Mitternachtsträumer
Veoma poznat
- Poruka
- 12.042
Sad ja ne smem da napišem ništa, jer se bojim da ne napravim kakvu greškuOvaj dvoglavi je opasan![]()

Sad ja ne smem da napišem ništa, jer se bojim da ne napravim kakvu greškuOvaj dvoglavi je opasan![]()
Otkud i ti ovde?!Polaze zakletvu i vence na Avali...CCC..al ste vi radikali upuceni. Samo pljujete..Nego jeste vi vec u Mitrovici ili krecete veceras?
Kud ces tezi!Srpski ''patriotizam'' je postao toliko patetičan da je to ponekad stvarno
A i cela istorija nam je hm, netačna, da ne kažem neki teži izraz:|
Ахаха......главо поцепана, све си у праву, ето ЈА КВАРИМ а ти АФИРМИШЕШ СВУ ЛЕПОТУ ЈЕЗИКА:Najtuznije je sto ljudi koji su blatantno nepismeni (kao ovaj nas nesrecni eremita) za svoju mentalnu nesposbnost da nauce svoj jezik (jedino orudje u drustvenom delovanju) krive ljude koji su dovoljno pristojni i patriotski orijentisani da bar nauce svoj jezik. Ti, eremita, svojim delovanjem unistavas srpski jezik, degenerises ga, kvaris. Dok pises, sramotis sve ljude koji su ga afirmisali, voleli i pisali na tom jeziku.
Kad imaju jedan iz istorije, kriv im je odlican ucenik, jer im unistava istoriju!
Mada nije ni cudo, jer samo ljudi sa takvim intelektualnim i moralnim nazorima mogu biti nacionalisti.
Каква интелектуална и лингвистичка супериорност, чудо невиђено !
- Ne lupetaj, polupismena debilcino!
- будало неписмена!
- Kvintesencija nacionalizma.
Sve dok ne mrsomudis o hegemonijalnoj konspiraciji usmerenoj prema krhkom srpskom jeziku, nenadjebivoj kulturi i istoriji, nece biti frke.Sad ja ne smem da napišem ništa, jer se bojim da ne napravim kakvu grešku![]()
Обиђи конц-логоре па ћеш видети Хрватски патриотизам.Kud ces tezi!
Istorija nam je netachna
MOguce da je "tacna" samo od 5.oktobra pa naovamo (u svakom smilu), jer "demokrate" i ne priznaju da je nesto posotojalo pre njih, a ponasaju se tako da se stice utisak ni posle njih.
Da, kakav je hrvatski "patriotizam", reci nam, prosvetli nas nekako:rolleyes:
Pretpostavio sam, mada, čovek nikad ne može biti siguranSve dok ne mrsomudis o hegemonijalnoj konspiraciji usmerenoj prema krhkom srpskom jeziku, nenadjebivoj kulturi i istoriji, nece biti frke.
Znam, ali da vidim hoce li sam dati "usporedbu" i da nam kaze jesu li ti konc-logori pateticni, kao sto kaze da je srpski nacionalizam "patetican":rolleyes:Обиђи конц-логоре па ћеш видети Хрватски патриотизам.
Ja nisam primetila da je "nepismen", ni u kom pogledu, naprotiv!Ma pustinjace, ja samo kazem da si elementarno nepismen. Na onom najbazicnijem nivou. Nepsimen. Ne pricam o lepoti jezika, stilu ili slicnim finesama. Nepsimenost zbog koje se u 3. razredu osmoljetke dobija jedinica k'o vrata.
I ti, tako sramotno bestidan, i dalje pises o svekolikom ataku na srpski jezik. Ti si smrtna uvreda za svakog coveka koji je voleo ovu zemlju i njen jezik.
Опет.......Ma pustinjace, ja samo kazem da si elementarno nepismen. Na onom najbazicnijem nivou. Nepsimen. Ne pricam o lepoti jezika, stilu ili slicnim finesama. Nepismenost zbog koje se u 3. razredu osmoljetke dobija jedinica k'o vrata.
I ti, tako sramotno bestidan, i dalje pises o svekolikom ataku na srpski jezik. Ti si smrtna uvreda za svakog coveka koji je voleo ovu zemlju i njen jezik.
...pa sta ces kad je covek profesionalno deformisam i kad mu zivot cine beznacajne glupostiЈа нисам лектор - него уметник, а лектуру и коректуру препуштам физикалцима твог калибра... даклеМ зашиљи оловчицу и тражи грешкице...![]()
Ma gde sam ja žuti:shock:...Ja sam crni
Toliko ste bre ,arhaični i pro-azijatski da je to stvarno...
Pazi - da je 19.vek pa da si u pravu .Војислав Коштуница је једини прави државник којег ова земља тренутно има.