Протест "Стоп разбијању Србије" у петак у Новом Саду

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mnogo puta su se Srbi hvalili da ce da ubijaju... uvek je bilo suprotno. Kad nagrne milion Vojnika NATO kao u Irak ces da lupas petama u guzicu ti. :hahaha:

Kad nagrne milion Vojnika NATO....

Kad nagrne milion Vojnika NATO...

Kakvih milion vojnika? Pa dovoljno je da nas ponovo izoluju pa će sam narod javno pobiti ove sa vlasti.

Ma oni misle sto je u Vojvodini srpska vecina (od koje se vecina srami sto su Srbi) da nije ista situacija kao na Kosovu. I u pravu je. Ovo ce vise da lici na Irak. Pa kad se oslobodino da konacno krenemo da zivimo. A uskoro ce i Irak da ima bolji standard od Srbije. A da ne pricam za Vojvodinu.

Ja znam za vekovnu "ljubav" vojvođanskih Srba prema "Srbijancima" i mislim da ta ljubav sve više jača... :D

Vucji, mi smo ozbiljni ljudi nismo kao ovaj Sojic...

Kakav narod? Narod je "pucina grdna" rece onaj vladika, a ne ja..

Narod sam ne moze NI VOLA UBOSTI ako ga neko ne VODI, ne HUSKA....

Znaci, taj "spontani narod" na mitingu je neko NAHUSKAO....

KO, pitam se ja ne bez razloga?

Jer ISTA TAKVBA HUSKANJA u proslosti su REDOVNO DOVODILA DO GUBITKA TERENA nastanjanih Srbima.

Potpuno sam siguran da ce se i ovo isto zavrsiti ako se NASTAVI....

Jer to DRUGOG KRAJA NEMA i NE MOZE DA IMA.

Ako je nahuzškao i vodio autnomaše.

Ja znam za vekovnu "ljubav" vojvođanskih Srba prema "Srbijancima" i mislim da ta ljubav sve više jača... :D
Ако би био тако љубазан да са нама поделиш то знање о"вековној!!! љубави(под знацима навода)према Србијанцима (опет под знацима навода) која све више јача" био бих ти веома захвалан.

Koliko poznajem naprednjake ovo sve rade da pozaposljavali svoje clanstvo po pokrajinskim institucijama. Clanstvo ocekuje cinovnicka mesta i radi ono sto se ocekuje ,rusi pokrajinsku vladu.Posto bi SNS samo pokrajinske izbore a ne bi i republicke mozemo da konstatujemo da to i nije eticki ispravno. Ne smatram da je Vojvodina separatisticka.niti da je Pajtic los politicar. Jednostavno DS je izgubio izbore u Srbiji,jer glasaci nisu imali razlog da za njih glasaju.

Koliko poznajem naprednjake ovo sve rade da pozaposljavali svoje clanstvo po pokrajinskim institucijama. Clanstvo ocekuje cinovnicka mesta i radi ono sto se ocekuje ,rusi pokrajinsku vladu.Posto bi SNS samo pokrajinske izbore a ne bi i republicke mozemo da konstatujemo da to i nije eticki ispravno. Ne smatram da je Vojvodina separatisticka.niti da je Pajtic los politicar. Jednostavno DS je izgubio izbore u Srbiji,jer glasaci nisu imali razlog da za njih glasaju.
Тако си објаснио партијске разлоге Напредњака,али шта је са Пајтићевим разлозима и текстом декларације,од тога је све почело ,а нарочито реакције Срба који немају партијске интересе.

Poslednja izmena:
- - - - - - - - - -

Koji Srbi? To je sve organizovano od strane SNS-a i klike.
Ти ниси чуо,па је то свеопшта истина која траје вековима? И ти то сматраш одговором?
Што се тиче другог питања које и није било намењено теби,претпостављам да не сматраш све Србе напредњацима и партијашима.

Poslednja izmena od moderatora:
Da malo razvedrimo tmurnu temu slikama divne naše Srpske Vojvodine.

Novi Sad:

Cvarci.jpg

Subotica:

sl_cvarci_b.jpg

Sombor:

0132007.48.jpg

Zrenjanin:

Cvarci_1.jpg

Sremska Mitrovica:

picXvfeHt.jpg
bolje svi da se pokriju preko ušiju što su pravili ove čvarke pravi domaćin nikada neće ostaviti kožuru na čvarcima , ovo ovde možeš samo kerama da daš da jedu

Gledao sam do malopre utisak nedelje ,javio se jedan momak iz Macve,Sabac,sramota ga sto su njegove komsije savatali i poslali na miting u N. Sad. Drugi rece nije bilo Novosadjana a i procitao je Pajtic deklaraciju,traze da se isplacuje ono sto im sleduje iz ustava ,nista drugo. Jos je rekao na primedbu da nije trenutak ,da vec nekoliko godina pokusava i upozoraza da ima samo 100 dinara po glavi za zaposljavanje u Vojvodini.

procitao je Pajtic deklaraciju,traze da se isplacuje ono sto im sleduje iz ustava ,nista drugo. Jos je rekao na primedbu da nije trenutak ,da vec nekoliko godina pokusava i upozoraza da ima samo 100 dinara po glavi za zaposljavanje u Vojvodini.

to sledovanje treba da se ukine. kakvo crno sledovanje iz republičkog budžeta. u tom sledovanju treba da učestvuje cela republika, a na lokalu ko koliko zaradi.

Najviše vojvođanskih republikanaca i forumaša ima po forumima.
Што је и логично,Брене,тако је најбезбедније,а види широки аудиторијум да су активни и "безкомпромисни":hahaha:Волели би и они као и Шиптари,али немају КОХОНЕС за то,они би да НАТО то обави без њиховог учешћа ,видиш како одмах прете НАТО војницима.:bye:

Ти ниси чуо,па је то свеопшта истина која траје вековима? И ти то сматраш одговором?
Што се тиче другог питања које и није било намењено теби,претпостављам да не сматраш све Србе напредњацима и партијашима.

Ne, nego nevešto i glupo pokušavaju da predstave ovaj cirkus u NS kao bunt NARODA a u stvari je čista politička organizacija i dovoženje autobusa u organizaciji SNS-a.

Што је и логично,Брене,тако је најбезбедније,а види широки аудиторијум да су активни и "безкомпромисни":hahaha:Волели би и они као и Шиптари,али немају КОХОНЕС за то,они би да НАТО то обави без њиховог учешћа ,видиш како одмах прете НАТО војницима.:bye:

Ne, prijatelju, to će se sprovesti na izborima ili referendumom a ne na ulici. To vreme je prošlo,ali ovi tvoji to ne uviđaju pa se ispaljuju sa mitinzima i dalje :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back