Mislim da ne bi trebao da se raspravljaš. Znaš ono, bolje da ćutim i da ljudi misle da sam tupav, nego da progovorim i otklonim svaku sumnju.Разлог је што деца не иду у школу, него у некакве блокаде, протесте и сличне не-школске манифестације.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da ne bi trebao da se raspravljaš. Znaš ono, bolje da ćutim i da ljudi misle da sam tupav, nego da progovorim i otklonim svaku sumnju.Разлог је што деца не иду у школу, него у некакве блокаде, протесте и сличне не-школске манифестације.
nastavnicima treba podjeliti otkaze....Prvo polugodište se ne završava, nastavnici neće zaključivati ocene: Odgovor prosvetara na odluku Vlade o “nasilnom” prekidu nastave
https://nova.rs/vesti/drustvo/prvo-polugodiste-se-ne-zavrsava-nastavnici-nece-zakljucivati-ocene/
Važinastavnicima treba podjeliti otkaze....
Upravu si, ionako po falkutetima ima masa ljudi koji će biti budući učitelji i nastavnici, ove godine za odseku za hemiju čak jedan student je upisao...nastavnicima treba podjeliti otkaze....
Какве одлуке деце? Ко је децу било шта питао?Deca bi da idu u škole al ne mogu jer je raspust. I prestani da vređaš odluke dece, nije po zakonutačka.
Да, научио бих да воле свој Народ, Државу и њеног Председника!Dule ja tebe predlažem na mestu profesora, ti bi ih totalno naučio poltronizmu i stovanju vodje...
Tako je Dule i da se sete da su zuti lopovi uništili zemlju, a da nije Vucic došao mi bi danas unazad hodali...Да, научио бих да воле свој Народ, Државу и њеног Председника!
Važi druže tito, mi ti se kunemoДа, научио бих да воле свој Народ, Државу и њеног Председника!
Ма, примирићеш се ти, чим дође Народна Инспекција!Važiajd samo smisli ko će da radi kada nam podelite otkaze
![]()
Наравно! Заслуге Председника Александра Вучића су толико велике да ће једног дана ући у уџбенике и деца ће учити како је један човек, преузевши Народно Кормило, из пепела, попут Феникса, подигао Србију!Tako je Dule i da se sete da su zuti lopovi uništili zemlju, a da nije Vucic došao mi bi danas unazad hodali...
Evo odmah odoh da pijem xanax, preventivnoМа, примирићеш се ти, чим дође Народна Инспекција!![]()
Немој ништа да пијеш, само фино са њима. Слушај шта ти кажу и све ће бити и реду.Evo odmah odoh da pijem xanax, preventivno![]()
Razumem druže preCedničeИ @Lagerta ће лично предавати деци о томе.![]()
Numem da slušam, moraću na neke časove poslušnosti kod vaših mentoraНемој ништа да пијеш, само фино са њима. Слушај шта ти кажу и све ће бити и реду.![]()
Нема ничег лепшег него служити Отаџбини, тј. Држави, веруј ми!Numem da slušam, moraću na neke časove poslušnosti kod vaših mentoraili lekcija :kako se prodati za par patriotskih parola
![]()
Spinuješ DulenceНема ничег лепшег него служити Отаџбини, тј. Држави, веруј ми!
Не знам ни шта значи тај енглески термин.Spinuješ Dulence![]()
srednja škola ni studiranje nisu obvezni...vaš rad je gubljenje posla..i nije neophodan...svaka budala koja iole ima vokabular je sposobna da predaje iz srednjoškolskih nastavnih knjiga...državne fakultete ukinuti i uvesti američko britanski sistem.Važiajd samo smisli ko će da radi kada nam podelite otkaze
![]()
sekta, ili jos bolja definicija kult vodje, kao tito "sin nasih naroda", blah-blah, vrh. komandant sa cime voli aljek siftar da se kiti, a picketina najobicnija ni prici nije tituДа, научио бих да воле свој Народ, Државу и њеног Председника!
Председник Републике Србије Господин Александар Вучић је највећи Син Србских Народа и Народности!sekta, ili jos bolja definicija kult vodje, kao tito sin nasih naroda, blah-blah, vrh. komandant sa cime voli aljek siftar da se kiti, a picketina najobicnija ni prici nije titu
to ti je dule bezboznicko idolopoklonstvo, pa toliko o religiji i sam znas, zasto se brukas? a sto se tice drzave, jedino jednopartijski sistemi stranku/partiju jednace sa drzavom, ili ranije jos, luj kada kaze dzrava to sam ja
Vidi se da si odličan budući kadarsrednja škola ni studiranje nisu obvezni...vaš rad je gubljenje posla..i nije neophodan...svaka budala koja iole ima vokabular je sposobna da predaje iz srednjoškolskih nastavnih knjiga...državne fakultete ukinuti i uvesti američko britanski sistem.
Opet su vam dostavili pogrešne podatke pa se brukate, ccccja kažem...svakom nastavniku koji je koristio djecu za političku promociju podjeliti otkaze..a njih ima 25 - 30%