Prošlost (ili ne)...

Toivonen

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
232
Recimo da ste imali "veliku ljubav" (čitaj burnu) pre recimo 6-7 ili 10 god. Da li bi sada imali želju da zavirite u njen život onako kao u filmu da vas ne vidi. Da vidite kako živi, da li je srećna, da li vas pomene. Ili čak da se sretnete negde i na miru ispričate o "životu posle". Ili biste samo voleli da ponovite neke sexi vragolije u kojima ste se slagali.

Recimo da ste imali "veliku ljubav" (čitaj burnu) pre recimo 6-7 ili 10 god. Da li bi sada imali želju da zavirite u njen život onako kao u filmu da vas ne vidi. Da vidite kako živi, da li je srećna, da li vas pomene. Ili čak da se sretnete negde i na miru ispričate o "životu posle". Ili biste samo voleli da ponovite neke sexi vragolije u kojima ste se slagali.

zavirivanje je širok pojam...naravno da bi me interesovalo da li je uspešna, kako joj ide, žena deca, poso i to...znači nešto okvirno, da...
...ali ništa više od toga...jebbe mi se da li me pominje, bošsačuvaj da pijemo kafe i pričamo o životima, kao ni seks...

Imala sam jednu slatku srednjoškolsku ljubav, platonsku i nekonzumiranu... to su bile godine silne želje i nade da će neko nekako da me pretvori u muvu ili komarca... samo da virnem, da ga gledam, da ga pecnem par puta: ) Mislila sam da će me zauvijek držati želja da imam makar nešto sa njim, čak samo i seksualno... i zaprepastilo me je to, što kada sma ga srela, nisam osjetila ma baš ništa... sve izlapilo.
Posle je došla prava i lijepa ljubav... a on mene mrzio posle raskida, baš me mrzio i nije htio ni ćao da mi kaže... pa ga prošlo, i sada baš lijepo virkam u njegov život pokatkad: ) I mnogo mi je lijepo i drago što je napredovao. Razvio se u sjajnog dečka. Čak je i karijeru stavio na noge. Samo što nismo ludi da obnavljamo bilo šta. To je sahranjeno i niko ga neće povampiriti. Bespotrebna rabota.
Podgrijana je lijepa samo gibanica: )

Kad neko umre, umro je. I ako me nesto asocira na osobu, prodje kao nejasna slika iz nekog filma. Moze da mi se desi da prodjem pored osobe, a da ne iskapiram da je tu nesto ikada bilo.
Dakle, odgovor na temu, uopste me ne zanima.

Nitt sam imala neku veliku ljubav niti bi me zanimala da sam je imala.

Jok more.
Ranije, nekad ranije, pre nekoliko godina, sam baš kao želela da to sve nekako funkcioniše.
Taj krasni trio - moj momak, ja i moj bivši momak...
Al' nisam ni kontala da je (nazovimo je) čežnja za bivšim zapravo samo projekcija nezadovoljstva u sadašnjoj vezi..
No dobro, bila sam zelena i ne baš tako mlada :D.
Sada..
Nijedan bivši.
Srećni i zdravi bili, al' što dalje od mene.
I nimalo me ne interesuje da li osećaju ili šta osećaju prema meni.
To je sve finito.

Život je u sadašnjosti :)

Jok more.
Ranije, nekad ranije, pre nekoliko godina, sam baš kao želela da to sve nekako funkcioniše.
Taj krasni trio - moj momak, ja i moj bivši momak...
Al' nisam ni kontala da je (nazovimo je) čežnja za bivšim zapravo samo projekcija nezadovoljstva u sadašnjoj vezi..
No dobro, bila sam zelena i ne baš tako mlada :D.
Sada..
Nijedan bivši.
Srećni i zdravi bili, al' što dalje od mene.
I nimalo me ne interesuje da li osećaju ili šta osećaju prema meni.
To je sve finito.

Život je u sadašnjosti :)

opušta me kad vidim tvoj avatar, zamislim da sam to ja i da tako uživam :)

Pa za sta ti sluzi FB nego da priviris i da ti priviruju..zelja da se ljudi osete bitnima ouu jeee nekom je bitno sto ja idem u setnju danas sad cu da objavim :lol:
Ne, nemam zelju da privirujem..drago mi je ako vidim da je srecan, i to je to

Da. Imam želju da se informišem a poslednje što bih uradila je da dotičnog zovem, kontaktiram bilo kako (mada nismo u svađi ni bilo šta slično) ... evo već dve i po godine sam u blaženom neznanju mada ponešto čujem preko nekih ljudi a tu je i FB na kom smo prijatelji mada on to ne zna :mrgreen: :zper:

Da. Imam želju da se informišem a poslednje što bih uradila je da dotičnog zovem, kontaktiram bilo kako (mada nismo u svađi ni bilo šta slično) ... evo već dve i po godine sam u blaženom neznanju mada ponešto čujem preko nekih ljudi a tu je i FB na kom smo prijatelji mada on to ne zna :mrgreen: :zper:

Kako može da ne zna...?:eek:
Imaš klona na Fejsbuku?:think:

Ala si se ti naradio. :mrgreen:

Bio sam na svadbi moje prve ljubavi (iz duboko predskolskog uzrasta :D ) i skroz je zanimljiv osecaj kada se covek uhvati u nekom razmisljanju "sta bi bilo kad bi bilo". Zapanjujuce je sto se uvek oseti neka seta kad pocnemo da pricamo o tome, iako, brat-bratu, nismo imali vise od 5 godina kada smo imali tu burnu aferu. :mrgreen:
(Da l' sam offtopic zbog uslova od 6-7 godina :lol: )

Ala si se ti naradio. :mrgreen:

Bio sam na svadbi moje prve ljubavi (iz duboko predskolskog uzrasta :D ) i skroz je zanimljiv osecaj kada se covek uhvati u nekom razmisljanju "sta bi bilo kad bi bilo". Zapanjujuce je sto se uvek oseti neka seta kad pocnemo da pricamo o tome, iako, brat-bratu, nismo imali vise od 5 godina kada smo imali tu burnu aferu. :mrgreen:
(Da l' sam offtopic zbog uslova od 6-7 godina :lol: )

Zanimljivo...:)

Ma ne mora da bude 6-7 godina, to sam onako bzvz stavio...;)

Back