Протест против крађе на изборима (обједињена тема)

Da li su izbori pokradeni?

• Da

• Ne

• Vrlo moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Tadić: Veći neprijatelji od Nikolića su mi ljudi koji u DS rade za svoju stvar VIDEO

Tanjug | 07. 05. 2012. - 15:21h 16:16h | Komentara: 354
Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas u Pančevu da su ljudi u njegovoj stranci, koji rade za svoju pojedinačnu stvar njegovi neprijatelji, kao što su mu protivnici Tomislav Nikolić i ostali.

- Ljudi koji u sistemu DS rade za svoju pojedinačnu stvar su moji neprijatelji baš kao i što su mi politički neprijatelji oni drugi. Veći su mi neprijatelji oni koji rade za svoju ličnu stvar u DS nego što su mi protivnici Toma Nikolić i ostali - poručio je Tadić.

Zbog toga je, kako je naglasio, tražio da se laži i obmane o nepoštenju političara razjasne. Tadić je ponovio da predlaže da se krene od njega u ispitivanju imovine, odnosno razmatranja da li "ima nestso više od onoga što je zaradio u svom životu".

- Radio sam kao prodavac novina, kao preduzetnik, proizvođač igračaka, kao profesor, kao poslanik, kao ministar, i predsednik Republike. Oni imaju problem s tim zato što imaju kuće i stanove. Ja imam knjige svoje i svojih roditelja i nemam nikakvu drugu imovinu - naveo je Tadić.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/3...ica-su-mi-ljudi-koji-u-DS-rade-za-svoju-stvar

Nije kriv Tadić što njegovi vole da kradu. :(

Al opet , nije bas sve tu jasno ....Pastor ne tvrdi da se buni zato sto svi madjari nisu njega glasali - nego da je nekom carolijom drugom pripalo 30 000 glasova ...

Treba te glasove ponovo prebrojati ....

Pa, oni su prebrojali 95k, kad ono na volšeban način, dva dana kasnije 30k manje. E, to je baš onako...glupo. Ali, kako bi drugačije žuti bilo šta učinili, a da to ne bude glupo.

У Другом светском рату, мађарски фашисти, хортијевци, побили су највише цивила у односу на величину територије која је била под непосредном њиховом контролом.

A, ti nisi kanda čuo za NDH?

Очекујем да се муфтија Зукорлић огласи поводом навода о изборној крађи. Сигуран сам да би имао пуно тога да каже на ту тему, с обзиром на зачуђујућу диспропорцију његове популарности и освојених гласова на изборима.

:rtfm:

tomislav-nikolic-470-2.jpg

Tomo promeni zavese !!

Ne vredi ti trud, vidiš da su im sve oprostili čim je Pastor zinuo protiv Tadića..a sutra kada ga bude podržao opet će Mađari biti stari dobri fašisti i neprijatelji srpskog naroda;)

Nije Pastor ubijao, hbt... A, šta ćemo sa mađarskim premijerom koji je izvršio samoubistvo u znak protesta zbog napada na Jugoslaviju?

Back