Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vraćanje njega na ustavna ovlašćenja zasigurno. Izbor novog predsednika skupštine, moguće Nestorovića. Prelazna vlada sa opozicijom ili potpuna rekonstrukcija vlade bez aktuelnih ljudi, verovatno tehnokrata podrzanih od SNS-a. Oslobadjanje medija i izbori za 6, 12 ili vise meseci.Videćemo šta će biti.
Problem je taj,što ti isti studenti neće izaći na glasanje a AV će opet pobediti ili će staviti nekog iz SNS za predsednika.Moguće Tomislav Nikolić.Vraćanje njega na ustavna ovlašćenja zasigurno. Izbor novog predsednika skupštine, moguće Nestorovića. Prelazna vlada sa opozicijom ili potpuna rekonstrukcija vlade bez aktuelnih ljudi, verovatno tehnokrata podrzanih od SNS-a. Oslobadjanje medija i izbori za 6, 12 ili vise meseci.
Moje neko predvidjanje.
Biće na kraju da mu neko kaže: Ko tebe šta pita.Problem je taj,što ti isti studenti neće izaći na glasanje a AV će opet pobediti ili će staviti nekog iz SNS za predsednika.Moguće Tomislav Nikolić.
Stvarno veruješ u ovo ili pokušavaš da iznerviraš eventualne birače vladajućih?Vraćanje njega na ustavna ovlašćenja zasigurno. Izbor novog predsednika skupštine, moguće Nestorovića. Prelazna vlada sa opozicijom ili potpuna rekonstrukcija vlade bez aktuelnih ljudi, verovatno tehnokrata podrzanih od SNS-a. Oslobadjanje medija i izbori za 6, 12 ili vise meseci.
Moje neko predvidjanje.
Ko je taj neko?Biće na kraju da mu neko kaže: Ko tebe šta pita.
Isti koji su rekli Slobi.Ko je taj neko?
Pa želje uglavnom, ne znam, deluje mi teško rešiva ova situacija. Kakvo je ovo rešenje o raspustu od ponedeljka, šta od februara?Stvarno veruješ u ovo ili pokušavaš da iznerviraš eventualne birače vladajućih?
Tomu su sahranili politički.Problem je taj,što ti isti studenti neće izaći na glasanje a AV će opet pobediti ili će staviti nekog iz SNS za predsednika.Moguće Tomislav Nikolić.
Nzm, niti donosim odluke niti źivim u Srbiji, samo mi je neverovatno da neko bez blokade Skupštine i uz vladu koja ima većinu zahteva tehničke vlade i predaju vlasti bez izbora. Ideja deluje kao partizanština.Pa želje uglavnom, ne znam, deluje mi teško rešiva ova situacija. Kakvo je ovo rešenje o raspustu od ponedeljka, šta od februara?
A, nisam znao da ne živiš u Srbiji. Pa šta te briga onda, uživaj.Nzm, niti donosim odluke niti źivim u Srbiji, samo mi je neverovatno da neko bez blokade Skupštine i uz vladu koja ima većinu zahteva tehničke vlade i predaju vlasti bez izbora. Ideja deluje kao partizanština.
Zloba je izgubio izbore pa mu je propao državni udar, a u kasnijem periodu kad su formirane vlade od drugog i trećeg na izborima je DOS već bio držao finansije, policiju i medije.Isti koji su rekli Slobi.
Ali mu jeste neko rekao da nije više predsednik.Zloba je izgubio izbore pa mu je propao državni udar, a u kasnijem periodu kad su formirane vlade od drugog i trećeg na izborima je DOS već bio držao finansije, policiju i medije.
Građanizam se otvoreno stavio na stranu okolnih nacionalizama i sada žanje plodove svoje ideologije.
To će biti nikad.Vraćanje njega na ustavna ovlašćenja zasigurno.
Ako je Nestor i peti deo onog za koga se predstavlja - i to će biti nikad.Izbor novog predsednika skupštine, moguće Nestorovića.
Ovo već može, jer su i pozicija i lažna opozicija ista gov.na i rade za iste gazde.Prelazna vlada sa opozicijom ili potpuna rekonstrukcija vlade bez aktuelnih ljudi, verovatno tehnokrata podrzanih od SNS-a.
Šta znači "oslobadjanje medija"?Oslobadjanje medija i izbori za 6, 12 ili vise meseci.
Loš si prorok, u proseku.Moje neko predvidjanje.
Nije njemu propao državni udar, nego pokušaj da ostane na vlasti i to posle odluke Gazda da odatle mora otići.Zloba je izgubio izbore pa mu je propao državni udar, a u kasnijem periodu kad su formirane vlade od drugog i trećeg na izborima je DOS već bio držao finansije, policiju i medije.
Normalno, kada iza te bande stoje Dedinjarci, gde Srba nema ni u tragovima.Građanizam se otvoreno stavio na stranu okolnih nacionalizama i sada žanje plodove svoje ideologije.
Kažem šta bi bilo normalno rešenje. Al dobro, ako će se država voditi kako rade trenutno, OK. Da svremena na vreme bude ovako, i da se vodi pod normalnim, videćemo gde će završiti.To će biti nikad.
Ako je Nestor i peti deo onog za koga se predstavlja - i to će biti nikad.
Ovo već može, jer su i pozicija i lažna opozicija ista gov.na i rade za iste gazde.
Šta znači "oslobadjanje medija"?
Oslobadjanje za koga?
Hoće li se na tim, "oslobodjenim medijima" moći da čuje neko ko, kako reče Drecun - nije bezbednosno proveren?
Loš si prorok, u proseku.
Tamo gde je i planirano - na dnu.Kažem šta bi bilo normalno rešenje. Al dobro, ako će se država voditi kako rade trenutno, OK. Da svremena na vreme bude ovako, i da se vodi pod normalnim, videćemo gde će završiti.