Prostakluci na Krstarici? +18

drug policajac, video sam coveka i zenu pored puta kako se ye.bu..........Policajac: Covece, kako se to izrazavate, to se kaze "imaju intimne odnose"..........Ja: Dobro, daklem idem ja i pored puta vidim coveka i zenu kako imaju intimne odnose...........kad ja malo bolje a oni se ye.bu.
zovi kako oces ali ako nije bilo bar zbunja zna se - prekrsajna prijava i po dzepu.

zakon je zakon.

intima , a sta ces u intimi cinjeti je tvoja stvar.

1-1.png

treba govoriti jezikom svog naroda. Kada se kaze "ye.banje" i "intimni odnosi", svi misle na isto. Ko je i kada to odlucio da prvi izraz nije kulturan a da je drugi pristojan, ako se radi o potpuno identicnom znacenju ? Ili je to bezanje od "istine" ko sto to danas crnogorci i hrvati izmisljaju dugacije reci , samo da nisu "srpske".
Imali smo u komunizmu takvo pomodarstvo gde je izvorni srpskohrvatski recnik menjan za takozvani "administrativni" recnik.
Pogledajmo jednu takvu jezicku nakaradu iz real-socijalizma cesto slusanu na sednicama i kongreisma SKJ..........."analiza funkcionalnih faktora limitiranih relevantnim cinjenicama, dovodi do atropije socijalne identifikacije koja gravitira u domenu fundamentalnih validnosti...................."
??????????? da te bog sacuva........koje gluposti.

Back