Prosvetna inspekcija će ući u svaku školu: Premijer Miloš Vučević o protestima i zloupotrebi dece

Разлог је што деца не иду у школу, него у некакве блокаде, протесте и сличне не-школске манифестације.
Mislim da ne bi trebao da se raspravljaš. Znaš ono, bolje da ćutim i da ljudi misle da sam tupav, nego da progovorim i otklonim svaku sumnju.

Tako je Dule i da se sete da su zuti lopovi uništili zemlju, a da nije Vucic došao mi bi danas unazad hodali...
Наравно! Заслуге Председника Александра Вучића су толико велике да ће једног дана ући у уџбенике и деца ће учити како је један човек, преузевши Народно Кормило, из пепела, попут Феникса, подигао Србију!

Važi :mrgreen: ajd samo smisli ko će da radi kada nam podelite otkaze :mrgreen:
srednja škola ni studiranje nisu obvezni...vaš rad je gubljenje posla..i nije neophodan...svaka budala koja iole ima vokabular je sposobna da predaje iz srednjoškolskih nastavnih knjiga...državne fakultete ukinuti i uvesti američko britanski sistem.

Да, научио бих да воле свој Народ, Државу и њеног Председника!
sekta, ili jos bolja definicija kult vodje, kao tito "sin nasih naroda", blah-blah, vrh. komandant sa cime voli aljek siftar da se kiti, a picketina najobicnija ni prici nije titu

to ti je dule bezboznicko idolopoklonstvo, pa toliko o religiji i sam znas, zasto se brukas? a sto se tice drzave, jedino jednopartijski sistemi stranku/partiju jednace sa drzavom, ili ranije jos, luj xiv kada kaze "drzava to sam ja"... e, pa nisi

sekta, ili jos bolja definicija kult vodje, kao tito sin nasih naroda, blah-blah, vrh. komandant sa cime voli aljek siftar da se kiti, a picketina najobicnija ni prici nije titu

to ti je dule bezboznicko idolopoklonstvo, pa toliko o religiji i sam znas, zasto se brukas? a sto se tice drzave, jedino jednopartijski sistemi stranku/partiju jednace sa drzavom, ili ranije jos, luj kada kaze dzrava to sam ja
Председник Републике Србије Господин Александар Вучић је највећи Син Србских Народа и Народности!

srednja škola ni studiranje nisu obvezni...vaš rad je gubljenje posla..i nije neophodan...svaka budala koja iole ima vokabular je sposobna da predaje iz srednjoškolskih nastavnih knjiga...državne fakultete ukinuti i uvesti američko britanski sistem.
Vidi se da si odličan budući kadar :mrgreen:

Back