E vidis Strelo, ovde mi upravo uze rec iz usta. Samo sto se ovde ne radi o Bulevaru Revolucije, nego su nasi indijanci spo i neki iz dss koji su se onda zalagali za izjednacavanje prava boraca, usput su promenili imena ulicama Tolbuhinovoj i Birjuzovoj..... to bese onaj koji je stradao bas u nesreci kod nas :shock:
Neko mi je rekao da je bio nikao clanak u Pravdi kako su Rusi bili izuzetno uvredjeni takvim cinom, jer su bas oni oslobodili Beograd, pa kako da im ne pripadne zasluga da barem nose ime neke ulice u BG :x
Eto, bas me interesuje ko od te bande mandrila na vlasti razmislja o tom aspektu saradnje sa Rusijom kada negiramo i one zasluge koje njima cinjenicno pripadaju.
Ne, vazno da nam sad samo jos ljoticevci fale na kormilu krme, pa da vidimo gde ce taj brod da otplovi.

(na kraju ce jos da se pojavi pametnjakovic se zaloziti, pa ce da ispadne da su ljoticevci oslobodili BG

)
P. S. Svi koji se tripuju oko ideoloskih budalastina komunizam - anti-komunizam, znajte da je to za Ruse uvek bila i ostace "slavnaja otacastvena vojna"...... pa Vi u buducnosti razmislite !