mario80
Legenda
- Poruka
- 68.098
Žao mi je jedino sluđenih ljudi koji piju sve i svašta u nadi da će im nešto pomoći. Na kraju i jetru i bubrege upropste a farmakomafija trlja ruke.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve to ima veze sa porođajem?Žao mi je jedino sluđenih ljudi koji piju sve i svašta u nadi da će im nešto pomoći. Na kraju i jetru i bubrege upropste a farmakomafija trlja ruke.
Pa tako reci , problem je ili je tarifa porasla ili im vise ne trne zivac na 500e, ....I moja ćerka je imala tarifu za tog doktora, nije joj prvi put....tarifa nema veze, prosto su bahati i arogantni, izgubili su se u stvarnosti....žalosno
Ima, idi u apoteku ili kod doktora reci da si trudna da vidiš šta će ti sve preporučiti od dijetetskih proizvoda i suplemenata.Kakve to ima veze sa porođajem?
To je samo maska za javnost, da se žene smire. Očekujem predstavu za TV kako sad sve funkcioniše, a kad se ugase kamere, sve po starom. Velike su pare u igri da bi to odjednom stalo i bilo onako kako treba.Tekst koji sam vam preneo u uvodnom postu ove teme je izgleda malo pokrenuo neke stvari:
Pokrenut unutrašnji nadzor nakon pisanja 021.rs
Nakon pisanja 021.rs o porodilji koja je u Betaniji preživela rupturu materice, a čija beba je na svet došla sa brojnim dijagnozama, u ovoj klinici je pokrenut untrašnji nadzor.
"Nakon prijema vašeg zahteva i saznanja da će protiv Klinike za ginekologiju i akušerstvo, odnosno protiv doktorke te klinike, biti podneta krivična prijava zbog nesavesne radnje lekara, menadžment Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine i Klinike za ginekologiju i akušerstvo je odmah pokrenuo unutrašnji nadzor na klinici povodom navedenog slučaja", navodi se u pisanom odgovoru na pitanja 021.rs iz Kliničkog centra.
Kako se dodaje, nakon sprovedenog unutrašnjeg nadzora i sagledavanja svih činjenica, javnost će biti obaveštena.
Na pitanje da li je u poslednjih godinu dana na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine bilo prijava akušerskog nasilja i krivičnih prijava zbog nesavesnog lečenja, iz KCV odgovaraju odrično.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...ut-unutrasnji-nadzor-nakon-pisanja-021rs.html
Šta mislite - kakav će biti rezultat tog unutrašnjeg nadzora?
Ja mislim da uopšte neće biti na TV i da će svi gledati kako da se to što pre zataška.To je samo maska za javnost, da se žene smire. Očekujem predstavu za TV kako sad sve funkcioniše, a kad se ugase kamere, sve po starom. Velike su pare u igri da bi to odjednom stalo i bilo onako kako treba.
Kradu decu i prodaju.Da, u više gradova, ne samo u Novom Sadu.
E sad to je već ozbiljna optužba za koju nema dokaza.Kradu decu i prodaju.