bird again
Elita
- Poruka
- 18.962

https://www.juznevesti.com/drustvo/protest-i-u-nisu-gradjani-poslali-vetar-juga-ka-beogradu/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je figurativno receno.nemam nista protiv nudista na plazi ali kada neko ovo radi na javnom skupu mi nije bas u vinklu.Sta imas protiv nudista sad, to nije tema?
Naravno da ne podrzavam. Gde se ovo dogodilo i kada?To je figurativno receno.nemam nista protiv nudista na plazi ali kada neko ovo radi na javnom skupu mi nije bas u vinklu.
Nije valjda da podrzavas takav bezobrazluk i budale (nebitno za koju si opciju)?
Pogresno. Studenti nastavljaju, juce su im banditi prljavo prekinuli protest.Znači studenti izlaze iz cele priče i vraćaju se među ćace.
Pa jel se vraćaju u nastavu ili i dalje vrše blokade. Ne može i jedno i drugo.Pogresno. Studenti nastavljaju, juce su im banditi prljavo prekinuli protest.
Koji nema veze sa studentima..Iz bg kod pionirskog parka.retard koji nema veze sa studentima skinuo gace i pretio ovima u pionirskom parku i policiji
Blokada do ispunjenja zahteva. Jasno je receno.Pa jel se vraćaju u nastavu ili i dalje vrše blokade. Ne može i jedno i drugo.
Ja cekam da mi se cerka probudi da vidim sta planira sinoc do kasno bila.inace moralo je da se organizuje oko 9 uvece da dodju neki"drugari"da pripaze da joj se nesto i njenim drugaricama ne desi.Pa jel se vraćaju u nastavu ili i dalje vrše blokade. Ne može i jednim drugo.
Ajde...daj bre dokle cete da lozite?ako se kome demostrira nek ide pa nek dangubi.Blokada do ispunjenja zahteva. Jasno je receno.
U ovoj zadnjoj objavi jasno piše " u narednim danima već od ponedeljka krenuće sa koracima deblokade".Blokada do ispunjenja zahteva. Jasno je receno.
Ja podrzavam decu, uvek. Kad su pametna i vredna deca.Ajde...daj bre dokle cete da lozite?ako se kome demostrira nek ide pa nek dangubi.
Gde to pise? Stavi link.U ovoj zadnjoj objavi jasno piše " u narednim danima već od ponedeljka krenuće sa koracima deblokade".
Tek sad vidim da je vest sa nekog Vaseljenskog TV kanala, moguće da je lažna vestGde to pise? Stavi link.
Normalno.ni ti ni ja ne mozemo da im komandujemo ali vrlo lako mozemo da organizujemo da ih neko blizi lozi.mora da prodju kroz vruceg zeca.to je proces odrastanja.Ja podrzavam decu, uvek. Kad su pametna i vredna deca.
Niko njih ne lozi, ja ponajmanje.
Oni su pokrenuli ono sto mi nismo uspeli.
Normalno.ni ti ni ja ne mozemo da im komandujemo ali vrlo lako mozemo da organizujemo da ih neko blizi lozi.mora da prodju kroz vruceg zeca.to je proces odrastanja.
Ne traba oni da ispravljaju nase greske.treba da uce na nasim greskama.
Samo natervajte SNS, možda se smiluju da smene AV i dovedu Annie B. deluje nekako odlučnije.Građani Niša koji juce nisu bili u Beogradu okupili su se u 19 sati na Trgu kralja Milana da pošalju podršku protestu u glavnom gradu. 15-minutnom tišinom su odali počast nastradalima u Novom Sadu, a ka prestonici su, kako kažu, poslali “vetar juga. Išli su i u protestnu šetnju do Lidla na Bulevaru Nemanjića, pa do Gradske kuće, dopisništva RTS-a i gradske Skupštine. Poručuju da „nije kraj dok studenti ne kažu da je kraj“.![]()
https://www.juznevesti.com/drustvo/protest-i-u-nisu-gradjani-poslali-vetar-juga-ka-beogradu/
Pojasni.Samo natervajte SNS, možda se smiluju da smene AV i dovedu Annie B. deluje nekako odlučnije.
Pa onda neka srljaju daljeNa tudjim se greskama ne uci.
Samo na svojim, nazalost.
Bas lici na coveka koji podrzava narod,a bori se protiv vlasti.Takve zamlacivace narode tipa Nebojsa Krstic treba trajno zabranitiIz bg kod pionirskog parka.retard koji nema veze sa studentima skinuo gace i pretio ovima u pionirskom parku i policiji