Prosirena teorija ravne zemlje

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
128.994
znaci ja sam pao od smeha kad sam video.

onima koji veruju u ravnu zemlju nije bilo dovoljno da je sve tako jednostavno ravno kao sto je do sad to bilo.

evo mape kako je do sad izgledala ravna zemlja..

1200px-Azimuthal_equidistant_projection_SW.jpg

nego je moralo i da se zacini.

po najnovijoj unapredjenoj teoriji ravne zemlje ledeni zid nije kraj ploce nego je to zid koji nas sprecava da vidimo dalje jer u daljini ima jos gomile kontinenata na kojima zive vanzemaljci i odabrani i prebogati ljudi.

evo nove prave mape ravne zemlje.

W6uYoTY.jpg

teoreticari suplje zemlje se okrecu u grobu :D

onima koji veruju u ravnu zemlju nije bilo dovoljno da je sve tako jednostavno ravno kao sto je do sad to bilo.

po najnovijoj unapredjenoj teoriji ravne zemlje ledeni zid nije kraj ploce nego je to zid koji nas sprecava da vidimo dalje jer u daljini ima jos gomile kontinenata na kojima zive vanzemaljci i odabrani i prebogati ljudi.

W6uYoTY.jpg

Pokupili iz GOT-a :mrgreen: samo što Zid čuvaju od nekih ledenih zombija, al to mu dođe na isto :D

evo samo da reknem ovde gledao sam snimak kineske rakete više kamera je bilo na samoj raketi ide uživo prenos kako raketa poleće i napušta zemljinu orbitu i jasno se vidi da je zemlja okrugla vide se i kontineti tj.neki ne svi sve je onako kako jeste manite više te ravnozemljaške poremećene ludake
ma brt ko ti kaze da taj snimak nisu plasirali upravo oni kojima je u interesu da odrze iluziju okrugle Zemlje :lol:

evo samo da reknem ovde gledao sam snimak kineske rakete više kamera je bilo na samoj raketi ide uživo prenos kako raketa poleće i napušta zemljinu orbitu i jasno se vidi da je zemlja okrugla vide se i kontineti tj.neki ne svi sve je onako kako jeste manite više te ravnozemljaške poremećene ludake
a ja sam gledao snimak kako raketa uzlece i udara u kupolu :D

da..ako niste znali teorija ravne zemlje ima i dodatak da smo mi u kupoli kao ona kugla koju prodrmas i pada sneg :D

:think: hebote zato i nema snega, niko nas nije prodrmao :rotf:

Ne,okrugla je znači da se vide neki kontinenti Azija,delovi Afrike itd a ne vide se severna i južna Amerika jer su sa druge strane zato što je zemlja okrugla
ne mogu da verujem da se bavim ovim stvarima lol
ne ne okrugla kao tepsija bureka .. to to kakvi kontinenti - ko to gleda i primecuje i mesec je ko tepsija :)

Poslednja izmena od moderatora:

W6uYoTY.jpg

Е, ово већ има смисла, дакле изван тих ледених антарктичих зидина има ојхаааааа још Земље што већ нуди руку помирења, наиме, можда је та Земљетина лопта, али овај „наш” малецки дјелић који нама изгледа као цијела Земља је због величине кугле скоро па раван. Ето решенија – округло, а равно! ;)

W6uYoTY.jpg

Ne znam kako i zasto, ali i zastava i logo UN-a, podrzavaju tu teoriju...🤔🤔🤔

800px-Flag_of_the_United_Nations.svg.png

E sad...druga i posebna tema je zasto ovih koncentricnih krugova ima toliko da obrazuju 8x4=32 polja + 1 centralno polje = 33

Masonska 33° stepena... :ceka:

...

Back