Protest protiv Rio Tinta u Valjevu: "Ako odbranimo grad, odbranićemo i državu"

Кад доведеш Маринику на власт, као што сте ономад довели Ђинђића, рушећи Слобу, тада ћеш схватити ниво своје заблуде. Сада ти узалуд објашњавам, нажалост.
Jel se ovde o Vučiću radi ili o rudniku litijuma?
Sad da bih zaštitila Vučka na vlasti treba da pristanem da se zemlja zatruje?

Jel se ovde o Vučiću radi ili o rudniku litijuma?
Sad da bih zaštitila Vučka na vlasti treba da pristanem da se zemlja zatruje?
Треба да изнесеш озбиљне аргументе да је штетно за земљу и животну средину, а не да просипаш фразе и пароле типа ,,, трују нас, аааа", итд

Докази сестро, а не фразе и пароле! ;)

Треба да изнесеш озбиљне аргументе да је штетно за земљу и животну средину, а не да просипаш фразе и пароле типа ,,ихао, трују нас", итд

Ma evo sve trčim da ti dokažem. Pitala sam te nešto konkretno i nisi odgovorio.

Овога ћете довести на власт кад вас превеслају:

1721720797262.png

Не дај се преварити @Тихи , цело ово букање је да би Срки и Мариника били власт у Србији. Као и петог октобра, иста прича!
Зар то желиш Србији??

Ma evo sve trčim da ti dokažem. Pitala sam te nešto konkretno i nisi odgovorio.
Ето, тврдиш нешто без доказа. И очекујеш да ти се верује?? На основу чега??

Питала си ме безвезно питање, јер немаш доказа да се земља трује, осим твојих парола, ме очекујеш ваљда да поверује само зато што си то рекла?? :)

Ето, тврдиш нешто без доказа. И очекујеш да ти се верује?? На основу чега??

Питала си ме безвезно питање, јер немаш доказа да се земља трује, осим твојих парола, ме очекујеш ваљда да поверује само зато што си то рекла?? :)
Otvori temu na Nauci o litijumu, pa da pričamo o tome. Pitala sam te zašto misliš
da je Vučku vlast ugrožena? Može da odustane od litijuma i da ostane na vlasti,
na primer.
Što uopšte njega mešaš u priču. Ja kažem ''neću litijum'' a ti mi kažeš 'ne diraj
Vučića''. To samo nema veze s pameću.

Треба да изнесеш озбиљне аргументе да је штетно за земљу и животну средину, а не да просипаш фразе и пароле типа ,,, трују нас, аааа", итд

Da, ovo što se grozno dešava u drugim rio tinto državama nije istina nego je to podmetačina Marinike i Djilasa.

Otvori temu na Nauci o litijumu, pa da pričamo o tome. Pitala sam te zašto misliš
da je Vučku vlast ugrožena? Može da odustane od litijuma i da ostane na vlasti,
na primer.
Što uopšte njega mešaš u priču. Ja kažem ''neću litijum'' a ti mi kažeš 'ne diraj
Vučića''. To samo nema veze s pameću.
Има везе, јер циљ целе ове пометње је рушење Легитимно Изабране Власти! Нема то никакве везе са животном средином и екологијом. Циљ је да се сруши власт!

Зато се и не нуде никакви аргументи, већ само фразе и пароле. Игра се на емоције Народа да би се извршила манипулиција!

Има везе, јер циљ целе ове пометње је рушење Легитимно Изабране Власти! Нема то никакве везе са животном средином и екологијом. Циљ је да се сруши власт!

Зато се и не нуде никакви аргументи, већ само фразе и пароле. Игра се на емоције Народа да би се извршила манипулиција!
Šta je to манипулиција?

Pa ti ćeš meni da kažeš kakav je moj cilj?
Moj cilj je da u Srbiji ne postoji rudnik litijuma. Boli me uvo ko je na vlasti.

Ja kažem ''neću litijum'' a ti mi kažeš 'ne diraj
Vučića
Зашто нећеш, ако тај пројекат нуди развој и напредак Србије?? Објасни ми шта ти смета у томе??

Трују земљу? Ако већ то тврдиш, то мораш и да докажеш!

Дакле, шта ти смета код литијума?? Конкретно? Изволи. :)

Back