- Poruka
- 37.870
Možeš li da napišeš i neki komentar, primera radi, zašto je ova zastava napravljena u Požegi?Zastava Hrvatskog pjevačkog društva Vijenac iz Požege s hrvatskim grbom ovjenčanim hrvatskom kraljevskom krunom.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš li da napišeš i neki komentar, primera radi, zašto je ova zastava napravljena u Požegi?Zastava Hrvatskog pjevačkog društva Vijenac iz Požege s hrvatskim grbom ovjenčanim hrvatskom kraljevskom krunom.
![]()
Zasto me vrijedjas odma? Budale se smeju, kako glupa izreka... Ti si sigurno neki namcor!Budale se smeju na sve i svasta. Smej se, mislim, ko ti brani.
Ovo je za mene novost, ne poznajem to vreme. Ali sam davno izgubila veru da se na ovom forumu može ozbiljno o nečemu pisati
Наравно да се дешавало, у Краљевини се и десила потпуна еманципација Хрвата, насупрот каснијим наративима о некој тамници хрватског народа.Dakle, neverovatno ste nepristojni svi koji na forumu Istorija ismejavate i spamujete temu !
Dakle, nisam znala za ovo i drago mi je da ;ujem da je tako bilo. Zaista nisam imala pojima da se u Kraljevini SHS tako nesto moglo dogoditi.
Zasto me vrijedjas odma? Budale se smeju, kako glupa izreka... Ti si sigurno neki namcor!
Sta tebi sad smeta forum? Kakva ozbiljnost, kad (skoro) svaka tvoja tema ima seksualnu konotaciju? Kad si se ti to uozbiljila?
LjiS je jedno, mada su tražili da se i taj forum uozbilji, ali ovo je forum Istorija.
Ali da, inače sam namćor.
Наравно да се дешавало, у Краљевини се и десила потпуна еманципација Хрвата, насупрот каснијим наративима о некој тамници хрватског народа.
Dobro evo izbrisani su komentari neprimjereni. Jesi li sad zadovoljna?
U pravu si.Ma, ne radi se o meni, ja dođem i odem, nego ako neki gost dođe i postavlja ovakve teme jer želi nešto da kaže, koliko ja vidim kako su Hrvati mogli i 1000godišnjicu da proslavljaju svuda, pustimo čoveka.
U pravu si.A malo sam i pretjerao ali nece se kolega naljutiti, smijeh je zdrav
![]()
Nisam naisao na taj forum. Da li bi htjela zajedno da se malo opustimo?Pa jeste, ali se zezanje na ovom forumu najviše preselilo na forum Opusti se, sa željom da se na drugim forumima ozbiljnije razmatra nešto, posebno na Istoriji.
Aj uzdravlje![]()
Nisam se ja na forumu nikad opuštala, ne idem u tzv kafane, volim nekad da piskaram po temama. ajde ciaoNisam naisao na taj forum. Da li bi htjela zajedno da se malo opustimo?
A cekaj bre... Zasto ne mogu da ti pisem u inbox? Zelio bih da popricam malo sa tobom..Nisam se ja na forumu nikad opuštala, ne idem u tzv kafane, volim nekad da piskaram po temama. ajde ciao
Mislim da si ti daltonist. Nema zelene boje. Samo plava.Zasto je trobojnica crveno-bijelo-zelena? A i grb je nekak' madjaronski stiliziran, ne?
Napravljena je za potrebe znamenja Hrvatskog pjevačkog društva. Naravno, radi se o Požegi u Hrvatskoj, a ne o istoimenom gradu u Srbiji.Možeš li da napišeš i neki komentar, primera radi, zašto je ova zastava napravljena u Požegi?