MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 31.850
Proslava Hrvatskog sokola u Zaprešiću povodom 1000-te obljetnice Hrvatskog kraljevstva

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Bla-bla-bla... Brbljavi, smaraš, a i dosadan si. Ovo je tema o 1000-oj obljetnici Hrvatskog kraljevstva iz 1925. gdje možeš priložiti fotografije. Ako ih nemaš, produži! Ne zanimaju me tvoje gluposti. Razumi da vas četničke jadnike nitko ne doživljava. Možeš slobodno otići negdje lajat na Mjesec.![]()
Babo, dosadan si! A bome si i smiješan. Primitivac nekome govori da je primitivac. Vrh vrhova!Ako ćeš baš mak na konac, moji preci su bili u partizanima i tamanili su ustaše tokom rata, a hvatali posle rata. Pošto vidim da si nepristojni primitivac, imaš prijavu za vređanje i odhebaus u komunikaciji.
A kome ćeš da tužiš Hrvatsku? Čak i da se promene međunarodne okolnosti opet bi Hrvatska u tom nekom ruskom svetu bila poštovanija i uglednija od Srbije što su mnogo puta pokazali.Ратни злочин геноцида и етничког чишћења не застарева. Када се промене међународне околности, свакако ћемо поново гактички вратити Космет у уставно-правни поредак државе Србије, али треба тужити геноцидну банду и тражити територијално обештећење за Србе из Хрватске. А ако околности буду повољне, поделити Хрватску са заинтересованим државама.
Valjda zato što se dogodilo!Zašto ovo nije na teorijama zavere?
Spomen ploča kralju Tomislavu, crkva sv. Vida, Smokovljani.
![]()
Je li tu crkvu podigao kralj Tomislav?
ahhahahahahhahahahahhahahahahhaPlakat 1000 godina Hrvatskog kraljevstva u Sarajevu, BiH, 1925. godina
![]()
Zasto je trobojnica crveno-bijelo-zelena? A i grb je nekak' madjaronski stiliziran, ne?Razglednica povodom 1000. obljetnice Hrvatskog kraljevstva
![]()
Paula, smijem li da se smijem kad mi je smijesno?Dakle, neverovatno ste nepristojni svi koji na forumu Istorija ismejavate i spamujete temu !
Dakle, nisam znala za ovo i drago mi je da ;ujem da je tako bilo. Zaista nisam imala pojima da se u Kraljevini SHS tako nesto moglo dogoditi.
Paula, smijem li da se smijem kad mi je smijesno?