Prosvetna inspekcija će ući u svaku školu: Premijer Miloš Vučević o protestima i zloupotrebi dece

Председник Вучић је сваком Србчету као отац и мајка!
videli smo bezboznika uz lampu umesto svece, pita ga sveti nikola, gde mu je sveca?
uostalom zar on nije hvalio protestantizam? sta sad, koga vise laze, za koga glumi osim za vas botine? dule, narod vas je procitao, da ste sekta ludih lazova, i aljek siftar da je bezboZnik, patoloski lazov OSKAR., koji samo glumata... gotovi ste, veruj mi bolje, do proleca vas nema, samo ako ovi sto su izasli mogu da izdrze zimu, strah i ucene su vec savladali

sns sekti se desava narod [kao za vreme slobe, i njemu se "desio narod"], narod vama daje otkaz, a ne vi sa kupljenim diplomama, smradikali, da cete da delite otkaze; jel shvatas da ste gotovi, narod je ustao?
Ne shvataju, jer oni žive u obrnutoj realnosti, kod njih je sve lepo, napredno...

Разлог је што деца не иду у школу, него у некакве блокаде, протесте и сличне не-школске манифестације.
To uopšte nije navedeno kao razlog u odluci Vlade. Da li se oni to plaše da kažu istinu građanima Srbije?

Ne shvataju, jer oni žive u obrnutoj realnosti, kod njih je sve lepo, napredno...
znaju oni sve odlicno, ali vas su zakinuli, prosvetare i zdravstene radnike, da bi njima dali, prosto nema para za sve, krediti presusuju, a aljek laze da ce cak stanove/kredite da deli i nezaposlenima, znaci da je sns pukla kada do te mere laze... gradjevinska mafija ce sada da unisti aljeka siftara, samo gledaj... i izdrzite, pozdrav sa sve vas

videli smo bezboznika uz lampu umesto svece, pita ga sveti nikola, gde mu je sveca?
uostalom zar on nije hvalio protestantizam? sta sad, koga vise laze, za koga glumi osim za vas botine? dule, narod vas je procitao, da ste sekta ludih lazova, i aljek siftar da je bezboZnik, patoloski lazov OSKAR., koji samo glumata... gotovi ste, veruj mi bolje, do proleca vas nema, samo ako ovi sto su izasli mogu da izdrze zimu, strah i ucene su vec savladali
Црква је уз њега,! Тако да је немогуће да је он безбожник!
1734978017579.jpeg

Да ли ,,безбожник" овако говори?

Црква је уз њега,! Тако да је немогуће да је он безбожник!
dule bulaznis vise, kako 1 covek moze da bude crkva? van pameti su tvoji upisi
Да ли ,,безбожник" овако говори?
ne znam, ja ga retko slusam, cuvem mentalno zdravlje, dovoljno znam da je patoloski lazov, a mislio sam da je "oskar" zbog glume, sada vidim da je zbog kriminala, moja greska

dule bulaznis vise, kako 1 covek moze da bude crkva? van pameti su tvoji upisi

ne znam, ja ga retko slusam, cuvem mentalno zdravlje, dovoljno znam da je patoloski lazov a mislio sam da je oskar zbog glume, sada vidim da je zbog kriminala, moja greska
Онда немој да говориш о нечему што не знаш!

Онда немој да говориш о нечему што не знаш!
200 hiljada ljudi na ulicama samo beograda, samo slavije, i ja ne znam? a oni, jel i oni ne znaju?
aljek brani kriminalce, recima "pa sta nije prosvercovao pola tone kokaina", ili pa sta mozda je AI, oni - zobenica mi rece, a oni beze kao zobenica u trst itd - cak ni mafijasi vise nemaju poverenja da aljek ima moc da ih zastiti, to znaci da krimi rezim puca po svim savovima

Poslednja izmena od moderatora:
200 hiljada ljudi na ulicama samo beograda, samo slavije, i ja ne znam? a oni, jel i oni ne znaju?
aljek brani kriminalce, recima "pa sta nije prosvercovao pola tone kokaina, ili pa sta mozda je AI, oni zobenica mi rece, a oni beze kao zobenica u trst itd - cak ni mafijasi vise nemaju poverenja da aljek ima moc da ih zastiti, to znaci da krimi rezim puca po svim savovima
Којих 200, није било више од 29 000 људи, како је и полиција проценила!

Poslednja izmena od moderatora:
nadam se otkazima u obrazovnim institucijama...
Onda će trebati na hiljade otkaza, a na birou nastavnika ne da nema nego traže se preko fb...

Ti mrziš svoje ljude, ovo je radio Idi Amin u Ugandi gde je terao svakog ko mu je smetao.

A to svi i čekaju, pa tek će onda biti izlazaka na ulice i to generalno.

• Haha
Reactions: iig

Back