore.
A ova tzv opozicija je definitivno protiv Srbije i Srpskog naroda.
Ih ubace oni svoje agente i ode Srbija pod sljivu, nije to njima neki problem.Autinomasi su mitska bica,produkt DB-a.
Po mom misljenju suplja prica za zamajavanje raje,ali to je tako trenutno.
Mada...
Poznavaju ovaj danasnji srb. narod,zapad ako bude hteo raskomadace Srbiju na jos 3 dela.
Zapadu je u interesu da Srbija bude sto slabija kao sto im je u interesu i da Rusija bude tako, ali Rusija je sila pa je tu druga prica.Autinomasi su mitska bica,produkt DB-a.
Po mom misljenju suplja prica za zamajavanje raje,ali to je tako trenutno.
Mada...
Poznavaju ovaj danasnji srb. narod,zapad ako bude hteo raskomadace Srbiju na jos 3 dela.
Studentski protesti su sad najvazniji.Čim ima stranke protestima to više nije apolitičan protest.
Ako se i tamo pojavi stranka?Studentski protesti su sad najvazniji.