Protest u Novom Sadu: Incidenti ispred prostorija SNS i Gradske kuće, demonstranti dali rok vlasti da ispuni zahteve

Videćemo šta će biti.
Vraćanje njega na ustavna ovlašćenja zasigurno. Izbor novog predsednika skupštine, moguće Nestorovića. Prelazna vlada sa opozicijom ili potpuna rekonstrukcija vlade bez aktuelnih ljudi, verovatno tehnokrata podrzanih od SNS-a. Oslobadjanje medija i izbori za 6, 12 ili vise meseci.
Moje neko predvidjanje.

Vraćanje njega na ustavna ovlašćenja zasigurno. Izbor novog predsednika skupštine, moguće Nestorovića. Prelazna vlada sa opozicijom ili potpuna rekonstrukcija vlade bez aktuelnih ljudi, verovatno tehnokrata podrzanih od SNS-a. Oslobadjanje medija i izbori za 6, 12 ili vise meseci.
Moje neko predvidjanje.
Problem je taj,što ti isti studenti neće izaći na glasanje a AV će opet pobediti ili će staviti nekog iz SNS za predsednika.Moguće Tomislav Nikolić.

Moje neko predvidjanje.
Stvarno veruješ u ovo ili pokušavaš da iznerviraš eventualne birače vladajućih?

Pa želje uglavnom, ne znam, deluje mi teško rešiva ova situacija. Kakvo je ovo rešenje o raspustu od ponedeljka, šta od februara?
Nzm, niti donosim odluke niti źivim u Srbiji, samo mi je neverovatno da neko bez blokade Skupštine i uz vladu koja ima većinu zahteva tehničke vlade i predaju vlasti bez izbora. Ideja deluje kao partizanština.

Nzm, niti donosim odluke niti źivim u Srbiji, samo mi je neverovatno da neko bez blokade Skupštine i uz vladu koja ima većinu zahteva tehničke vlade i predaju vlasti bez izbora. Ideja deluje kao partizanština.
A, nisam znao da ne živiš u Srbiji. Pa šta te briga onda, uživaj.

Isti koji su rekli Slobi.
Zloba je izgubio izbore pa mu je propao državni udar, a u kasnijem periodu kad su formirane vlade od drugog i trećeg na izborima je DOS već bio držao finansije, policiju i medije.

Građanizam se otvoreno stavio na stranu okolnih nacionalizama i sada žanje plodove svoje ideologije.

Zloba je izgubio izbore pa mu je propao državni udar, a u kasnijem periodu kad su formirane vlade od drugog i trećeg na izborima je DOS već bio držao finansije, policiju i medije.

Građanizam se otvoreno stavio na stranu okolnih nacionalizama i sada žanje plodove svoje ideologije.
Ali mu jeste neko rekao da nije više predsednik.

Vraćanje njega na ustavna ovlašćenja zasigurno.
To će biti nikad.
Izbor novog predsednika skupštine, moguće Nestorovića.
Ako je Nestor i peti deo onog za koga se predstavlja - i to će biti nikad.
Prelazna vlada sa opozicijom ili potpuna rekonstrukcija vlade bez aktuelnih ljudi, verovatno tehnokrata podrzanih od SNS-a.
Ovo već može, jer su i pozicija i lažna opozicija ista gov.na i rade za iste gazde.
Oslobadjanje medija i izbori za 6, 12 ili vise meseci.
Šta znači "oslobadjanje medija"?
Oslobadjanje za koga?
Hoće li se na tim, "oslobodjenim medijima" moći da čuje neko ko, kako reče Drecun - nije bezbednosno proveren?
Moje neko predvidjanje.
Loš si prorok, u proseku.

Nije njemu propao državni udar, nego pokušaj da ostane na vlasti i to posle odluke Gazda da odatle mora otići.
Normalno, kada iza te bande stoje Dedinjarci, gde Srba nema ni u tragovima.

To će biti nikad.

Ako je Nestor i peti deo onog za koga se predstavlja - i to će biti nikad.

Ovo već može, jer su i pozicija i lažna opozicija ista gov.na i rade za iste gazde.

Šta znači "oslobadjanje medija"?
Oslobadjanje za koga?
Hoće li se na tim, "oslobodjenim medijima" moći da čuje neko ko, kako reče Drecun - nije bezbednosno proveren?

Loš si prorok, u proseku.
Kažem šta bi bilo normalno rešenje. Al dobro, ako će se država voditi kako rade trenutno, OK. Da svremena na vreme bude ovako, i da se vodi pod normalnim, videćemo gde će završiti.

Kažem šta bi bilo normalno rešenje. Al dobro, ako će se država voditi kako rade trenutno, OK. Da svremena na vreme bude ovako, i da se vodi pod normalnim, videćemo gde će završiti.
Tamo gde je i planirano - na dnu.
Tamo nas uspešno vode bitange koje banda sa Dedinja postavlja na vlast u Srbiji.

Dok zahtev ne bude smena AV iz politickog zivota, ispitivanje odgovornosti njega, vlade, hapsenje svih onih koji su prekrsili zakon, potom lustracija, dok to ne bude jasan, jedini cist zahtev zbog kog bi se okupilo u ovom i vecem broju ne nadzire se njegov kraj i ta rec gotov je.

Ja da sam student napisao bi ovo na tabli onoliko veliku koliku mogu da nosim na protestu.

Back