Prosečni a zahtevni muškarci....

Koji crni patrijarhat, žene danas divljaju, najčešće i na vlastitu štetu.
Pa ja lepo rekoh: kad se muskarci tako ponasaju, uzrok je patrijarhat. Kad se zene tako ponasaju, uzrok je treci talas feminizma, preciznije pogresno shvacen treci talas fenimizma.

Nigde nisam rekao da se svi muskarci tako ponasaju, i da se sve zene slicno ponasaju. Srecom, ima mnogo i jednih i drugih koji ne pate od toga.

Jel Vin Diesel prosječan? Majke mi liči na mog žmua :zper::zper:
1d.jpg

Zasto neki muskarci misle da zena mora da izgleda vrhunski, a oni sa daljinskim u ruci da sede u fotelji i piju pivo, brizljivo negujuci stomak?
Nema tu suštinske razlike između muškaraca i žena, pošto postoje osobe oba pola koje od suprotnog pola očekuju više nego što one same vrede.

Kazna za to je obično doživotno paćenje u lošim ili vezama, ili nemanje bilo kakve veze, jer takve osobe niko ne voli.

Sigurno je svaka od vas bar jednom cula nekog muskarca koji izgleda zapusteno/prosecno/moze-to-i-bolje kako komentarisuci neku devojku kaze nesto poput: "Ma, vidi joj kosu." "Sta je dobra, vidi kako joj je opusteno dupe" "Ne bih je ni motkom, vidi joj spojlere", ili da decko/muz zamera svojoj devojci neke sitne stvari, poput par kg viska, manjka, malo opusten stomak i slicno, a on prvi nije u top formi.
Zasto neki muskarci misle da zena mora da izgleda vrhunski, a oni sa daljinskim u ruci da sede u fotelji i piju pivo, brizljivo negujuci stomak?
Kao da samim tim sto su muskarci od njih je dovoljno, pa i previse
..
Kiselo grozdje i kompleksi.
Dok smo bili u dvadesetim, drugarica i njen decko su se druzili sa parom, gdje je momak bio ogroman, zadrigao a djevojka prezgodna i on je ocekivao da ona naulji noge kad idu u grad:lol:
Jer time je njegova vrijednost medju muskarcima drasticno skakala. Kao sa ostalim statusnim simbolima.

A ovaj bold, hm, pa zasto iko ima ocekivanja. Zasto zena ocekuje sposobnog muskarca, kako se voli istaci pravog muskarca, zasto bi vecina da se sada prikaze neki krzljav i nesposoban rekla kako im ne pada na pamet da vuku nekoga kroz zivot. Tako svi nesto zele, poneko i osvoji

Не пита, па опет не ваља.
Ја те питам, каква то жена треба да буде по твојим мерилима?
Нормална.
Ако жена није "покупила" од куће,родитеља,фамилије,друштва...образовања...прихватљиве норме,онда јој их ни један мушкарац не може "објаснити".
Ја када попијем,то је ружно (мада умем да пијем и да се тада понашам), али ако би жена попила коју више,то би по пре свега њеним критеријумима било поражавајуће.

Нормална.
Ако жена није "покупила" од куће,родитеља,фамилије,друштва...образовања...прихватљиве норме,онда јој их ни један мушкарац не може "објаснити".
Ја када попијем,то је ружно (мада умем да пијем и да се тада понашам), али ако би жена попила коју више,то би по пре свега њеним критеријумима било поражавајуће.
Појам "нормално" је врло растегљив.

Operisanost od samosvesti je odlika dobrog dela ljudi, nevezano muškarac-žena.

Tip koji ima 15 kilograma viška će da nađe celulit na devojci, top našminkana devojka sa 15 filtera na slici će da se sprda sa tipom koji izgleda prosečno, ali nije našminkan i urađen sa filerima i silikonima. Tip koji u džepu ima 3000 evra jedva će na polovnim automobilima da lista Range Rover 2021 godište.

Nisam jednom u životu slušao ljude koji ništa ne ulažu u sebe, bukvalno jedva prosek dodiruju koji izbacuju priličan spisak "moja/moj idealan partner/ka mora da bude duhovit, lep, šarmantan, uspešan, visok, zgodan, da bude..." i obrnuto iz drugog ugla. Tip koji ne može prostu rečenicu da sastavi bez da zastane pet puta sa "oooooooovaj" će da traži obrazovanu i slično.

Kao što gledam neku na instagramu ispod proseka, debeljuškasta, sa nekom fioka vilicom, bukvalno ne bih sa njom prošetao, a ne nešto više, ona ima od strane simpova 5000 lajkova po objavi, to nosem nebo pipa, garantujem da ni tipovi činjenično pet nivoa iznad nje njoj ne mogu da priđu, jer KO SI TI MIKO JA INFLUENSERKA?!

Suštinski, svi sami i nezadovoljni.

Traže spolja ono što fali iznutra.
Samo sebe možemo mijenjati. Najzdraviji fokus je fokus na ispravak svojih mana.

Uglavnom biramo partnere slične sebi.
Teško da bi ambiciozna, vredna žena bila sa muškarcem koji je lenj, nezainteresovan za život i sve oko njega.
Ma koliko da je žena sposobna i vredna, treba joj podrška i pomoć muškarca. Žena ne može i ne treba sve sama.

Pa i ne bas, jer obicno kada su partneri previse slicni tu onda nema prave dubine i nema balansa, takve veze su uglavnom povrsne i zasnivaju se vise na nekom interesu ili komforu nego na nekim iskrenim emocijama i uglavnom pre ili kasnije pucaju, partnere previse slicne sebi uglavnom biraju oni bez maste i dovoljno hrabrosti jer kao "idu na sigurno", a zapravo najveci rizik je nerizikovati nista, kao i u kladionici obocno se pada na "siguricama" i malim kvotama.

Tako da ono ne vidim nista cudno niti ikakav problem da zena koja je ne znam lekar, profesor ili ne znam načelnik negde nečega bude sa nekim ko nije tako ambiciozan i u tako dobroj poziciji jer prosto mozda poseduje neke druge kvalitete ili da ne znam muskarac koji izgleda kao filmski glumac bude sa nekom koja bas i nije toliko naočita i privlačna ili ne znam da neko ko sluša underground hip hop ili heavy metal bude sa nekom ko slusa Breskvicu ili narodnjake ili da lik koji je sportski tip i stalno trenira bude sa nekom koja je operisana od sporta i koja u zivotu nije potrcala.
Ono kao sto rekoh svi smo mi razliciti i svako od nas ima svoje pluseve i minuseve, i na kraju krajeva svako od nas ima neku drugu ulogu i drugu svrhu, recimo ja mozda devojci mozda ne mogu da pruzim neku materijalnu stabilnost i potporu materijalnu ali mogu da joj pruzim ljubav, paznju, privrzenost, neku emotivnu zaledjinu i stabilnost, mogu da joj podizem raspolozene da se oseca vedrije, srecnije, mozda cuje od mene neke zanimljive i razno-razne stvari, itd ili recimo neka devojka mozda na oko nije neka "bomba" ali mozda moze da ti pruzi neki emotivni komfor, da te ucini da se osecas voljeno i pozeljno i da si osecas srecno i ostvareno kraj nje ili ne znam mozda je ona vrednija i uspesnija od tebe pa mozda malo i ona tebe da pogura u tom smislu, zasto da ne, ono veze i sluze zato da bi se ljudi nadopunjavali i da bi oboje nedovrseni stvarali jednu celinu, nije to sad ono, eee vidi oboje ne znam imamo pare, oboje smo privlacni ili oboje smo neprivlacni ili oboje smo lekari ili ne znam ni sta pa ajde da budemo zajedno, to prosto tako ne funkcionise, svi mi zracimo drugacijom vrstom energije, imamo drugaciji mentalni sklop i drugaciju ulogu i funkciju, jer prosto sav biološki svet i život funkcioniše na principu heterogenosti i suprotnosti se privlace.

Back