Протест наших ратних ветерана у суботу

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

THORGAL

Zainteresovan član
Poruka
298
Наши ветерани организују протест у суботу, у 12 сати пред Скупштином против усвајања Закона којима им се укидају основна права.
Позивају саборце и народ да им присуством скупу дају подршку.
Преносим позив са њиховог сајта:

Грађани Србије, Војни ратни ветерани, инвалиди рата, породице погинулих у борбама од 1991 до 1999 – ПОЗИВАМО ВАС!!!
Браћо и сестре Борци, породице погинулих, ратни инвалиди, патриотска удружења, свештенство и сви ви грађани намучене нам мајке Србије!
ПОЗИВАМО ВАС!!!

ДА 7. ДЕЦЕМБРА, СВОЈИМ ОДЗИВОМ ПОКАЖЕМО СНАГУ И МОЋ ОНИМА КОЈИ ЖЕЛЕ ПО ДРУГИ ПУТ ЖИВЕ ДА НАС САХРАНЕ!!! СВЕ НАС КОЈИ СМО РАТОВАЛИ ОД 1991 ДО 1999 ГОДИНЕ, ДОНОШЕЊЕМ СРАМНОГ ЗАКОНА ЗА ЦЕЛУ БОРАЧКУ ПОПУЛАЦИЈУ!!!

У ПЕРИОДУ ОД 12-18 часова. ЗБОРНО МЕСТО, СКУПШТИНА СРБИЈЕ!
Мобилизацију проглашавамо, са једним јединим циљем. ОНИ, КОЈИ НИСУ РАТОВАЛИ, КОЈИ ДАНА НЕМАЈУ У РОВУ, КОЈИ НЕМАЈУ У НОСУ МИРИС БАРУТА, КОЈИ НЕ ЗНАЈУ КАКО ЗВУЧЕ ГРАНАТЕ, КОЈИ НИКАД НИСУ ЧУЛИ ЛЕЛЕК ПОГОЂЕНЕ БРАЋЕ, ХОЋЕ ДА УСВОЈЕ ЗАКОН О НАМА, И, ДА НАМ НЕ ДАЈУ НИШТА!!!
Саборци, браћо, ЗАДАТАК НАМ ЈЕ И ОБАВЕЗА ДА ИМ ТО НЕ ДОЗВОЛИМО!!! НЕ СМЕМО ДОЗВОЛИТИ ДА ЛОШИЈИ И ГОРИ ОД НАС ОДЛУЧУЈУ О НАМА!!!
СВИ ОПЕТ У ЈЕДАН СТРОЈ, БРАТСКИ И ВОЈНИЧКИ

Ратни војни инвалиди, ДОЂИТЕ, ПОДРЖИТЕ СВОЈУ БРАЋУ! ИСТЕ ОНЕ КОЈИ СУ ВАС ИЗВЛАЧИЛИ, КОЈИ СУ ВАС ПРЕВИЈАЛИ И ЧУВАЛИ ДОК ЈЕ ВАМА БИЛО ТЕШКО! ПОДРЖИТЕ СВОЈУ БРАЋУ, НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА ВАШИ САБОРЦИ ОСТАНУ ПОПЉУВАНИ!

ПОРОДИЦЕ ПОГИНУЛИХ БОРАЦА, ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАМА ПРЕЖИВЕЛИМА, САДА ЈЕ НАМА ТЕШКО! ВАШУ БОЛ МИ РАЗУМЕМО, ОВИ КОЈИ ОДЛУЧУЈУ О СВИМА НАМА НЕ РАЗУМЕЈУ ТУ БОЛ! ПОМОЗИТЕ НАМ ДА СЕ ЗАЈЕДНО ИЗБОРИМО ДА НАС ЈЕДНАКО ПОШТУЈУ И УВАЖАВАЈУ!

РАТНИ КОМАДАНТИ, КОМАНДИРИ, ОФИЦИРИ, СТАНИТЕ НА ЧЕЛО СВОЈИХ ВОЈНИКА ОПЕТ! САДА ЈЕ ВАШИМ ПОТЧИЊЕНИМА ПОТРЕБНА ВАША ПОМОЋ И ЗНАЊЕ! ОДАЗОВИТЕ СЕ НАШЕМ ПОЗИВУ, КАО ШТО СМО СЕ МИ ОДАЗИВАЛИ ВАШИМ ПОЗИВИМА КАД ЈЕ ТРЕБАЛО!

САБОРЦИ ИЗ КРАЈИНЕ И БОСНЕ, ВАС ТЕК НЕ ПРЕПОЗНЈАУ! ДОЂИТЕ СА НАМА У СТРОЈ, БЕЗ ВАС НЕ МОЖЕМО ДА СЕ ИЗБОРИМО ЗА ВАС САМЕ!!!

ГРАЂАНИ СРБИЈЕ, БОРЦИ СУ ВАС БРАНИЛИ, БРАНИЋЕ ВАС ОПЕТ, ЗЛУ НЕ ТРЕБАЛО! ДОЂИТЕ И ВИ, БУДИТЕ УЗ ХЕРОЈЕ РАТОВА ДЕВЕДЕСЕТИХ, СТАНИТЕ РАМЕ УЗ РАМЕ СА НАМА, МИ ЋЕМО ЗНАТИ ДА СЕ ОДУЖИМО!!!

На бранику Отаџбине
https://nabranikuotadzbine.rs/?gcli...a9Goe8l8THqwApvoVRGkE3_drtOcE2OBoCT9UQAvD_BwE
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.