Volunteer firefighter
Buduća legenda
- Poruka
- 43.611
Zločin je kada neko stavi bombu i pogine ljudi.Gradjevinska nesreca je kad radnik ili radnici poginu na gradilistu, ovo je zlocin i nije nikakva nesreca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zločin je kada neko stavi bombu i pogine ljudi.Gradjevinska nesreca je kad radnik ili radnici poginu na gradilistu, ovo je zlocin i nije nikakva nesreca.
I korupcija je zlocin.Zločin je kada neko stavi bombu i pogine ljudi.
To je privatna svojina, ne mozes da uporedjujes privatnu i drzavnu svojinu koja je mnogo kompleksnija i vise ljudi ukljucuje, pogotovo u smislu neke obnove, rekonstrukcije. itd.Znači ako sam ja pravio recimo terasu i na njoj sedi 8 ljudi i terasa pukne za to je odgovoran AV.
on da nije odgovoran ne bio stitio one koji jesu - to znaci da su podelili pare, 60-ak miliona, mogli su novu zgradu da naprave za te pareZnači ako sam ja pravio recimo terasu i na njoj sedi 8 ljudi i terasa pukne za to je odgovoran AV.
Ne pričam o privatnim svojinama.To je privatna svojina, ne mozes da uporedjujes privatnu i drzavnu svojinu koja je mnogo kompleksnija i vise ljudi ukljucuje.
Naravno da nije vucic odgovoran za privatnu svojinu ali za drzavnu i poslove koje je pogdadjao jeste.Ne pričam o privatnim svojinama.
ugovori tajna da se ne vidi koliko para ide njemu i batici, raznim vucevicima, vucicima, ima vukova koliko hoces u sns-uNaravno da nije vucic odgovoran za privatnu svojinu ali za drzavnu i poslove koje je pogdadjao jeste.
O tome i pricam.ugovori tajna da se ne vidi koliko para ide njemu i batici, raznim vucevicima, vucicima, ima vukova koliko hoces u sns-u
Kad su cerecili porodicu Marjanovic onda je bilo super a kad je trebalo da se objavi smrt Vlade Cvijana onda su svi cutali!ugovori tajna da se ne vidi koliko para ide njemu i batici, raznim vucevicima, vucicima, ima vukova koliko hoces u sns-u
ne daju kinezi ni 2 minuta sa doljevca, ,mnogo je strasno, da se narod ne potresa, ... eto to je objasnjenje av-a,a stiti ubicu, ovde ubice
Postoji odgovornost na vise nivoa, pocevsi od vrha pa na dole.Ja pričam o državnim.
MislišPostoji odgovornost na vise nivoa, pocevsi od vrha pa na dole.
oni i ovde samo deluju kao normalni, dule, gruban, ovaj varilac sa kojim se ti sada davis, ali razmisli opet kada sve saberemo/oduzmemoKad su cerecili porodicu Marjanovic onda je bilo super a kad je trebalo da se objavi smrt Vlade Cvijana onda su svi cutali!
Чак и да прихватим да јесу, немају снаге за било какву озбиљну политичку акцију.Полако. Засад су најбоља опција у Србији.
Чак и да прихватим да јесу, немају снаге за било какву озбиљну политичку акцију.
А што би Председник, навијачи или сви остали чланови друштва морали да излазе пред студенте и полажу им рачуне? Притом, то је само један, процентуално, мали број студената у земљи.
Izadji malaaaaa izadji.....jel ti kapiras da svi drzavni fakulteti su u strajku i ne samo fakulteti nego i srednje skole krecu?А што би Председник, навијачи или сви остали чланови друштва морали да излазе пред студенте и полажу им рачуне? Притом, то је само један, процентуално, мали број студената у земљи.
Што би њима ико полагао рачуне? Океј, добили су шта су хтели, ајд сад на учење, а не да глуме Че Геваре.
То све воде Ђиласови професори. А сви на државној сиси. Ја би њима свима укинуо плате за тај период што су штрајковали и учествовали у рушењу државе.Izadji malaaaaa izadji.....jel ti kapiras da svi drzavni fakulteti su u strajku i ne samo fakulteti nego i srednje skole krecu?