Po kom kriterijumu izrazi poput "metnuti" i "umočiti" ne spadaju u prostakluke? Dva puta sam moderatorima prijavio takve izraze i oba puta sam dobio iste odgovore tipa "da je prijava bez osnova". Vaše mišljenje o ovome?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da su ovaj put moderatori u pravu....Po kom kriterijumu izrazi poput "metnuti" i "umočiti" ne spadaju u prostakluke? Dva puta sam moderatorima prijavio takve izraze i oba puta sam dobio iste odgovore tipa "da je prijava bez osnova". Vaše mišljenje o ovome?
Sramota!!Po kom kriterijumu izrazi poput "metnuti" i "umočiti" ne spadaju u prostakluke? Dva puta sam moderatorima prijavio takve izraze i oba puta sam dobio iste odgovore tipa "da je prijava bez osnova". Vaše mišljenje o ovome?
Zaklanfat, pristavit' itd.a koji su izrazi prikladni?
zakucati, overiti...Zaklanfat, pristavit' itd.
ne, ali jeste "metni mi ga"jel neprikladno ako za vreme vaćarenja ženska kaže "ajde sad stavi mi *****"
kolega meliot kaže da je metnuti aprikladnone, ali jeste "metni mi ga"
pa da, to sam i rekao. Takođe, ako ona kaže "ajde umoči ga malo"kolega meliot kaže da je metnuti aprikladno
Užas, a imamo tako fine i sofisticirane izraze koje možemo koristiti u te svrhe, kao što su:torbati, uštekati, imati snošaj, prodžarati spolovilo i dr.Po kom kriterijumu izrazi poput "metnuti" i "umočiti" ne spadaju u prostakluke? Dva puta sam moderatorima prijavio takve izraze i oba puta sam dobio iste odgovore tipa "da je prijava bez osnova". Vaše mišljenje o ovome?
a koji su izrazi prikladni?
Gledao sam ali ovde se misli na intimne odnose kada se to kaže.По којој су то логици метнути и умочити простаклуци?
Јбт...чак имамо и диван цртани "Умочићу"!
Pogledajte prilog 1571023
Gledao sam ali ovde se misli na intimne odnose kada se to kaže.
zato Tesla sa nikim se nije rukovao