Prosecnoj srpskoj porodici nedostaje 5.000 din mesecno ZA PUKO PREZIVLJAVANJE!

Та математика није за све иста.
Ја не користим фиксни, јер ми не треба. Немам кабловску, јер ми не треба. Не возим ауто, јер ми такође не треба. То је знатна уштеда, и онај списак није исти за све.

ti mozes i da zivis na drvetu, pa opet ne znaci da si relevantan za bilo sta

cak i u polu-normalnim drzavama na ovoj planeti u 21. veku ni ne postavlja se pitanje moze li prosecna porodica da priusti fiksni telefon i registraciju automobila.

ludilo tadicevih apologeta nema granica
znaci tadic u stvari deluje za nase dobro jer nam je srozao standard toliko da ne mozemo da rasipamo pare na "nepotrebne stvari"
alal vera :hahaha::hahaha::rotf::super:

Као сваки опозиционар, у недостатку аргумената се позива на Тадића. Не знам какве везе он има са овом темом.
Ја покушавам нормалну комуникацију са тобом!

ludilo tadicevih apologeta nema granica
znaci tadic u stvari deluje za nase dobro jer nam je srozao standard toliko da ne mozemo da rasipamo pare na "nepotrebne stvari"
alal vera :hahaha::hahaha::rotf::super:

Tadic je obezbedio da realno zivite u rangu normalnih evropskih zemalja.

A to je vec JAKO MNOGO imajuci u oziru ono sto se dogadjalo i kolicinu satanizacije srbije u svetu.

Budite zadovoljni, sa nekim radikalnijim bi vam bilo mnogo, mnogo GORE...

Tadic je obezbedio da realno zivite u rangu normalnih evropskih zemalja..

AHAHAHAH pa kako je to obezbedio kad ti je pokazana racunica u kojoj se jasno vidi da gradjani Srbije ne mogu da pokriju ni osnovne potrebe, a kamoli nesto vise?!?
Jesi ti opet pijan?

Као сваки опозиционар, у недостатку аргумената се позива на Тадића. Не знам какве везе он има са овом темом.

Ne znas kakve veze ima Tadic sa standardom drzave u kojoj je predsednik?! HAHAHAHAH

Ја покушавам нормалну комуникацију са тобом!

Rocco je i otpoceo temu da bi pljuvao po Tadicu.

Cudi me da jos nema Tihog da pruzi vatrenu podrsku.

ti mozes i da zivis na drvetu, pa opet ne znaci da si relevantan za bilo sta

cak i u polu-normalnim drzavama na ovoj planeti u 21. veku ni ne postavlja se pitanje moze li prosecna porodica da priusti fiksni telefon i registraciju automobila.

Чекај..
Јел ми сада овде говоримо о жељама или потребама?
Ако мислиш да нам ствари требају само да бисмо их имали, онда је то чиста лудост.
Фиксни телефон у 21. веку, који је прескуп и више га нико не користи.

Али је свакако аргумент за пљување по власти....

Чекај..
Јел ми сада овде говоримо о жељама или потребама?
Ако мислиш да нам ствари требају само да бисмо их имали, онда је то чиста лудост.

Ti si slobodan da nemas nista od toga i da zivis u pecini. ali ni u jednoj zemlji se ne postavlja pitanje da li prosecna porodica MOZE DA PRIUSTI TE STVARI AKO PROCENI DA JOJ TREBAJU
Da li to moze da udje u tvoj mozak?

AHAHAHAH pa kako je to obezbedio kad ti je pokazana racunica u kojoj se jasno vidi da gradjani Srbije ne mogu da pokriju ni osnovne potrebe, a kamoli nesto vise?!?
Jesi ti opet pijan?

Ne znas kakve veze ima Tadic sa standardom drzave u kojoj je predsednik?! HAHAHAHAH

А што је та рачуница аксиом?
За тебе јесте нормална, за мене није.

Svaračak, molim te okani se više tog mudrovanja iz daleke i tople Južne amerike, u koju si kao uspešan privrednik ( baš me čudi zašto :think:) zapalio od krivičnog gonjenja..
Ja u ovoj zemlji živim 40 godina i 16 godina sam privatnik. Imam više nego dovoljno za život i za sebe i za porodicu.
Prosečna plata mog zaposlenog do skora je bila 45.000 + topli obrok obezbeđen + besplatan prevoz do fabrike.
I žao mi je što nisam mogao da im dam više, jer jednostavno država ni na koji način me nije stimulisala da to radim.
A da sam se zvao Enco ili Džorž ili Fridrih za svakog zaposlenog bih dovio 10.000,oo eur stimulacije...A imao sam ih 38 + ja + žena + svastika + 4 rođaka.

Ахааа...а ти хоћеш Експлорер, Хистори....
Е па плати друшкане онда, и немој да кукаш! ;)

Evo i za tebe kao i za Svračka malo da razmišljate...

Jesi ti opet pijan?

Srbija bi prema tome kako se u proslosti ponasala i isla velikim silama uz onu stvar, lako mogla da ima nizi standard od africkih zemalja....

Ipak treba zahvaliti Tadicu da je spasao ono sto se moze spasti.

Vecina stanovnika Srbije zivi bolje nego sto je prosek u jedoj Indili ili Brazilu koje su atomske ili ekonomske velesile.

А што је та рачуница аксиом?
За тебе јесте нормална, за мене није.

zato se i uzima prosek. Za prosecnog gradjanina ove zemlje, kao i za prosecnog gradjanina bilo koje normalne zemlje - u toj racunici nema nicega sto izlazi iz okvira osnovnih troskova.

Vecina stanovnika Srbije zivi bolje nego sto je prosek u jedoj Indili ili Brazilu koje su atomske ili ekonomske velesile.

U Srbiji su ljudi i za vreme Milosevica ziveli bolje od nesretnika po brazilskim favelama, tako da ti je ceo taj argument irelevantan.

Ti si slobodan da nemas nista od toga i da zivis u pecini. ali ni u jednoj zemlji se ne postavlja pitanje da li prosecna porodica MOZE DA PRIUSTI TE STVARI AKO PROCENI DA JOJ TREBAJU
Da li to moze da udje u tvoj mozak?

Па просечна породица то може и овде да приушти.
Али се поставља питање шта ће јој, јер је на листи поред фиксног стављен и мобилни телефон.

Дакле, може се, само шта ће им?

Постоје основне ствари (нпр. основна храна), и за такве основне ствари се може тражити социјална помоћ.

А ове мало напредније ствари, нпр. поседовање аутомобила, туристичка путовања ← за такве ствари већ не постоји "народна кухиња," него за њих треба сами да зарадите.

Па просечна породица то може и овде да приушти.

Ne. Ne moze. Kako ti racunica pokazuje -prosecnoj porodici nedostaje cak 5.000 dinara mesecno. A pritom nisu uracunati nista od ostalih, takodje normalnih troskova - poput troskova odece, opremanja zivotnog prostora, cigareta i slicno.
Dakle ljudi u Srbiji zive kao psi, od danas do sutra.

Постоје основне ствари (нпр. основна храна), и за такве основне ствари се може тражити социјална помоћ.

А ове мало напредније ствари, нпр. поседовање аутомобила, туристичка путовања ← за такве ствари већ не постоји "народна кухиња," него за њих треба сами да зарадите.

Pa vidi u ovoj racunici nisu ni navedene te stavke poput kupovine automobila ili turistickih putovanja, nije navedena cak ni kupovina odece.

U Srbiji su ljudi i za vreme Milosevica ziveli bolje od nesretnika po brazilskim favelama, tako da ti je ceo taj argument irelevantan.

Da, jer su pokrali pare iz cele bivse Jugoslavije i od naroda - stedisa preko raznih Dafina i Jezdi, a ne na bazi svog rada i stvaranja.

Sada je doslo vreme da se zivi od ONOGA STO SE STVARA, pa to zulji.

Da, jer su pokrali pare iz cele bivse Jugoslavije i od naroda - stedisa preko raznih Dafina i Jezdi, a ne na bazi svog rada i stvaranja.

Sada je doslo vreme da se zivi od ONOGA STO SE STVARA, pa to zulji.

Znaci Milosevic je pokrao pare od naroda preko Dafine i Jezde pa je i dalje taj narod ziveo bolje?!
Taj Milosevic je ocigledno bio madjionicar. Kamo srece da ga imamo i danas.

Фиксни телефон се ретко где користи.
Од када постоји мобилни, који не много пута јефтинији од фиксног, исти одлази у заборав.
Шта ће ми кабловска? То је чист луксуз, а ако се нема новца, онда се од тога одустаје.

za tebe je i tvoj mozak - luksuz. vidim da ti ne treba bas nista.

Znaci Milosevic je pokrao pare od naroda preko Dafine i Jezde pa je i dalje taj narod ziveo bolje?!
Taj Milosevic je ocigledno bio madjionicar. Kamo srece da ga imamo i danas.

Зато што се тада живело од данас до сутра.
Нико ништа није плаћао, све је било нелегално, млека на тезгама уместо у продавницама...
То је за тебе било боље?
Можда, за мене ипак није.

Tadic je obezbedio da realno zivite u rangu normalnih evropskih zemalja.

A to je vec JAKO MNOGO imajuci u oziru ono sto se dogadjalo i kolicinu satanizacije srbije u svetu.

Budite zadovoljni, sa nekim radikalnijim bi vam bilo mnogo, mnogo GORE...

tadic nije obezbedio nista. mi srbi smo ziveli 100 puta bolje pre nego je tadic uzeo vlas u ovoj zemlji

eto na primer standard se u srbiji srozao za 50% od kako je tadic formirao vladu 2008 godine

a ti vidim mrzis zestoko srpski narod kad podrzavas ovako stetocinsku i antinarodnu vlast

Back