Mladja soma evra
Ističe se
- Poruka
- 2.728
Znaci zbilja ides na protest. Kao prosli put...Ne, naprotiv. Jedino ako tvoj Informer to najavljuje.
Pogledajte prilog 1848572
Pogledajte prilog 1848573
Pogledajte prilog 1848571
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci zbilja ides na protest. Kao prosli put...Ne, naprotiv. Jedino ako tvoj Informer to najavljuje.
Pogledajte prilog 1848572
Pogledajte prilog 1848573
Pogledajte prilog 1848571
Da.u celoj zemlji recimoSveukupno u celoj zemlji?
Da.u celoj zemlji recimo
U sustini previse...Lol jednako koliko ima i ideologija, stranaka, etc.
jok nego gazdi solcu brisemo sajbu na aerodromu da nam udeli koju kintu za skolovanje cerke u svabiji
sta bi, kolika je steta od "ne's kopati" samo ste licitovali sa milijardama, ce da bude neko milionce za sponzoruse koje bi u dubai, moraju i one da se ugajbe?
sta bi od generalstab stete koju blokaderi napravise? ja vec zamisljam umesto trramp hotel, kako pise SEIK ZAYEB SRBA HOTEL
U sustini previse...
Za godinu zastareva,a to se da lako poslati na hiljade adresa,baš kao svaki prekršaj u saobraćaju.Pitanje je šta će država uraditi povodom toga.Neće se to dogoditi. To su prekršajne sitnice koje i brzo zastarevaju.
Za godinu zastareva,a to se da lako poslati na hiljade adresa,baš kao svaki prekršaj u saobraćaju.Pitanje je šta će država uraditi povodom toga.

Ja sam tebi odgovorio,ti si na redu.Prvo Šteder,kulturni,prvo odgovor pa pitanje.Konvencija SNS a,ovacije Šrederu,ti u euforiji,to mi pričaj.
Dernečićemo posle![]()
To bi vam bilo poslednje u životuZa godinu zastareva,a to se da lako poslati na hiljade adresa,baš kao svaki prekršaj u saobraćaju.Pitanje je šta će država uraditi povodom toga.

Šreder boli,Klinton,maca pojela jezik,bez odgovora nemaš pravo na pitanja.Ja sam tebi odgovorio,ti si na redu.
Pogledajte prilog 1848727
Pa odgovorio sam ti.Sad ti meni odgovori za koga to radi Nova rs u vlasništvu Šolaka kada nigde ne spominje vest o ustaškom ludilu u Splitu?Šreder boli,Klinton,maca pojela jezik,bez odgovora nemaš pravo na pitanja.
Blokaderi izmišljaju toplu vodu.
Nisam pratio,šta reče za Klintona,Šredera,nisam bio skoncentrisan na govor.Blokaderi izmišljaju toplu vodu.
https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...ajvaznijim-temama-predsednik-govorio-informer
Каже да у Србији већ постоји годинама закон о пореклу имовине и да је он донесен на његову иницијативу.
- Ја прихватам ову њихову идеју и имам додатан предлог за Пореску управу. Ви ћете имати блокадерску и народну листу. Ја верујем да ће блокадери подржати предлог наше народне листе да свих 250 кандидата за посланије са обе листе буду под истрагом пореске управе, да видимо ко је лопов. Ја нећу да прихватим чињеницу да су Јаћимовић и Ђилас поштени људи, а да сам ја лопов. Нећу је никада прихватити. Само немојте ви блокадери да ми говорите о лоповима, о градским болницама - навео је Вучић.
Evo, vidimo koliki je to "fijsko" bio. Da se postavljac teme izvini za sirenje dezinformacija?
Srederu, sam sebe demantujes ovom slikom?
Mozemo samo da predpostavljamo po cijoj direktivi se nasla albanska zastava?
Nisam pratio,šta reče za Klintona,Šredera,nisam bio skoncentrisan na govor.![]()
Napisano ti je,pročitaj.Znaš kako završavaju oni koji misle da su jači od države?To bi vam bilo poslednje u životu![]()
Gdje je Srot-drinker da nam prebroji protestante?
Napisano ti je,pročitaj.
Nisi nikakav sagovornik,provociraš.
Znaš kako završavaju oni koji misle da su jači od države?
Ti živiš u nekom svom svetu.Nadam se da ti je lepo.