- Poruka
- 63.764
Мислиш раде исто што и мушкарци?Koji crni patrijarhat, žene danas divljaju, najčešće i na vlastitu štetu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш раде исто што и мушкарци?Koji crni patrijarhat, žene danas divljaju, najčešće i na vlastitu štetu.
Pa ja lepo rekoh: kad se muskarci tako ponasaju, uzrok je patrijarhat. Kad se zene tako ponasaju, uzrok je treci talas feminizma, preciznije pogresno shvacen treci talas fenimizma.Koji crni patrijarhat, žene danas divljaju, najčešće i na vlastitu štetu.
Одличан је почетак ако не пита дечка,каква треба да буде...Шта значи буди женско?
Каква то треба да буде жена, озбиљно сада питам, не ради контрирања и спрдње...па да разговарамо.
Не пита, па опет не ваља.Одличан је почетак ако не пита дечка,каква треба да буде...
Nema tu suštinske razlike između muškaraca i žena, pošto postoje osobe oba pola koje od suprotnog pola očekuju više nego što one same vrede.Zasto neki muskarci misle da zena mora da izgleda vrhunski, a oni sa daljinskim u ruci da sede u fotelji i piju pivo, brizljivo negujuci stomak?
Ne zezam, ozbiljna sam. Pa nisam ni ja za bacitzezaš da ti je žmu tako zgodan?!
zanemarimo stomačić
evo ga ovde
Pogledajte prilog 1524805
mmm, deluje potentno.
Ček,jel ovo muž ili V.D?
Ne zezam, ozbiljna sam. Pa nisam ni ja za bacit![]()
Ovo je V. D.Ček,jel ovo muž ili V.D?
Poštenone kažem, ali ti mi nisi potencijalno zanimljiva![]()
Ja reko vidi ga isti,pa sta ta beba ovde radi,što se ne igra s takvim junacinom?Ovo je V. D.
Pa ne možeš ni biftek da jedeš svaki danJa reko vidi ga isti,pa sta ta beba ovde radi,što se ne igra s takvim junacinom?
Ja cu na rende koraPa ne možeš ni biftek da jedeš svaki danmoraš i nešto drugo čalabrcnuti
Neka te zeno kud ćeš, da nagulimo jabuka.
A supe na viljušku? To ne voleš?Ja cu na rende kora![]()
ObožavamA supe na viljušku? To ne voleš?![]()
Kiselo grozdje i kompleksi.Sigurno je svaka od vas bar jednom cula nekog muskarca koji izgleda zapusteno/prosecno/moze-to-i-bolje kako komentarisuci neku devojku kaze nesto poput: "Ma, vidi joj kosu." "Sta je dobra, vidi kako joj je opusteno dupe" "Ne bih je ni motkom, vidi joj spojlere", ili da decko/muz zamera svojoj devojci neke sitne stvari, poput par kg viska, manjka, malo opusten stomak i slicno, a on prvi nije u top formi.
Zasto neki muskarci misle da zena mora da izgleda vrhunski, a oni sa daljinskim u ruci da sede u fotelji i piju pivo, brizljivo negujuci stomak?
Kao da samim tim sto su muskarci od njih je dovoljno, pa i previse..
Нормална.Не пита, па опет не ваља.
Ја те питам, каква то жена треба да буде по твојим мерилима?
Појам "нормално" је врло растегљив.Нормална.
Ако жена није "покупила" од куће,родитеља,фамилије,друштва...образовања...прихватљиве норме,онда јој их ни један мушкарац не може "објаснити".
Ја када попијем,то је ружно (мада умем да пијем и да се тада понашам), али ако би жена попила коју више,то би по пре свега њеним критеријумима било поражавајуће.
Operisanost od samosvesti je odlika dobrog dela ljudi, nevezano muškarac-žena.
Tip koji ima 15 kilograma viška će da nađe celulit na devojci, top našminkana devojka sa 15 filtera na slici će da se sprda sa tipom koji izgleda prosečno, ali nije našminkan i urađen sa filerima i silikonima. Tip koji u džepu ima 3000 evra jedva će na polovnim automobilima da lista Range Rover 2021 godište.
Nisam jednom u životu slušao ljude koji ništa ne ulažu u sebe, bukvalno jedva prosek dodiruju koji izbacuju priličan spisak "moja/moj idealan partner/ka mora da bude duhovit, lep, šarmantan, uspešan, visok, zgodan, da bude..." i obrnuto iz drugog ugla. Tip koji ne može prostu rečenicu da sastavi bez da zastane pet puta sa "oooooooovaj" će da traži obrazovanu i slično.
Kao što gledam neku na instagramu ispod proseka, debeljuškasta, sa nekom fioka vilicom, bukvalno ne bih sa njom prošetao, a ne nešto više, ona ima od strane simpova 5000 lajkova po objavi, to nosem nebo pipa, garantujem da ni tipovi činjenično pet nivoa iznad nje njoj ne mogu da priđu, jer KO SI TI MIKO JA INFLUENSERKA?!
Suštinski, svi sami i nezadovoljni.
Uglavnom biramo partnere slične sebi.
Teško da bi ambiciozna, vredna žena bila sa muškarcem koji je lenj, nezainteresovan za život i sve oko njega.
Ma koliko da je žena sposobna i vredna, treba joj podrška i pomoć muškarca. Žena ne može i ne treba sve sama.