- Poruka
- 49.427
рекох важи.Ako nisi imao druge zamerke , onda hvala za ispravku..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
рекох важи.Ako nisi imao druge zamerke , onda hvala za ispravku..![]()
realno su moguca ...Dva scenarija su realno moguća.
Naravno da je bitno, ali borba za porodicu je samo deo borbe jedne osobe, jer dolaze vremena gde sopstvena borba neće biti dovoljna.Hmm .. dali je zaista sebicnost brinuti za sebe i svoju porodicu ..pitanje je sad ?
Slazem se sa tobom , ali ko je narod i ko dira koga , manjina vecinu ili vecina manjinu ..?Не дирати народ.
Важи.Slazem se sa tobom , ali ko je narod i ko dira koga , manjina vecinu ili vecina manjinu ..?
Porodica je stub svakog drustva .. i moja porodica je za mene je prioritett, za svakoga kome nije njegova porodica prioritet ... iskreno zaljenje ..Naravno da je bitno, ali borba za porodicu je samo deo borbe jedne osobe, jer dolaze vremena gde sopstvena borba neće biti dovoljna.
Solidarnost je jedini način da istrajemo
da kao sto sam i ocekivao .. bez odgovora naravno ...
Не заслужујеш га.da kao sto sam i ocekivao .. bez odgovora naravno ...
Previše usko gledaš, takve svaka vlast voli...Porodica je stub svakog drustva .. i moja porodica je za mene je prioritett, za svakoga kome nije njegova porodica prioritet ... iskreno zaljenje ..
Pokazi ili dokazi mi da nisam u pravu ..Previše usko gledaš, takve svaka vlast voli...
Može da se desi i to.Protesti ce biti do 20 Januara a posle toga mislim da ne ..
Ajd šalji i po ostalim temama, idi makar na prve tri strane za svaki slučaj.
A zasto ti ljudi ne izadju da sami protestuju?Zašto studenti sada ne idu ispred MeTai u Bariči da daju podršku 300 ljudi koji su dobili otkaz.
Ovo je kompletno drugačija grupa "studenata" od one na Slaviji takođe.Ajd šalji i po ostalim temama, idi makar na prve tri strane za svaki slučaj.
Da.A zasto ti ljudi ne izadju da sami protestuju?
Sta vi milsite da su studenti supermeni, pa celu Srbiju treba da spasavaju!