Protest u Novom Sadu - totalni fijasko

Hoce li blokaderi preci cenzus na parlamentarnim izborima?

• Ne verujem

glasova: 11 40,7%
  • Mozda

glasova: 1 3,7%
  • Hoce sigurno

glasova: 15 55,6%

• Ukupno glasova
    27
jok nego gazdi solcu brisemo sajbu na aerodromu da nam udeli koju kintu za skolovanje cerke u svabiji

sta bi, kolika je steta od "ne's kopati" samo ste licitovali sa milijardama, ce da bude neko milionce za sponzoruse koje bi u dubai, moraju i one da se ugajbe?
sta bi od generalstab stete koju blokaderi napravise? ja vec zamisljam umesto trramp hotel, kako pise SEIK ZAYEB SRBA HOTEL

О чему је реч? Чек да позовем @Oda Nobunaga , све ће ти објаснити о Вајтекерима, силовању деце, палестинцима, Кини и Бриселској олигархији.

1768747125753.png

Blokaderi izmišljaju toplu vodu.

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...ajvaznijim-temama-predsednik-govorio-informer
Каже да у Србији већ постоји годинама закон о пореклу имовине и да је он донесен на његову иницијативу.

- Ја прихватам ову њихову идеју и имам додатан предлог за Пореску управу. Ви ћете имати блокадерску и народну листу. Ја верујем да ће блокадери подржати предлог наше народне листе да свих 250 кандидата за посланије са обе листе буду под истрагом пореске управе, да видимо ко је лопов. Ја нећу да прихватим чињеницу да су Јаћимовић и Ђилас поштени људи, а да сам ја лопов. Нећу је никада прихватити. Само немојте ви блокадери да ми говорите о лоповима, о градским болницама - навео је Вучић.

Blokaderi izmišljaju toplu vodu.

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...ajvaznijim-temama-predsednik-govorio-informer
Каже да у Србији већ постоји годинама закон о пореклу имовине и да је он донесен на његову иницијативу.

- Ја прихватам ову њихову идеју и имам додатан предлог за Пореску управу. Ви ћете имати блокадерску и народну листу. Ја верујем да ће блокадери подржати предлог наше народне листе да свих 250 кандидата за посланије са обе листе буду под истрагом пореске управе, да видимо ко је лопов. Ја нећу да прихватим чињеницу да су Јаћимовић и Ђилас поштени људи, а да сам ја лопов. Нећу је никада прихватити. Само немојте ви блокадери да ми говорите о лоповима, о градским болницама - навео је Вучић.
Nisam pratio,šta reče za Klintona,Šredera,nisam bio skoncentrisan na govor.😂😂😂😂

Back