Prošla pakao tokom porođaja u Novom Sadu

Uh, kad ovako nešto pročitam... :( u 21. veku nama se ovo dešava, one seoske babice imale su bolji tretman sa porodiljama nego sadašnji dr mr spec :roll: svaka čast divnim izuzecima među dr, al ih je sve manje na žalost. Ni odlazak kod privatnog dr ne garantuje da će biti zaintersovan i posvećen pacijentu.
Ali to je i logicno , kad je zenama tako malo bitno ko je otac deteta, sta boli akusera kako ce da je poradja....ima tu neka tajna veza.....

Ali to je i logicno , kad je zenama tako malo bitno ko je otac deteta, sta boli akusera kako ce da je poradja....ima tu neka tajna veza.....
Ovo em što je nebulozno em nema nikakve veze sa temom. Znači, samo žene koje su proverene kod sveštenika bračno zakonski određene imaju pravo na normalan porođaj????

Uh, kad ovako nešto pročitam... :( u 21. veku nama se ovo dešava, one seoske babice imale su bolji tretman sa porodiljama nego sadašnji dr mr spec :roll: svaka čast divnim izuzecima među dr, al ih je sve manje na žalost. Ni odlazak kod privatnog dr ne garantuje da će biti zaintersovan i posvećen pacijentu.
Što je meni još strašnije, doktor je to video tek drugi dan kada je nastao otok. Dobro da su i tada videli. Sledeće začuđujuće je da je samo moja ćerka sa bebom izašla treći dan, pošto su joj rezultati krvi bili u redu. Nijedna druga žena sa bebom nije izašla, a zajedno su se porodile, mislim istog dana.....šta je njih zadržalo?

Ne , nego ljudi zakljucuju iz mnogo stvari sta je nekome bitno .....a ako je nekome nebitno , onda je i njima nebitno...

Hajdemo ovako

Odavno je već poznato da je Duško Trifunović stihove pesme "Ima neka tajna veza" napisao za emisiju koja govori o čuvaru zatvora koji nakon trideset godina rada odlazi u penziju.

To uopste nije ljubavna pesma, nego pesma o tome da svaka odluka nosi sa sobom teret buducnosti, jer ona je nas izbor i nase ogledalo pred drugima, ne samo u smislu postovanja i ugleda, CV nego u smislu kako ce nas ozbiljno shvatati..

Ima neka tajna veza
Za sve ljude zakon krut
Njome covjek sebe veze
Kada bira sebi put
Sidro koje ladju cuva
Da ne bude buri plijen
Tone skupa sa tom ladjom
Jer je ono dio nje
Ima neka tajna veza
Tajna veza za sve nas
Ima neka tajna veza
Tajna veza za sve nas

Danasnji musko zenski odnosi , vi smatrate da se ne prenose na odnose i ponasanje u akuserstvu , ali meni se cini da se to ipak desava, jer sama osoba koja je upletena, porodilja ima drugacije stavove, ponasanja i vrednosti u celom tom svom periodu zivota...
Nego sto je bilo nekad....a to se oseti i vidi i drugi se postavljaju prema tome takodje drugacije...

Što je meni još strašnije, doktor je to video tek drugi dan kada je nastao otok. Dobro da su i tada videli. Sledeće začuđujuće je da je samo moja ćerka sa bebom izašla treći dan, pošto su joj rezultati krvi bili u redu. Nijedna druga žena sa bebom nije izašla, a zajedno su se porodile, mislim istog dana.....šta je njih zadržalo?
Moja ćera se porodila u NF, hvala Bogu, sve ok, mada je gospođica imala preko 4kg čak ni epidural nije stigla da primi jer je porođaj brzo išao, ali ne smem ni da pomislim na ovakve slučajeve :(

Ne , nego ljudi zakljucuju iz mnogo stvari sta je nekome bitno .....a ako je nekome nebitno , onda je i njima nebitno...

Hajdemo ovako

Odavno je već poznato da je Duško Trifunović stihove pesme "Ima neka tajna veza" napisao za emisiju koja govori o čuvaru zatvora koji nakon trideset godina rada odlazi u penziju.

To uopste nije ljubavna pesma, nego pesma o tome da svaka odluka nosi sa sobom teret buducnosti, jer ona je nas izbor i nase ogledalo pred drugima, ne samo u smislu postovanja i ugleda, CV nego u smislu kako ce nas ozbiljno shvatati..
Moje mišljenje je da se ti povremeno ozbiljno gubiš.

Hajdemo ovako

Znači odluka žene da rodi BILO ČIJE dete je nemoralna i zato mora biti kažnjena ovakvim postupkom prilikom porođaja? O Bože šta sve neću pročitati ovde :roll: :roll:

Znam mnogo primera u kojima su žene loše prošle u betaniji. I kad se pokretalo nešto o tome, sve je zataškano vrlo dobro.
Nadam se da će ovaj slučaj biti drugačiji i da će pravda biti zadovoljena, da će pojedini "mesari" napustiti porodilište i ustupiti mesto onima koji znaju zašto su se odlučili za taj poziv. Većina njih je otišla u penziju sa punim džepovima koverti, zbog kojih one koje su stvarno trebale da idu na carski rez, nisu imale prostora za to , pa su prošle veoma loše.
A da ne spominjem druge radnje u mnogim porodilištima (među kojima je i ovo) u Srbiji za koje se zna, i niko ne reaguje (krađe, tj. prodaja beba).

Podrška ovoj hrabroj ženi, koja se upustila u borbu sa vetrenjačama, ali sve je to prvi korak ka možda boljoj situaciji za buduće generacije.

Eto , ja uz praziluk praksu iz Nis i iz Cupriju , a Dzudi iz euronews....i dodjosmo do neceg sto je meni logicno i podrzava obe price.....Ja u praksi vidim Nis i BG i ne mogu ostale gradove bas tako cesto..
Na ovoj temi je reč o lekarima koji rade već duži niz godina, bez pitanja o sumnji o njihovom obrazovanju. Mislim da nije suština teme dovođenje u pitanje njihove stručnosti već jednostavno nezainteresovanost za svoj posao...

Pa ja napisah u postu ima neka tajna veza.....ali tebi mora posebno da se pogodi sta da se napise......nije samo tebi , ima vas vise....tako da nek ostane da se ne razumemo nista...
Ja sam zadovoljan to sto vama sve sto napisem nema nikakve veze sa temom, a posle pisete par ili vise postova koji samo teraju istu pricu koju opisah u postu....

Opet tumacenja, i opet kazem ne bih se ja usudio da tumacim mene sa vasim glavama...

Moja iskustva su stvarno svakodnevna...
Dodjem na salter, posle 30 stranaka pre mene, obicni ljudi , ali srozaju komunikaciju i nivo razmisljanja sluzbenika na salteru na nivo , joj bre ala ste svi glupi , pa ste jos i bezobrazni i onda se malo secne kad vidi da mu ja nisam u toj grupi, ali mu ne prija jer je primljen prema skromnim, naravno vrlo strucnim sposobnostima, ali se udaljio od normalnog reagovanja i sviko na 30 ljudi u redu sto su bili pre mene...

Opet tumacenja, i opet kazem ne bih se ja usudio da tumacim mene sa vasim glavama...

Moja iskustva su stvarno svakodnevna...
Dodjem na salter, posle 30 stranaka pre mene, obicni ljudi , ali srozaju komunikaciju i nivo razmisljanja sluzbenika na salteru na nivo , joj bre ala ste svi glupi , pa ste jos i bezobrazni i onda se malo secne kad vidi da mu ja nisam u toj grupi, ali mu ne prija jer je primljen prema skromnim, naravno vrlo strucnim sposobnostima, ali se udaljio od normalnog reagovanja i sviko na 30 ljudi u redu sto su bili pre mene...
Izvini, nismo te poznali :mrgreen:

I moja ćerka je imala tarifu za tog doktora, nije joj prvi put....tarifa nema veze, prosto su bahati i arogantni, izgubili su se u stvarnosti....žalosno

Ortoped koji me je operisao, najčuveniji, imao je tarifu 500+. U penziji je sada, ali je opet skoro najskuplji ortoped u Srbiji, pregled košta 10 000, dok je kod ostalih 8000.

Izvinjavam se na offtopicu

Back