prost izbor (male version)

vaše preferencije ka životnoj dobi žena

• piletina

glasova: 2 100,0%
  • vršnjačica (istodobnica)

glasova: 0 0,0%
  • starija

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    2
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ove bas starije nesto i ne volim, a i mojih godina nesto mi nisu zanimljivije. Uvek sam bio sa devojkama jednu-tri godine mladje.
Starije ove mi deluju nekako ozbiljne, spremne za udaju, brak, neke ozbiljne veze, a meni nije u planu jos uvek. A kada vidim da dobar deo devojaka iste generacije sa kojima sam isao u osnovnu imaju dece, kazem sebi neka hvala.

Ne znam, nikad mi nije palo na pamet da budem sa starijom devojkom, zelen sam ja, sta da pricam sa njom, sta da planiram? Zenu, decu, godisnji odmor, odlazak na svadbu, krstenje ili neku drugu svecanost? Ne hvala.
Ja sam ti manchild, bio i bicu.

Valjda "vrsnjakinja" a ne "vrsnjacica" :lol:
Ja ne znam kako da odgovorim kad mi je sve jedno da li je mladja ili vrsnjakinja :think: Eh,te dileme.

vidiš ja sam odabrao vršnjačica...i ne spamuj temu i nemoj ne znam nego opredeli se :rtfm:
:lol:

- - - - - - - - - -

Nisam niakada bio cicija sto se tice zena :mrgreen:
Ostane uvek viska :lol:

naravno svakom bi sa tim autom
(saću malo da te kičmim zbog šestice a ti naravno nećeš da zameriš :ok: )

naravno svakom bi sa tim autom
(saću malo da te kičmim zbog šestice a ti naravno nećeš da zameriš :ok: )

Ne hvatam devojke na kola , niti bilo sta slicno ...A ti se "kicmi" , sta ima da ti zameram ...kao sto rekoh ne tangira mene to ...Drugi kace sve i svasta ( eto i Sarvash okaci motorcinu od ko zna koliko kubika itd) ...
Msm ne pada mi na pamet da se pravdam nekome , da sam uzeo ( ukrao ) od nekoga onda da , ali ovako sigurno ne ;)
Nemam vise sta na tu temu da kazem :)))

Ne hvatam devojke na kola , niti bilo sta slicno ...A ti se "kicmi" , sta ima da ti zameram ...kao sto rekoh ne tangira mene to ...Drugi kace sve i svasta ( eto i Sarvash okaci motorcinu od ko zna koliko kubika itd) ...
Msm ne pada mi na pamet da se pravdam nekome , da sam uzeo ( ukrao ) od nekoga onda da , ali ovako sigurno ne ;)
Nemam vise sta na tu temu da kazem :)))
Nije sramota uhvatiti žensku ni na koji mamac . A ti se kao baviš samo sportskim ribolovom ? :think:
Što se tiče motora , slabo se na to ribe fataju . Ja ufatio na kola a onda okačio motor da zajebem konkurenciju .

Nije sramota uhvatiti žensku ni na koji mamac . A ti se kao baviš samo sportskim ribolovom ? :think:
Što se tiče motora , slabo se na to ribe fataju . Ja ufatio na kola a onda okačio motor da zajebem konkurenciju .

Nije , nego ne vidim svrhu da neko bude sa nekim iz materjalnih razloga , tu jedna strana nije zadovoljna ili nema dovoljno samopostovanja .
Motor sam samo napomenuo kao primer ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back