kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 41.723
Dzaba riječi bez alata?i da muškarac ima čime zatiltati ženu.
u suprotnom zvuči kao bata živojinović u filmu o štefici cvek
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dzaba riječi bez alata?i da muškarac ima čime zatiltati ženu.
u suprotnom zvuči kao bata živojinović u filmu o štefici cvek
Gde da trosis bojler vode za to maloDa se tako izrazio možda bi i stavio, ovako čim nudi nešto malo jok
Za razliku od kriminalaca državni organi moraju da rade po zakonu. Neki korumpirani kriminalac je odao nekoj kriminalnoj bandi kretanje određenog lica pod pratnjom policije i sačekuša je bila nažalost uspešna.
Ja sam ti objasnio jednu vrlo verovatnu mogućnost kako je do toga došlo a ti veruj u šta hoćeš.Neki korumpirani kriminalac je odao kriminalnoj bandi? Prvo ne znaš ni šta pišeš, druže, a drugo, policija kad nekoga prati nadgleda ga neprekidno i sluša, što znači ako nisu znali da je to lice ugroženo je*eš ih sve.
Ja sam ti objasnio jednu vrlo verovatnu mogućnost kako je do toga došlo a ti veruj u šta hoćeš.
Za razliku od kriminalaca državni organi moraju da rade po zakonu. Neki korumpirani kriminalac je odao nekoj kriminalnoj bandi kretanje određenog lica pod pratnjom policije i sačekuša je bila nažalost uspešna.Meni deluje da ti imaš neki blaži udar tokom kucanja i onda pišeš nepovezano.
Pročitaj rečenicu još jednom iz prošlog tvog posta, nema logike.
Za razliku od kriminalaca državni organi moraju da rade po zakonu. Neki korumpirani kriminalac je odao nekoj kriminalnoj bandi kretanje određenog lica pod pratnjom policije i sačekuša je bila nažalost uspešna.
*Korumpirani policajac. Lapsus.Ajde pročitaj još jednom.
Kad te sretnem, ću ti metnem...kafuPo kom kriterijumu izrazi poput "metnuti" i "umočiti" ne spadaju u prostakluke? Dva puta sam moderatorima prijavio takve izraze i oba puta sam dobio iste odgovore tipa "da je prijava bez osnova". Vaše mišljenje o ovome?
Možda me sretneš ali da me zaobiđeš. Kafu skuvaj supruzi.Kad te sretnem, ću ti metnem...kafu
Ako bi umela u tom zanosu to da izgovori.Zamislite, ženska napaljena, sva se zajapurila, drhti....i kaze - penetriraj mi ga, penetriraj !!!
Po kom kriterijumu izrazi poput "metnuti" i "umočiti" ne spadaju u prostakluke? Dva puta sam moderatorima prijavio takve izraze i oba puta sam dobio iste odgovore tipa "da je prijava bez osnova". Vaše mišljenje o ovome?
Kad te sretnem, ću ti metnem...kafu
vi turiste?А да ли може израз "турио"... ..??
da li je kafa univerzalni jezik?"Да ли код вас: коћеш ли кафу, значи исто као код нас..."
Da je meni neko napisao ovo što sam ja tebi, ja bih odgovorio - može li uz kafu i kocka šećera, volim da umočim...Možda me sretneš ali da me zaobiđeš. Kafu skuvaj supruzi.
A je li dozvoljen izraz "prdara", zna li se šta?Takodje ne mozes napisati guz.ica vec straznjica...
...
Turiste li turistima, ili im turiše preko turističke agencije?vi turiste?
mi turismo al izvadismo kad vi naidjoste