mario80
Legenda
- Poruka
- 67.151
A kako bi ga ti stavio samo bi ga uvalio jelda?Pa i to je prostakluk. Iz konteksta se jasno zaključuje na šta se misli.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako bi ga ti stavio samo bi ga uvalio jelda?Pa i to je prostakluk. Iz konteksta se jasno zaključuje na šta se misli.
nehebica je gadna stvarvidi Boga ti, nisam te video u blizini)))
to si ti rekaonehebica je gadna stvar
Lele...zato Tesla sa nikim se nije rukovao
pa ne može.Jel može uvalim ti mačora?
mm totalno majstorski s razumevanjem materijeMeni je dobro izbaždariti.
To je tu jedan susjed izmislio, iskreno nikada prije nisam čuo da je to netko koristio.mm totalno majstorski s razumevanjem materije
ja sam čulaTo je tu jedan susjed izmislio, iskreno nikada prije nisam čuo da je to netko koristio.
Hhhmmmm.... možda poznajemo iste ljude.ja sam čula
moj sused je izmislio to pre tvog susjeda.
Poznavao sam lika koji se čuvao za brak, ultrakonzervativac, stalno u crkvi, jedino što je volio psovati.
Taj je rekao da će mu ako se ikada oženi, supruga u prvoj bračnoj noći zatiltati.
Slažem se, bitno je da žena zatilta.iskreno terminologija tu stvarno ne igra značajnu ulogu.
ali neka vam bude...
zvala bi te kući i stavila bi ti šrafciger u ruke...hahahaHhhmmmm.... možda poznajemo iste ljude.
Nego si zamišljam kako bi se proveo da negdje u kafiću žensku u prolazu zašlatam po guzici i kažem da bi je zabaždario...
A čuj, takav je.Zamisli ti tipove koji se čuvaju za brak, pa njima ta jadna koja dođe kao prva oni nju pokvare prvu bračnu noć.
i da muškarac ima čime zatiltati ženu.Slažem se, bitno je da žena zatilta.
Ima ona epizoda Malcoma kada su mu starci nešto apstinirali, ovaj taman nešto popravljao u kući i sretnu im se pogledi.zvala bi te kući i stavila bi ti šrafciger u ruke...hahaha
A čuj, takav je.
Inače je lik 100% na mjestu, to je jedan od onih koji drže do riječi, nikada te ne bi zajebao.