Zla Beba
Veoma poznat
- Poruka
- 14.959
Kako misliš optimistički kuražno? Zabio? Zabiberio? Zakrkao?cuj stavio...
mora da zvuci optimisticki kurazno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako misliš optimistički kuražno? Zabio? Zabiberio? Zakrkao?cuj stavio...
to!Kako misliš optimistički kuražno? Zabio? Zabiberio? Zakrkao?
mene rece djedo, sine svaka zenska ponekad zeli da bude izjebana kao kuja.90% od žena to i priželjkuje , a što neće da priznaju je druga stvar
drug policajac, video sam coveka i zenu pored puta kako se ye.bu..........Policajac: Covece, kako se to izrazavate, to se kaze "imaju intimne odnose"..........Ja: Dobro, daklem idem ja i pored puta vidim coveka i zenu kako imaju intimne odnose...........kad ja malo bolje a oni se ye.bu.aplicirati penis
zovi kako oces ali ako nije bilo bar zbunja zna se - prekrsajna prijava i po dzepu.drug policajac, video sam coveka i zenu pored puta kako se ye.bu..........Policajac: Covece, kako se to izrazavate, to se kaze "imaju intimne odnose"..........Ja: Dobro, daklem idem ja i pored puta vidim coveka i zenu kako imaju intimne odnose...........kad ja malo bolje a oni se ye.bu.
hahahahahacuj stavio...
a kad dobru bitku izvojes dodjes na dobar glas i onda svaki neprijatelj zeli da te izazove, kao revolverasa na divljem zapaduu boj se ne ide sa uspavankama ili tuzbalicama rode moj
no kurazno i odlucno
a sex je bitka dje je obraz u pitanje no ikad vise. ako tu omanes kukali ti svi. cu kukali, lelekali
pa jestehahahahaha
ti si car
znaci placem..optimisticki kurazno
eha kad dobru bitku izvojes dodjes na dobar glas i onda svaki neprijatelj zeli da te izazove, kao revolverasa na divljem zapadu
Onda nisi nikad hebo sa strascu.ali zašto je to Balkanski prostakluk , a ovo drugo nije, to je bilo pitanje
a za u četiri zida ne mora ništa da se govori, tamo se radi ne priča se mnogo
vidi Boga ti, nisam te video u blizini)))Onda nisi nikad hebo sa strascu.
Po kom kriterijumu izrazi poput "metnuti" i "umočiti" ne spadaju u prostakluke? Dva puta sam moderatorima prijavio takve izraze i oba puta sam dobio iste odgovore tipa "da je prijava bez osnova". Vaše mišljenje o ovome?
Pobegnes iz vukojebine, dodjes kod lale da zivis pa ga podjebavas?metio ? e metili ti djavli da ti metili
Pobegnes iz vukojebine, dodjes kod lale da zivis pa ga podjebavas?
Svasta je ona mucena Vojvodina primila
Meliot je Vojvođanin... Mislim praviPobegnes iz vukojebine, dodjes kod lale da zivis pa ga podjebavas?
Pa u putečestviju mojih predaka kroz vekove i Vojvodina se našla na listi.Meliot je Vojvođanin... Mislim pravi
@Meliot -e?
E zato imaju kulturnog potomkaPa u putečestviju mojih predaka kroz vekove i Vojvodina se našla na listi.
Butnuti može?Po kom kriterijumu izrazi poput "metnuti" i "umočiti" ne spadaju u prostakluke? Dva puta sam moderatorima prijavio takve izraze i oba puta sam dobio iste odgovore tipa "da je prijava bez osnova". Vaše mišljenje o ovome?
treba govoriti jezikom svog naroda. Kada se kaze "ye.banje" i "intimni odnosi", svi misle na isto. Ko je i kada to odlucio da prvi izraz nije kulturan a da je drugi pristojan, ako se radi o potpuno identicnom znacenju ? Ili je to bezanje od "istine" ko sto to danas crnogorci i hrvati izmisljaju dugacije reci , samo da nisu "srpske".Slažem se
Pa i to je prostakluk. Iz konteksta se jasno zaključuje na šta se misli.Butnuti može?
da nie istinito bilo bi smešno"analiza funkcionalnih faktora limitiranih relevantnim cinjenicama, dovodi do atropije socijalne identifikacije koja gravitira u domenu fundamentalnih validnosti...................."