Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.092
ТВ БГД, 21. 30 часова, госто: Бошко Обрадовић, члан руководства Двери. Емисија иде УЖИВО, уз УКЉУЧЕЊЕ ГЛЕДАЛАЦА на 0903 111 111
Која је то телевизија?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ТВ БГД, 21. 30 часова, госто: Бошко Обрадовић, члан руководства Двери. Емисија иде УЖИВО, уз УКЉУЧЕЊЕ ГЛЕДАЛАЦА на 0903 111 111
Uspio sam se i ja provozati Batajnicom . Ispred mene je bilo stotinjak vozila .
Da ih racunam kao podrsku regularnim izborima ili kao protestnu kolonu ?![]()

Zar ti nisi do juče ovuda zastupao grobarove interese ili sad pokušavate da se šlepujete uz Dveri ?vo
Vozio sam bajo duž cele trase protesta, nisam brojo precizno ali ima jedno 8 km auta, tesno napakovanih.
Ispred mene je bilo stotinjak vozila .

je... skupio ih se 16
vozis tramvaj ili si saobracajac na motoru?
Ali ima ovog:
Sve što imam da kažem apropo ovoga je da su jedini gubitnici koji su osvojili vlast na ulici petolistopadski pučisti.
Sta su tacno "uspeli"?
Ja nisam nikada zastupao interese Tomislava Nikolića.
To što smatram ponašanje radikala sumanutim ne znači da sam automatski za SNS.
Ja sam za promene.
Kakve god ali promene.
Jer ovo što se radi je nepodnošljivo.
I dalje ne mislim da valjate ali ste bar najaktivniji za sada.
Mora da dođe do promene.
Makar i po cenu podrške Dverima.
I eto u tri minuta dve kontradiktornosti , totalno u stilu musavog mustafe...pa onda da vam čovek išta poveruje![]()
To je ukunuto pocetkom 90ih.ТВ БГД
U principu bitno je da ne posustanu i da nastave sa ovim posto je nevidjena medijska blokada i narod polako treba pokrenuti
Која је то телевизија?
U principu bitno je da ne posustanu i da nastave sa ovim posto je nevidjena medijska blokada i narod polako treba pokrenuti
Neeka slika?
To je ukunuto pocetkom 90ih.