Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 221.109
Manje je zlo prositi nego krasti i varati za pare
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bojim se za sebe, jer se ne bojim rada. Mada se svašta u životu dešava, svakakva sra.a. Mislim da si pre svega mislila na beskućnike, pre nego na prosjake, jer prosjaci su većinom fejk.Bojite li se da ćete biti prosjak? Kakav utisak u vama ostavljaju prosjaci?
Moja su iskustva drugacija.
Kao sto Vlad kaze, toliko je nemocnih, starih, bolesnih, samih...Jedva zivotare, prezivljavaju.
Nema sanse da bi oni negde mogli raditi.
hmmm..znas sta sam primetio..gomila ljudi se zgrozi kad neko nesto lose uradi psu ili macki ali isti ti ljudi, prstom ne mrdnu da se pomogne covekuNa mikroplanu može. Evo ja sam od usta odvajala mog mačka da nahranim
Što ti verovatno ne bi uradio.
Doduše, ne poznajem te, možda i bi.
Ako krenu da te razapinju za ovo, ja ću da ispalim streluhmmm..znas sta sam primetio..gomila ljudi se zgrozi kad neko nesto lose uradi psu ili macki ali isti ti ljudi, prstom ne mrdnu da se pomogne coveku
sama pricas koliko znas ljudi da im treba pomoc, ali opet..hranis macku, ne te ljude..
ljudi imaju daleko vise empatije prema zivotinjama nego prema drugim ljudima
Javi kad počnu, dolazim. Jača vojska ti ne trebakrenuce..ne sekiram se...
Au, pa ti i ja..Javi kad počnu, dolazim. Jača vojska ti ne treba
Ja hranim i lutalice
i ja to radim..Ja hranim i lutalice
Pa meni je zanimanje da brinem o ljudima štaI to je ok, ali ljudi su nešto drugo
Jesu. Sve osim moje mačkei ja to radim..
ali macke ne volim
macke su egoisticni baksuzi
osim onog tvog sto ima slatke sapice i lepo ime
Znači, pustio bi me da umrem od gladii ja to radim..
ali macke ne volim
macke su egoisticni baksuzi
osim onog tvog sto ima slatke sapice i lepo ime
a ?Znači, pustio bi me da umrem od gladi ☹
Samo da te obavestim da ga za neke dve nedelje vodim da ga kastrirajuosim onog tvog sto ima slatke sapice i lepo ime
Pa meni je zanimanje da brinem o ljudima šta
To radim ceo život
Potpuno se slažemRadi se o zaštitnicima životinja..
Ja razume ljubav prema životinjama i potrebu da im se pomogne, ali ne može briga o psima lutalicama da se stavi ispred brige o ljudima
Uvek sam se pitala kako čovek dospe do prosjaka. Kada sam razgovarala sa drugaricom o tome, ona mi je rekla da su svi ti marginalni oblici preživljavanja, kao što su još i sekte npr., nastali pod uticajem ogromne potrebe pripadnosti. Zato to rade. Moj predlog je bio da odu na selo i obrađuju zemlju, neko bi im dao, sklopio bi se neki deal.
Naravno, što je veći grad, gadnije su i scene koje se daju videti po trgovima.
Bojite li se da ćete biti prosjak? Kakav utisak u vama ostavljaju prosjaci?
a sto sestro?Samo da te obavestim da ga za neke dve nedelje vodim da ga kastriraju
Pa zato što će biti zdraviji i neće u februaru ići da dobija batine od drugih mačoraa sto sestro?
ubi mu seksualni zivot
vala meni ne bi smetale ni batine ako si ti u pitanjuPa zato što će biti zdraviji i neće u februaru ići da dobija batine od drugih mačora