Protest juce i u Nišu: Građani poslali „vetar juga“ ka Beogradu i poručili da nije kraj dok studenti ne kažu da je kraj

bird again

Elita
Poruka
18.962
nis-3-912x513.jpg
Građani Niša koji juce nisu bili u Beogradu okupili su se u 19 sati na Trgu kralja Milana da pošalju podršku protestu u glavnom gradu. 15-minutnom tišinom su odali počast nastradalima u Novom Sadu, a ka prestonici su, kako kažu, poslali “vetar juga. Išli su i u protestnu šetnju do Lidla na Bulevaru Nemanjića, pa do Gradske kuće, dopisništva RTS-a i gradske Skupštine. Poručuju da „nije kraj dok studenti ne kažu da je kraj“.
https://www.juznevesti.com/drustvo/protest-i-u-nisu-gradjani-poslali-vetar-juga-ka-beogradu/

Pa jel se vraćaju u nastavu ili i dalje vrše blokade. Ne može i jednim drugo.
Ja cekam da mi se cerka probudi da vidim sta planira sinoc do kasno bila.inace moralo je da se organizuje oko 9 uvece da dodju neki"drugari"da pripaze da joj se nesto i njenim drugaricama ne desi.😑
Ne moze da im se naredjuje ali racunam na zdravu pamet...

Ja podrzavam decu, uvek. Kad su pametna i vredna deca.
Niko njih ne lozi, ja ponajmanje.
Oni su pokrenuli ono sto mi nismo uspeli.
Normalno.ni ti ni ja ne mozemo da im komandujemo ali vrlo lako mozemo da organizujemo da ih neko blizi lozi.mora da prodju kroz vruceg zeca.to je proces odrastanja.
Ne traba oni da ispravljaju nase greske.treba da uce na nasim greskama.

Normalno.ni ti ni ja ne mozemo da im komandujemo ali vrlo lako mozemo da organizujemo da ih neko blizi lozi.mora da prodju kroz vruceg zeca.to je proces odrastanja.
Ne traba oni da ispravljaju nase greske.treba da uce na nasim greskama.

Na tudjim se greskama ne uci.
Samo na svojim, nazalost.

nis-3-912x513.jpg
Građani Niša koji juce nisu bili u Beogradu okupili su se u 19 sati na Trgu kralja Milana da pošalju podršku protestu u glavnom gradu. 15-minutnom tišinom su odali počast nastradalima u Novom Sadu, a ka prestonici su, kako kažu, poslali “vetar juga. Išli su i u protestnu šetnju do Lidla na Bulevaru Nemanjića, pa do Gradske kuće, dopisništva RTS-a i gradske Skupštine. Poručuju da „nije kraj dok studenti ne kažu da je kraj“.
https://www.juznevesti.com/drustvo/protest-i-u-nisu-gradjani-poslali-vetar-juga-ka-beogradu/
Samo natervajte SNS, možda se smiluju da smene AV i dovedu Annie B. deluje nekako odlučnije.

Na tudjim se greskama ne uci.
Samo na svojim, nazalost.
Pa onda neka srljaju dalje😑
Uzgred vec su pohapsili gomilu za incidente pa kada ih udare po djepu bice kuku lele.
Inace jeste izvor iz vaseljanske ali imaju insajderske informacije 🙄
Razgovori iza kulisa se vec vode.
Sta mislite da ce profesori,rektori etc da ostanu dosledni kada je njihov licni interes u pitanju?

Iz bg kod pionirskog parka.retard koji nema veze sa studentima skinuo gace i pretio ovima u pionirskom parku i policiji
Bas lici na coveka koji podrzava narod,a bori se protiv vlasti.Takve zamlacivace narode tipa Nebojsa Krstic treba trajno zabraniti

Back