Prosvetari primili pune i povećane januarske plate za nerad

to je ta ''kultura'' prosvetara ? pa sram tebe bilo toboz prosvetni radnice.
cim se neko ne slaze sa tvoji misljenjem odma ga vredjaj nazivaj alkoholicarem i stas ve ne...

bravo kulturo
Ti si nekulturan, sram te bilo da tako govoriš o nečemu što ne znaš i da tako omalovažavaš sagovornika
I praktično vređaš
Sram te bilo šta sebi dozvoljavaš!

Ti si nekulturan, sram te bilo da tako govoriš o nečemu što ne znaš i da tako omalovažavaš sagovornika
kako ne znam odlicno znam stele u prosveti.
kako se preko skolskog odbora moze uticati narocito ako je clan politicki. kako prek oskolske uprave ako imas vezu.
znam i one kojima su mame tate koje su radile u skoli ili tetke , sredile da dobiju stalno zaposlenje i to ko vrlo mladi ...
znam kako se postavlja direktor i kako moze lako da se smeni ma kolko cestit bio ako recimo ne poslusa savet svoje stranke ili ne radi po zelji onog ko ga postavio

to nije nikakva tajna.
I praktično vređaš
Sram te bilo šta sebi dozvoljavaš!
prestani da se dernjas

pokazao si malopre kulturu toboz ''prosvetni radnice''. vredjas svakog ko ne podrzava tvoje misljenje ili nema neko sjajno misljenje o vama.

kulturo.

kako ne znam odlicno znam stele u prosveti.
kako se preko skolskog odbora moze uticati narocito ako je clan politicki. kako prek oskolske uprave ako imas vezu.
znam i one kojima su mame tate koje su radile u skoli ili tetke , sredile da dobiju stalno zaposlenje i to ko vrlo mladi ...
znam kako se postavlja direktor i kako moze lako da se smeni ma kolko cestit bio ako recimo ne poslusa savet svoje stranke ili ne radi po zelji onog ko ga postavio

to nije nikakva tajna.

prestani da se dernjas

pokazao si malopre kulturu toboz ''prosvetni radnice''. vredjas svakog ko ne podrzava tvoje misljenje ili nema neko sjajno misljenje o vama.

kulturo.
Sram te bilo
Ti ćeš da pričaš o dernjanju, bolduješ i stavljaš font 200 čim ti nešto nije po volji!
Tebi je ok ono što je lukatomi pisao o prosvetarima? To ti nije vređanje? A jeste ti moje pominjanje da popije 3 vinjaka?
Licemeru!

Sram te bilo
Ti ćeš da pričaš o dernjanju, bolduješ i stavljaš font 200 čim ti nešto nije po volji!
Tebi je ok ono što je lukatomi pisao o prosvetarima? To ti nije vređanje? A jeste ti moje pominjanje da popije 3 vinjaka?
Licemeru!
eto...

ja podrzavam zahteve studenata.

narocito sada kad su se prosle subote javno dorekli novosadskih plenumasa grupe stav i dinkovih perjanica mile pajic i branislava djordjevica.

istina je da profesori ne bi podrzavali studente da nemaju cime da ucenjuju, pa im ovu obustavu rada u stvari odradjuju roditelji koji ne salju decu u skolu (sto su profesori trazili od njih da se organizuju) i da im budu zivi stit kada dodje inspekcija od eventualnog otkaza jer znaju da krse zakon o minimumu rada.

to su cinjenice.

narod tj roditelji vas podrzali jer podrzavaju studente a ne vas.

da nemaju tu zastitu od roditelja nikada oni ne bi isli u obustavu rada.

oni gledaju samo svoju guzu.

Ceniš? Ljude ucenili otkazom a ti pominješ platu? Ajojj
jesi li je vratila , onaj deo koji nisi odradila ?

sad gledajuci sa zakonske osnove nisu to ucene, to je postovanje minimuma rada.
ako cemo iskreno ucenu ste vi prvi pokrneuli. onom kuknjavom roditeljima i angazovanjem kada se usijao viber da ih nagovorite da dodju da vas stite od inspekcije.
da ne daju deci da idu u skolu
da nema roditelja i te vrste vase manipulacije i zastite nikada vi (ne kazem za tebe pojedinacno nego u celini) ne biste podrzali tudente to svi dobro znamo

roditeljska je tu zasluga a oni su uvuceni vasom inicijativom i lukavoscu

tako da realno gledajuci vama za obustavu rada , sledi otkaz.

no to na stranu , vidim da lukavo izbegavas danasnje pitanje , jesi li vratia deo koji nisi zaradila ?
:mrgreen:

ko vas ne zna...

ps

gedaj to ovako, mnogi radnici podrzavaju studente, ali ne mogu da obustave rad jer ce dobiti otkaz.

nemaju sa cim da ucenjuju, nemaju ko da im bude stit.

nemoj da se pravimo naivni. dakle oni moraju da rade, ali vi lisci ne morate. ok , ali nemojte narodu da prodajete pricu o vasoj ''hrabrosti''

jesi li je vratila , onaj deo koji nisi odradila ?

sad gledajuci sa zakonske osnove nisu to ucene, to je postovanje minimuma rada.
ako cemo iskreno ucenu ste vi prvi pokrneuli. onom kuknjavom roditeljima i angazovanjem kada se usijao viber da ih nagovorite da dodju da vas stite od inspekcije.
da ne daju deci da idu u skolu
da nema roditelja i te vrste vase manipulacije i zastite nikada vi (ne kazem za tebe pojedinacno nego u celini) ne biste podrzali tudente to svi dobro znamo

roditeljska je tu zasluga a oni su uvuceni vasom inicijativom i lukavoscu

tako da realno gledajuci vama za obustavu rada , sledi otkaz.

no to na stranu , vidim da lukavo izbegavas danasnje pitanje , jesi li vratia deo koji nisi zaradila ?
:mrgreen:

ko vas ne zna...
Ti nas očito ne znaš, prema tome... odradila sam i tvoju i svoju ja odavno, samo dok vi to shvatite :mrgreen:

Srbija mozda treba 5000 obrazovanih godisnje. I to uveze. Posto daje skoro 3.5 milijardi na obrazovanje mogla bi investirati oko 700 000 evra po uvezenom liku. Najevece svetske talente bi mogl uvesti umesto da placamo @Lagerta
Naša deca osvajaju svetske nagrade iz matematike, fizike, inforamtike a mi da uvozimo talente :rotf:

Ti nas očito ne znaš, prema tome... odradila sam i tvoju i svoju ja odavno, samo dok vi to shvatite :mrgreen:
moju sigurno nisi.

i tebe je neko ucio. a to sto sam naucio u cetiri razreda kod uciteljcie naucio bih i kod roditelja.

ima sto se povuklo i iz tih dana ,ali ne preterujmo.

spoetna je sto ucnejujete i koristite roditelje kao stit .

drugi radnici po sbriji podrzavaju studente ali ne mogu tako da se ''kurce'' ko toboz hrabri prosvetari kojima je samo bitna plata da se ne lazemo i stalni strajkovi kojima to izvlace.

tako i ovo, obustave totalni rad, jer znaju ko ce ih stiti .

vi odavno nemate postovanje koji su vam prethodnici imali. niej to samo do naroda

vec kako dolazite do zaposlenja stalnog.
a sad se pravite pametni i narvano delite medjusobno na one koji su se uhlebili za stalno u mandatu naprdnjaka i onih u doba zutara i ranije...

dok djete koje ima i 9,5 prosek ocene a nema vezu dzaba mu i master i sve...

radi pet set godina po 40 50 % od ukupnog fonda na odredjeno, i onda digne ruke jer se ne moze ziveti od toga...

dok uhlebari decenijama uzivaju.

studentima svaka cast ali da nam ne koristite u ovoj situaciji ne bi vam niko bio stit.

kada se korupciaj iskoreni , dace dragi Bog , onda ce se i vasa prica oko zaposlenja za stalno zavrsiti

tada ce se zaposljavati oni san ajboljim prosecnim ocenama a ne stela i politicke instrukcije...

Back