gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
To pitam, hvalapo satu je 10€
U Austriji.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To pitam, hvalapo satu je 10€
U Austriji.
Ma ja sve cemi oni pomoc u udruzenja... Pa nema ti tu nikakva psihološka podrska samo te nagnaju nedje ici radit navodno to je najbolja terapija.. I kao pricat s drugi klosari kako si i ti isto bezvrednim klosarom i kako se stiidis i moras necega poduzeti. Pa prije ce neki ti pomoci slucajno negoli te udrugenajveci problem je upravo neobavestenost ljudi
jako su inertni
ne ulaze u udruzenja koja se bave njihovom problematikom, van su svakih tokova informacija, pravnih saveta..svega
razmisjaju u fazonu..ne zanima ih..
ako sam sebi neces da pomognes..ne mogu ti ni drugi pomoci.
Slažem se sa ovim sto posto.Ma ja sve cemi oni pomoc u udruzenja... Pa nema ti tu nikakva psihološka podrska samo te nagnaju nedje ici radit navodno to je najbolja terapija.. I kao pricat s drugi klosari kako si i ti isto bezvrednim klosarom i kako se stiidis i moras necega poduzeti. Pa prije ce neki ti pomoci slucajno negoli te udruge
Rundekmogu ih ogradit nekako ili obiljezit sto reko onaj pjevac cijega se imena ne mogu trenutacno sjetit a bio mu na koncert nose za sobom boljestine ako vidis nekoga od njih obavijesti me...