Frederick_
Veoma poznat
- Poruka
- 12.320
Pa ustanite ja podržavam
Ima vas gore 2 miliona
Pa ti zivis tu, sto bi se mi odavde borili za tebe koji tu zivis, a ti da ladis jaja na Goliji?
Kad ti licno ustanes i odes, eto i mene odmah za tobom.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ustanite ja podržavam
Ima vas gore 2 miliona
Ја живим у Србији.Sta ti imas sa Srbijom?
И лојалан сам грађанин, нисам ко ти букачи белосветски што позивају на побуне и револуције, ко зна због чега и за чији интерес!Sta ti imas sa Srbijom?
Превеслали су вас тако и петог октобра. Мени није јасно да и даље наседаш.Kad krenu kisele kise i kad sumpor zagadi Drinu i Savu i Sabac, Loznica, Obrenovac, Valjevo i Beograd ostanu bez pijace vode krece totalni ustanak protiv rezima.
Превеслали су вас тако и петог октобра. Мени није јасно да и даље наседаш.
Кад доведеш Маринику на власт, као што сте ономад довели Ђинђића, рушећи Слобу, тада ћеш схватити ниво своје заблуде. Сада ти узалуд објашњавам, нажалост.Naseo si ti prijatelju
Jel se ovde o Vučiću radi ili o rudniku litijuma?Кад доведеш Маринику на власт, као што сте ономад довели Ђинђића, рушећи Слобу, тада ћеш схватити ниво своје заблуде. Сада ти узалуд објашњавам, нажалост.
Треба да изнесеш озбиљне аргументе да је штетно за земљу и животну средину, а не да просипаш фразе и пароле типа ,,, трују нас, аааа", итдJel se ovde o Vučiću radi ili o rudniku litijuma?
Sad da bih zaštitila Vučka na vlasti treba da pristanem da se zemlja zatruje?
platio ih Soroš ..svakom po 300 euraKako su se usudili Valjevci, strani plaćenici i domaći izdajnici, da ustanu protiv progresa Vuqiqa i ss sns kartela...
Ma evo sve trčim da ti dokažem. Pitala sam te nešto konkretno i nisi odgovorio.Треба да изнесеш озбиљне аргументе да је штетно за земљу и животну средину, а не да просипаш фразе и пароле типа ,,ихао, трују нас", итд
Докази сестро, а не фразе и пароле!
Auuu al je propo... Nekad je davao po 900e...platio ih Soroš ..svakom po 300 eura
Ето, тврдиш нешто без доказа. И очекујеш да ти се верује?? На основу чега??Ma evo sve trčim da ti dokažem. Pitala sam te nešto konkretno i nisi odgovorio.
Колико вам сада даје?Auuu al je propo... Nekad je davao po 900e...
Otvori temu na Nauci o litijumu, pa da pričamo o tome. Pitala sam te zašto mislišЕто, тврдиш нешто без доказа. И очекујеш да ти се верује?? На основу чега??
Питала си ме безвезно питање, јер немаш доказа да се земља трује, осим твојих парола, ме очекујеш ваљда да поверује само зато што си то рекла??
Da, ovo što se grozno dešava u drugim rio tinto državama nije istina nego je to podmetačina Marinike i Djilasa.Треба да изнесеш озбиљне аргументе да је штетно за земљу и животну средину, а не да просипаш фразе и пароле типа ,,, трују нас, аааа", итд
Докази сестро, а не фразе и пароле!
Има везе, јер циљ целе ове пометње је рушење Легитимно Изабране Власти! Нема то никакве везе са животном средином и екологијом. Циљ је да се сруши власт!Otvori temu na Nauci o litijumu, pa da pričamo o tome. Pitala sam te zašto misliš
da je Vučku vlast ugrožena? Može da odustane od litijuma i da ostane na vlasti,
na primer.
Što uopšte njega mešaš u priču. Ja kažem ''neću litijum'' a ti mi kažeš 'ne diraj
Vučića''. To samo nema veze s pameću.
Šta je to манипулиција?Има везе, јер циљ целе ове пометње је рушење Легитимно Изабране Власти! Нема то никакве везе са животном средином и екологијом. Циљ је да се сруши власт!
Зато се и не нуде никакви аргументи, већ само фразе и пароле. Игра се на емоције Народа да би се извршила манипулиција!
Pa ti ćeš meni da kažeš kakav je moj cilj?Има везе, јер циљ целе ове пометње је рушење Легитимно Изабране Власти! Нема то никакве везе са животном средином и екологијом. Циљ је да се сруши власт!
Зато се и не нуде никакви аргументи, већ само фразе и пароле. Игра се на емоције Народа да би се извршила манипулиција!
Promeni nik u LitijumDuleКолико вам сада даје?
Зашто нећеш, ако тај пројекат нуди развој и напредак Србије?? Објасни ми шта ти смета у томе??Ja kažem ''neću litijum'' a ti mi kažeš 'ne diraj
Vučića
Зашто?Moj cilj je da u Srbiji ne postoji rudnik litijuma