Ma sta to citiras, kakav stat, to je sranje najobičnije, mislim mogu oni u te kolone da unesu koje god hoće cifre, bar je sa tim brojkama lako manipulisati, mislim može on da tvrdi i da je 200 hiljada (ne sumnjam da ce do kraja godine da ga digne barem do 120, ono zasto ne bi pričao i lupetao ništa ga ne košta) a mi nemamo način da to proverimo već možemo samo na reč da mu verujemo ili ne verujemo, izvini ali ja mu ne verujem.
Takodje ni cena rada uopšte nije toliko porasla, recimo primera radi ja kad sam radio na onom popisu stanovništva pretprošle jeseni (baš za te prevarante i taj zavod za statistiku) ono taj posao je bukvalno bio plaćen manje nego taj isti posao na pretprošlom potpisu sada već davne 2011. godine (ali sam zaradio nešto više jer su mi uvalili mnogo više stanova i znatno veći obim posla a to se inače plaća po učinku tj. po popisanom stanu i članu domaćinstva).
Inače ja ne mogu da se setim da znam bilo koga kome je standard skočio u poslednjih par godina i ko živi vidno bolje ili ne znam bolje jede, bolje se oblači, češće izlazi ili putuje, vozi bolju auto ili šta već nego pre recimo 5,6 ili 10 godina, već svi ono kako su živeli tad tako žive i sad, a onaj ko je imao možda malo više tad ima malo više i sad i zaista ne vidim nikog da mu je nešto standard porastao i da sad može da si priušti nešto što nije mogao pre 5,6 godina, a vidjam dosta njih kojima standard opada, pogotovo sa tim poskupljenjem hrane i osnovnih namirnica i kako malo po malo sve im polako postaje luksuz.