Prosuta tecnost na kompjuter

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ako ne umes da ga otvoris onda ne trazi savet ovde jer mu molitve nece pomoci, nosi ga kod nekog strucnijeg ko moze resiti taj problem.

Ne verujem da je toliko opasno, samo se mora dobro ukloniti sva ta prljavstina i tecnost kako bi to sve lepo funkcionisalo.

Ne vredi ti susenje , kafa je to ;)

Сад си ме подсетила на то како ми се син једном исповраћао на тастатуру.:D
Мене ухватила паника шта ћу сад.
Одмах сам искључио,обрисао, раставио и видео да у тастатури има испод типки један гумени слој кроз који исповраћани садржај није могао проћи до унутрашњости тастатуре где би могао да направи проблем.

Верујем да је слично направљено и на лаптоповима.
Ако си довољно спретна да не направиш гору хаварију можда ћеш успети сама да очистиш. А ако ниси носи код доброг сервисера.

Ovaj je tako dizajniran da se ne otvara bas lako. Ima dosta zabica i sav nekako izgleda osetljiv. Pa mi frka da ne polomim. Mozda bih i zapela ko sivonja, nego sam zaplenila drugi:mrgreen:
Probacu jos jednom, ako ne- nosim ga kod druga da ocisti to.
A cime da obrisem? Alkoholom?

Meni se jednom prosula Ness kafa sa mlekom, cela solja se prevrnula...ceo dan se cedila iz njega kafa...
Kad sam hteo posle da ga upalim nije davao znake zivota...ja ga ostavim sa strane i probam posle 2 meseca da ga upalim (mrzelo me da ga diram i nosim kod majstora)
on se upali i sljaka evo vec 2 godine bez znakova slabosti......a bas je bila ona velika solja ness kafe :-)

radi se o Lenovo R61

E ja sinoc rasrafila ceo kompjuter za dzabe:lol:
Posto tastatura nema veze za poklopocem, ona se nezavisno vadi cela... Izvadili, obrisali sve, flat kabal izgleda ok... Ne radi i dalje. Al radi mis, tako da sam stavila drugu usb tastaturu i to je to... Mogu da koristim, pa cu da nosim kod majstora ili da kupim novu tastaturu. Jedino sto kod nas nema ovih kompjutera i nema uvoznika...

Back