buudala
Legenda
- Poruka
- 69.680
Da.Ne, pali smo u očima roditelja onda kada je naša profesija srozana na dadilje a ne na vaspitno- obrazovne radnike.
To sam i rekao.
Prvi zahtev, neobavezno skolovanje.
Cetiri razreda obavezne skole je dovoljno.
Da.Ne, pali smo u očima roditelja onda kada je naša profesija srozana na dadilje a ne na vaspitno- obrazovne radnike.
Kada bi ti znao šta sve može , možda bi promenio stav..problem je što ljudi, koji nemaju dodirnih tačaka sa prosvetom, veruju samo ono što im se plasira u javnosti.Не уклапа се у фамозни план и програм?
Колико знам, уџбеник је одобрен од министарства просвете.
Како може да се не уклапа у фамозни план и програм?
Kada bi ti znao šta sve može , možda bi promenio stav..problem je što ljudi, koji nemaju dodirnih tačaka sa prosvetom, veruju samo ono što im se plasira u javnosti.
To je manji problem.Kada bi ti znao šta sve može , možda bi promenio stav..problem je što ljudi, koji nemaju dodirnih tačaka sa prosvetom, veruju samo ono što im se plasira u javnosti.
Zaista bih bila preopširna ako bih počela da pišem, bio bi to esej a ne odgovor, tako da me nisi razumeo, nisam time htela da kažem da me nećeš razumeti jer nisi prosvetni radnik, već da ne bih da smaram .Већ смо писали о овоме.
Не можеш кад останеш без аргумената да напишеш "ја сам просветни радник, а ти ниси, па ти не знаш шта пишеш".
то је противно духу расправе на форуму.
Ако сам поставио питања, а ти, као познавалац материје, мојим питањем не добијаш ограничење, већ управо МОГУЋНОСТ да презентујеш истину.
Уместо да презентујеш истину, ти дисквалификујеш саговорника решеницом "ја сам просветар, а ти ниси, па ја знам, а ти не знаш, али ја нећу да ти кажем"
Zaista bih bila preopširna ako bih počela da pišem, bio bi to esej a ne odgovor, tako da me nisi razumeo, nisam time htela da kažem da me nećeš razumeti jer nisi prosvetni radnik, već da ne bih da smaram .
Svi smo saglasni oko toga da prosvetar treba da bude postovan.Zaista bih bila preopširna ako bih počela da pišem, bio bi to esej a ne odgovor, tako da me nisi razumeo, nisam time htela da kažem da me nećeš razumeti jer nisi prosvetni radnik, već da ne bih da smaram .
Kazasmo ... i dobismo 1 iz ponašanjaPrava dece, prava roditelja, prava linija.. sve pravo, samo mi krivi.
Onda nishta.Kazasmo ... i dobismo 1 iz ponašanjaPrava dece, prava roditelja, prava linija.. sve pravo, samo mi krivi.
Na žalost, ima i toga. ali i ne čudi, ako samo pogledamo naslove u današnjim novinama i aktuelnosti , udarna vest , Vuk Bojović se vratio u Srbiju.. letimično to videh .Realno nastavnici su u strahu da im ne dodje i sačeka ih neki Velja nevolja ako nečije dete dobije dvojku ...
Realno su i policajci i sudije i lekari i.......Realno nastavnici su u strahu da im ne dodje i sačeka ih neki Velja nevolja ako nečije dete dobije dvojku ...
Luka.Na žalost, ima i toga. ali i ne čudi, ako samo pogledamo naslove u današnjim novinama i aktuelnosti , udarna vest , Vuk Bojović se vratio u Srbiju.. letimično to videh .
Za prvi ukor da lupi nastavnici šamar a za drugi da joj urinira ili se iskaki u torbu..To je manji problem.
Veci problem je sto ljudi koji imaju dodirnih tacaka dopustaju da budu svedeni na dadilje zapustenoj derladi.
Vi ste ti koji treba da kazu mars sa casa, tri neopravdana ukor.
Drugi ukor - napolje iz skole.
Вук Бојовић је преминуо 2014. године., Vuk Bojović se vratio u Srbiju..
Kome ? SNS roditeljima ili lokalnim mafijašima?Realno su i policajci i studije i lekari i.......
Kada je video šta mu je sin postao ...rešio je da napusti ovaj život.Вук Бојовић је преминуо 2014. године.
![]()
Nije samo Srbiju.Za prvi ukor da lupi nastavnici šamar a za drugi sa joj urinira ili se iskaki u torbu..
Sve to da zabeleži na tiktoku da se vidi da je ima "izazov"
Jednostavno rijaliti je preuzeo Srbiju kao rak bolest.
Izvinjavam se što ne pratim pažljivo tablodne novineВук Бојовић је преминуо 2014. године.
![]()
![]()
Nema potrebe da se izvinjavas.Izvinjavam se što ne pratim pažljivo tablodne novine![]()
Да ли за твој предмет Др Александар Кавчић има бесплатни уџбеник?