Protest u Novom Sadu: Incidenti ispred prostorija SNS i Gradske kuće, demonstranti dali rok vlasti da ispuni zahteve

IMG_20241118_125651.jpg

Dakle ti misliš da ova gradska i republička vlast ne snosi nikakvu odgovornost, kriva je Evropska unija?
na
Pojednostavljuješ

Mišljenja sam da se protiv Srbije poslednje 4 decenije vodi specijalni rat, koji nekada prelazio u otvoreni
I da su na osnvu toga dmogući svi scenariji

Što ova vlast ili bilo koja druga kvari nekoma planove to je pritisak jači

Verovatno ne mogu ništa da urade onima koji su na vkasti (zaštita nekoh moćnijih) pa pritisak vrše preko običnog naroda pokušavajući pokrenuti već omiljene razne revolucije

A može biti kao što reče jedan hrvatski političar možemo bar stvarazi probleme ako ne možemo ništa promeniti

Što se tiče vlasti ona kao i svaka vlast držaa sa nepotpunim suverenitetom ima mnogo mana

Usrrali se Germani.

Zabole me za njih

Smatram da su oni krivi za mnogo zla koje je posejano na ovom prostoru i da su mnoge sudbine ispreturane i životi pomereni samo uato da bi službenice Helge letovale tri nedelje na Sardiniji

Želim im sve isto što smo mi prolazili u poslednje tri decenije -

na
Pojednostavljuješ

Mišljenja sam da se protiv Srbije poslednje 4 decenije vodi specijalni rat, koji nekada prelazio u otvoreni

Verovatno ne mogu ništa da urade onima koji su na vkasti (zaštita nekoh moćnijih) pa pritisak vrše preko običnog naroda pokušavajući pokrenuti već omiljene razne revolucije

A može biti kao što reče jedan hrvatski političar možemo bar stvarazi probleme ako ne možemo ništa promeniti

Što se tiče vlasti ona kao i svaka vlast držaa sa nepotpunim suverenitetom ima mnogo mana
Kome nesretni ******i ludak, Mister Bin Đurić i keramičar Gašić mogu da poremete planove?:lol:

Zabole me za njih

Smatram da su oni krivi za mnogo zla koje je posejano na ovom prostoru i da su mnoge sudbine ispreturane i životi pomereni samo uato da bi službenice Helge letovale tri nedelje na Sardiniji

Želim im sve isto što smo mi prolazili u poslednje tri decenije -
Propade Njemačka.

na
Pojednostavljuješ

Види, овде се прича о врло конкретној трагедији чији се узроци могу солидно лако испитати.

Та твоја сматрања о специјалним ратовима против Србије морају бити на посебној теми, уместо што последњих колико већ страница представљају офф топиц који затрпава ову тему.

Види, овде се прича о врло конкретној трагедији чији се узроци могу солидно лако испитати.

Та твоја сматрања о специјалним ратовима против Србије морају бити на посебној теми, уместо што последњих колико већ страница представљају офф топиц ове теме.

Vidi jasno je da je neko pomogao tragediju

Pitanje je samo u koga upreti prstom

Zanimljivo je da od toliko ruina u Srbiji padne baš ta na strateškoj prugi Solun+Budimpešta .

Vidi jasno je da je neko pomogao tragediju

Pitanje je samo u koga upreti prstom

Zanimljivo je da od toliko ruina u Srbiji padne baš ta na strateškoj prugi Solun+Budimpešta .

Savest...ljude od zivotinja odvaja savest.

Ljudi u Srbiji sve manje savesti imaju.
I sve manje srama.

Zato smo gde jesmo.
Gramzivi i prezreni.

Mi smo sada kao neke poludivlje zvercice iskezenih zuba.

Brukaju nas. Brukaju i sramote da nam je em zao nastradalih, em se gadimo okruzenja koje su stvorili dok se oni uz podsmeh keze u dzipovima krseci svaki zakon koji postoji.
Prosti, zavidni i aljkavi.

Život uvek ide dalje
To znam iz ličnog, vrlo bolnog iskustva, od koga se u suštini nikad nisam oporavila
Ali život ide dalje.

Što se tiče SS-a ja sam poznata kao germanofob.
Život ide dalje, nebitno je što je rukom Srpske nacističke stranke i prvog izdajnika Srbije ubijeno 15 ljudi. Kako da kažem, da ti ova ekipa kojim slučajem strelja roditelje ti bi rekla - pa eto, dešava se. Bitan mi je ovaj ološ, a i roditelji su mi stari pa nema veze.
Izvini, meni je to malo besprizorno. Pardon, malo više.

Back