Proslava tisućite obljetnice Hrvatskog kraljevstva 1925. godine u Kraljevini SHS u slikama

Zastava Hrvatskog pjevačkog društva Vijenac iz Požege s hrvatskim grbom ovjenčanim hrvatskom kraljevskom krunom.

zastava-big.jpg
Možeš li da napišeš i neki komentar, primera radi, zašto je ova zastava napravljena u Požegi?

Budale se smeju na sve i svasta. Smej se, mislim, ko ti brani.

Ovo je za mene novost, ne poznajem to vreme. Ali sam davno izgubila veru da se na ovom forumu može ozbiljno o nečemu pisati
Zasto me vrijedjas odma? Budale se smeju, kako glupa izreka... Ti si sigurno neki namcor!

Sta tebi sad smeta forum? Kakva ozbiljnost, kad (skoro) svaka tvoja tema ima seksualnu konotaciju? Kad si se ti to uozbiljila?

Dakle, neverovatno ste nepristojni svi koji na forumu Istorija ismejavate i spamujete temu !

Dakle, nisam znala za ovo i drago mi je da ;ujem da je tako bilo. Zaista nisam imala pojima da se u Kraljevini SHS tako nesto moglo dogoditi.
Наравно да се дешавало, у Краљевини се и десила потпуна еманципација Хрвата, насупрот каснијим наративима о некој тамници хрватског народа.

Zasto me vrijedjas odma? Budale se smeju, kako glupa izreka... Ti si sigurno neki namcor!

Sta tebi sad smeta forum? Kakva ozbiljnost, kad (skoro) svaka tvoja tema ima seksualnu konotaciju? Kad si se ti to uozbiljila?

LjiS je jedno, mada su tražili da se i taj forum uozbilji, ali ovo je forum Istorija.

Ali da, inače sam namćor.

Наравно да се дешавало, у Краљевини се и десила потпуна еманципација Хрвата, насупрот каснијим наративима о некој тамници хрватског народа.

E pa vidite kako tema može da bude od značaja. Zapravo govori o tome kako Hrvati nisu bili sputavani.

Back