pretpostavljam da su ukljucili u prosjek i babe koje imaju preko 6, ali kaze se da su najljepse zene na svijetu u Moskvi, i da se najbolje oblace, dijamanti i to. Ja licno sam vidio tabelu sa zemljama i velicinama grudi odgovarajucim, i pise ovo sto je autor teme rekao "Rusija 5". Nestvarno, ali vjerovatno istinito i vise vjerujem tome nego tebi. A rusko nacionalno narodno negazirano i bezalkoholno pice "kvas" se pravi od onoga za sto tvrde da daje velicinu grudima, jecma, razi, tj. djelova tih biljaka specijalnih. Jedna boca od .5 litra "Nikolaj" kvasa iznosi 1.40 E... I da, ima neke vitamine za koje sam od upucenih u psihijatriju cuo da su dobri za a.) pojacavanje seksualne zelje b.) mozak i c.) srce valjda ili misice zaboravio sam. Na limenci "ledeni kvas™" pise da ima neki "vitamin P". To je na onaj sa sljivom.
A njihova votka se pravi od krompira, a krompir sadrzi benzodiazepine prirodne (ne sinteticke), i kad se napijes jednom za jednu noc ne pusta pet dana narednih-ako je prava Ruska... U svemu su ekstremni, pa me ne bi cudilo da je to zbog toga sto se ekstremnim stvarima trude da se dopadnu ekstremno lijepim zenama, i seksipilnim. A i hladnoca ima veze sa radom mozga, zna se da je svaki provod elektricne struje haldnocom ubrzan, pa to vazi i za elektricitet mozga...