Протест "Застани, Србијо" одржан у неколико градова, туча испред РТС, инциденти у Београду (фото, видео)

Sta da ponude, Vojvodinu?
Ja ne vidim sta oni drugo mogu da ponude, jer su oni isti kao ova vlast.
Sta god treba ako zele da preuzmi vlast.
Ocigledno imaju problem da se organizuju i sami preuzmi vlast na izborima...

Ako je to plan,ona ce to da bude apdejtovana verzija sns-mafije.
Oni prizeljkuju da ce da se pripoje Madjarskoj a nas da odjebu, znam ja taj nacin razmisljanja ali to nece proci bez gradjanskog rata.
Zbog toga je vucic naselio Bosance Srbe tzv Srbende, plus Kosovari se nabili po Vojvodini, plus ima ustasa koji dodatno potpaljuju vatru ....gde ces gore.
A ova tzv opozicija je definitivno protiv Srbije i Srpskog naroda.

Oni prizeljkuju da ce da se pripoje Madjarskoj a nas da odjebu, znam ja taj nacin razmisljanja ali to nece proci bez gradjanskog rata.
Zbog toga je vucic naselio Bosance Srbe tzv Srbende, plus Kosovari se nabili po Vojvodini, plus ima ustasa koji dodatno potpaljuju vatru ....gde ces gore.
Kakav Vucic naselio Bosance??? Bosanci su u Vojvodini dosli jos sa pocetka 70tih...

Koji Hrvati tacno potpaljuju vatru? Mi smo manjina koja uopste ne pravi nikakve probleme.
Mi i Madjari gledamo svoje i sebe, cuvamo jezik i kulturu. Za razliku od nas Slovaci su ispali totalne ***** i kao manjina se stopili u SNS umesto da su cuvali svoj identitet.

Zato su Madjari toliko jaki u Srbiji.

Koji Hrvati tacno potpaljuju vatru? Mi smo manjina koja uopste ne pravi nikakve probleme.
Mi i Madjari gledamo svoje i sebe, cuvamo jezik i kulturu. Za razliku od nas Slovaci su ispali totalne ***** i kao manjina se stopili u SNS umesto da su cuvali svoj identitet.
Koji Hrvati pa ima, to kapetan zna detaljnije da objasni, ima ona Ana Lalic, Dinko Gruhonjic ....ima ih.

Autinomasi su mitska bica,produkt DB-a.
Po mom misljenju suplja prica za zamajavanje raje,ali to je tako trenutno.
Mada...
Poznavaju ovaj danasnji srb. narod,zapad ako bude hteo raskomadace Srbiju na jos 3 dela.

Mada...
Poznavaju ovaj danasnji srb. narod,zapad ako bude hteo raskomadace Srbiju na jos 3 dela.
Ih ubace oni svoje agente i ode Srbija pod sljivu, nije to njima neki problem.

Mada...
Zapadu je u interesu da Srbija bude sto slabija kao sto im je u interesu i da Rusija bude tako, ali Rusija je sila pa je tu druga prica.

Back