Prosjačenje

Ai to sto kazes osjecaj pripadnosti bio danas na zelenjak u podzemni a i tamo kod doma omladine nije mi jasno sto zickaju od mene kad sam im blizu po status i razmisljam se da batalim sljakerisanje i izvalim se na plocnik uzickacu bar za has a ne da gubim zivce na poso indivodualci prosjaci su u manjinu al mislim da je moguce tako obitavati a sto se tice blama ne vidim sto bi se nesto tangiro kad me nitko ni ne zna nepoznati prolaze i nesto kao sazaljevaju big deal nek se hrane sto nisu u moju poziciju nije problem ne bi volio ni ja da sam u njihovu

• Podržavam
Reactions: DUH
najveci problem je upravo neobavestenost ljudi
jako su inertni
ne ulaze u udruzenja koja se bave njihovom problematikom, van su svakih tokova informacija, pravnih saveta..svega
razmisjaju u fazonu..ne zanima ih..

ako sam sebi neces da pomognes..ne mogu ti ni drugi pomoci.
Ma ja sve cemi oni pomoc u udruzenja... Pa nema ti tu nikakva psihološka podrska samo te nagnaju nedje ici radit navodno to je najbolja terapija.. I kao pricat s drugi klosari kako si i ti isto bezvrednim klosarom i kako se stiidis i moras necega poduzeti. Pa prije ce neki ti pomoci slucajno negoli te udruge

• Podržavam
Ma ja sve cemi oni pomoc u udruzenja... Pa nema ti tu nikakva psihološka podrska samo te nagnaju nedje ici radit navodno to je najbolja terapija.. I kao pricat s drugi klosari kako si i ti isto bezvrednim klosarom i kako se stiidis i moras necega poduzeti. Pa prije ce neki ti pomoci slucajno negoli te udruge
Slažem se sa ovim sto posto.

Cuj gadnije scene ahah puritanski nema sto disko....pa imas sad oni siljci po plocnici ko za golubovi... Nece sigurno sjedet na te bodlje i mirno resen spor..
A mogu ih ogradit nekako ili obiljezit sto reko onaj pjevac cijega se imena ne mogu trenutacno sjetit a bio mu na koncert nose za sobom boljestine ako vidis nekoga od njih obavijesti me...

• Podržavam

Back