- Poruka
- 44.023
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle ti misliš da ova gradska i republička vlast ne snosi nikakvu odgovornost, kriva je Evropska unija?Zar ne vidiš da ti ne uspeva da napraviš nekoga budalom?
Usrrali se Germani.Život uvek ide dalje
To znam iz ličnog, vrlo bolnog iskustva, od koga se u suštini nikad nisam oporavila
Ali život ide dalje.
Što se tiče SS-a ja sam poznata kao germanofob.
Napuniće ta seljačina salu Orcima i drugim faličnim življem.А ускоро ће и концерт Малог Книнџе
naDakle ti misliš da ova gradska i republička vlast ne snosi nikakvu odgovornost, kriva je Evropska unija?
Usrrali se Germani.
Kome nesretni ******i ludak, Mister Bin Đurić i keramičar Gašić mogu da poremete planove?na
Pojednostavljuješ
Mišljenja sam da se protiv Srbije poslednje 4 decenije vodi specijalni rat, koji nekada prelazio u otvoreni
I da su na osnvu toga dmogući svi scenariji
Što ova vlast ili bilo koja druga kvari nekoma planove to je pritisak jači
Verovatno ne mogu ništa da urade onima koji su na vkasti (zaštita nekoh moćnijih) pa pritisak vrše preko običnog naroda pokušavajući pokrenuti već omiljene razne revolucije
A može biti kao što reče jedan hrvatski političar možemo bar stvarazi probleme ako ne možemo ništa promeniti
Što se tiče vlasti ona kao i svaka vlast držaa sa nepotpunim suverenitetom ima mnogo mana
Propade Njemačka.Zabole me za njih
Smatram da su oni krivi za mnogo zla koje je posejano na ovom prostoru i da su mnoge sudbine ispreturane i životi pomereni samo uato da bi službenice Helge letovale tri nedelje na Sardiniji
Želim im sve isto što smo mi prolazili u poslednje tri decenije -
Види, овде се прича о врло конкретној трагедији чији се узроци могу солидно лако испитати.na
Pojednostavljuješ
Mišljenja sam da se protiv Srbije poslednje 4 decenije vodi specijalni rat, koji nekada prelazio u otvoreni
I da su na osnvu toga dmogući svi scenariji
Što ova vlast ili bilo koja druga kvari nekoma planove to je pritisak jači
Verovatno ne mogu ništa da urade onima koji su na vkasti (zaštita nekoh moćnijih) pa pritisak vrše preko običnog naroda pokušavajući pokrenuti već omiljene razne revolucije
A može biti kao što reče jedan hrvatski političar možemo bar stvarazi probleme ako ne možemo ništa promeniti
Što se tiče vlasti ona kao i svaka vlast držaa sa nepotpunim suverenitetom ima mnogo mana
Ko kaže da oni donose odluke?Kome nesretni ******i ludak, Mister Bin Đurić i keramičar Gašić mogu da poremete planove?
Види, овде се прича о врло конкретној трагедији чији се узроци могу солидно лако испитати.
Та твоја сматрања о специјалним ратовима против Србије морају бити на посебној теми, уместо што последњих колико већ страница представљају офф топиц ове теме.
Врло је то нејасноVidi jasno je da je neko pomogao tragediju
Врло је то нејасно
Da, pomogla je korumpirana srpska vlast, Bugojno-brigada.Vidi jasno je da je neko pomogao tragediju
Pitanje je samo u koga upreti prstom
Zanimljivo je da od toliko ruina u Srbiji padne baš ta na strateškoj prugi Solun+Budimpešta .
Da, pomogla je korumpirana srpska vlast, Bugojno-brigada.
Јесте, Нови Сад, датум тај и тај, толико и толико сати из минута.Vrlo je jasno i mesto i vreme
Jel i tebi lopovski ******i psihopata kupio pljeskavicu?Pa prijavi policiji
Pa specijalni hibridni rat protiv Srbije, moj tiЈесте, Нови Сад, датум тај и тај, толико и толико сати из минута.
Из тога извлачиш који тачно закључак?
Нема друге, до то.Pa specijalni hibridni rat protiv Srbije, moj ti
Vidi jasno je da je neko pomogao tragediju
Pitanje je samo u koga upreti prstom
Zanimljivo je da od toliko ruina u Srbiji padne baš ta na strateškoj prugi Solun+Budimpešta .
Život ide dalje, nebitno je što je rukom Srpske nacističke stranke i prvog izdajnika Srbije ubijeno 15 ljudi. Kako da kažem, da ti ova ekipa kojim slučajem strelja roditelje ti bi rekla - pa eto, dešava se. Bitan mi je ovaj ološ, a i roditelji su mi stari pa nema veze.Život uvek ide dalje
To znam iz ličnog, vrlo bolnog iskustva, od koga se u suštini nikad nisam oporavila
Ali život ide dalje.
Što se tiče SS-a ja sam poznata kao germanofob.
Jel i tebi lopovski ******i psihopata kupio pljeskavicu?